23

50 2 1
                                    

Het moment dat ze Jin's auto uitstappen klinkt er luide, bonkende muziek in hun oren. In het kleine voortuintje van Yugyeoms huis staan mensen met rode plastic bekertjes, en binnen horen ze een hoop gelach en muziek.

Jimin slaat zijn arm om Rosé's middel terwijl ze het huis in lopen en Yugyeom en Mingyu begroeten.

Na een tijdje staat iedereen zich te vermaken. Rosé en Jimin dansen, Yoongi en Jennie kletsen wat, Jin en Jisoo drinken wat aan de bar, en Jungkook en Lisa staan te praten met Bambam, Jaehyun en Mingyu.

Een uurtje later zijn de 8 vrienden, behalve Jin, want die moet ze allemaal nog naar huis rijden, redelijk aangeschoten. Rosé roept de rest, en stelt voor met z'n alle te gaan dansen.

"Kom dansen!" lacht ze. Ze trekt Lisa en Jisoo mee.

Even later komt er een langzaam nummer. Iedereen is uitgeput van alle wilde nummers. Jimin legt zijn armen om Rosé's middel, en Rosé slaat haar armen om zijn nek. Ze glimlacht, haar ogen glinsteren. Jimin kust haar lippen zachtjes, en trekt haar tegen zich aan. Jimins handen glijden langzaam omhoog langs haar rug. Zijn vingers spelen met de rits van haar jurkje. Rosé kijkt zenuwachtig om zich heen. Jimins gedeelte zit tegen haar gedeelte gedrukt. Jimin drukt zijn zachte lippen op haar mondhoek. Rosé kijkt weer om zich heen, kijkt er iemand? De sterke vingers van Jimin trekken de rits van Rosé's jurk een héél klein beetje naar beneden.

"Jimin, niet hier," fluistert Rosé in Jimins oor.

Rosé trekt Jimin mee de dichtstbijzijnde kamer in, een badkamer. Jimin grijnst en doet de deur op slot.

(thanks again @strawkookberry )

Hij tilt haar op en zet haar op de wastafel, zijn handen glijden onder haar jurk. Rosé kust zijn kaak, en met haar handen glijd ze over zijn borstkas. Jimins handen glijden naar de binnenkant van haar bovenbenen. Rosé's onderbuik kietelt. In een soepele beweging trekt Jimin Rosé's witte kanten slipje uit. Rosé drukt haar gezicht in zijn nek en bloost.

"Zal ik je eerst voorbereiden?" grijnst Jimin. Het meisje in zijn armen bloost en knikt. Zodra de vingers van Jimin Rosé's vrouwelijke geslachtsdeel aanraken gaat er een tinteling door haar lichaam. Met een grijns op zijn gezicht laat hij zijn vingertoppen er overheen strijken.

"Jimin, goddammit!" kreunt Rosé verlangend, en ze pakt Jimins hand en brengt hem dichterbij. 2 van Jimins vingers glijden in Rosé's warme, natte privéplekje en beginnen snel heen en weer te bewegen. Eindelijk, denken ze beiden genietend.





"Wil je wat te drinken?" vraagt Jisoo aan Jin, die even uitrusten van het dansen.

"Ja, graag." antwoord die.

"Ik neem wel een colaatje voor je mee." glimlacht Jisoo, en na een bevestigende blik van haar vriend loopt ze weg. Voor de bar staat een enorme rij met mensen. Sommige gaan voor de alcohol vrije drankjes, maar de meesten drinken zich ladderzat. Jisoo sluit met een zucht achteraan aan.

Ze kijkt om zich heen, en ziet Yoongi en Jennie zoenen op één stoel, en Jungkook en Lisa zitten (half op elkaar) te praten en lachen en te flikflooien op de grote bank in de hoek van de kamer. Jimin en Rosé ziet ze nergens meer.





Het voelt raar, maar fijn. Rosé hapt naar adem als Jimin er nog een vinger in laat glijden.
Rosé spant al haar spieren aan.

"Gaat het, Roseanne?" vraagt hij.

"J-ja," kreunt Rosé zachtjes. Jimin houd met zijn ene hand haar lichaam vast, en met de andere begint hij sneller in en uit te bewegen. Rosé drukt zich tegen Jimin aan. Ze voelt haat hartslag omhoog gaan. Het zwartharige meisje begint de knoopjes van het witte overhemd van haar blonde vriendje open te knopen. Ze merkt de bobbel in Jimins broek op.

Haar slanke vingers glijden over zijn borstkas naar zijn broek riem, en maken hem open. Jimin trekt handig zijn broek en boxer omlaag. Uit zijn zak vist hij een condoom, en Rosé doet hem haastig om. Rosé's wangen gloeien als Jimin haar optilt door haar benen te pakken, en haar tegen de badkamer deur zet.

"Ready?" zegt hij met een hese stem. Rosé knikt, en zegt: "Laat me nou niet nog langer wachten!"

Jimin begrijpt het bericht. De deur kraakt een beetje.





Eindelijk is Jisoo aan de beurt, "Twee colaatjes, alsjeblieft." zegt ze. Ze pakt de drankjes aan en loopt terug naar de dansvloer. Halverwege stopt ze plotseling.

Midden op de dansvloer staat Jin. Een meisje draait met haar kont bij zijn kruis, en een andere wrijft met haar handen over zijn schouders en kust zijn nek. Jin lijkt het niet erg te vinden. Jisoo's hart stopt voor een paar seconden met kloppen. Het is alsof de blijdschap uit haar lichaam vloeit.





"Ahh... Babe.." kreunt Jimin, hij beweegt zijn heupen ruw heen en weer. Rosé kreunt als hij langs haar clit wrijft. "Je bent zo goed," mompelt Jimin met zijn gezicht in haar borstkas gedrukt. Rosé drukt hem tegen zich aan en knijpt in zijn schouders. Haar warme adem voelt fijn op zijn huid.








Jisoo loopt met grote passen naar Jin toe. Haar bloed kookt.

"Jisoo--" begint hij, maar Jisoo draait zich een kwartslag om, en geeft met een lief glimlachje het colaatje aan een andere knappe jongen, Jinyoung. Zonder om te kijk en naar Jin loopt ze naar Jungkook en Lisa.

"Hey Chichu!" glimlacht Lisa. Jisoo gaat nors naast haar zitten.

"Wat is er?" vraagt ze terwijl ze van Jungkooks schoot afklimt en naast haar gaat zitten.

"Ik ging drinken voor ons halen, en die motherfvcker danste met twee andere meiden toen ik terug kwam."

Lisa's mond valt open, dat had ze niet van Jin verwacht. Jungkook staat op, "Moet ik met hem praten?" vraagt hij. " Hem in elkaar slaan?" grapt hij, aangeschoten.

"Nee, hij mag zelf bedenken wat voor een bitch hij is. Het ging al een tijdje wat minder tussen ons. Hij was steeds bezig, of afwezig, verveelt."

Jisoo's ogen lopen vol met tranen, en ze kijkt snel de andere kant op. Lisa merkt het en slaat een arm om haar schouders.


Op dat moment komen Jimin en Rosé de badkamer uit, Jimins hemd is rommelig dichtgeknoopt, en Rosé's wangen gloeien. Ze lopen nonchalant naar Jisoo, Jungkook en Lisa toe, en gaan naast ze zitten.

Lisa merkt wat er aan de hand is, en grijnst naar Rosé. Jungkook wink-wonkt naar Jimin.

Dan richt Lisa zich weer op Jisoo, "Wat heb je tegen hem gezegd?"

"Niks, ik gaf zijn drankje aan Jinyoung voor zijn ogen en liep weg."

Lisa grinnikt, "That's my girl."

Jisoo lacht eventjes, maar vraagt dan of het niet te gemeen was.

"Ik zou Jimin een klap gegeven hebben hoor!" vertelt Rosé Jisoo.

"Ik vind je reactie terecht." knikt Lisa ook. "Jullie?" ze draait naar de jongens.

"Ik had dit echt niet achter Jin gezocht." vertelt Jimin, en Jungkook knikt hevig om aan te geven dat hij het er mee eens is.


"Laten we naar huis gaan." mompelt Jisoo, "Ja, ik ga Yoongi en Jennie even halen."

"Ik ga naar Jin, we komen zo." zegt Jimin.


De hele autorit zeggen Jin en Jisoo geen woord tegen elkaar. Normaal kletsen ze over van alles en nog wat, of hebben ze een discussie over de meest nutteloze dingen. Iedereen word ongemakkelijk van de stilte, allemaal zijn ze gewend aan de twee oudsten gekwebbel.

The past. || jjkWhere stories live. Discover now