21

66 2 0
                                    

Het licht van buiten schijnt de donkere kamer in. De regenwolken van de vorige dag zijn over gewaaid, de zon schijnt. Twee mensen liggen in een bed, in elkaar verstrengeld. En die twee mensen zijn Jungkook en Lisa. 

Door het licht dat op haar gezicht valt word Lisa wakker. Dan merkt ze dat ze geen kleding aanheeft, en ze denkt meteen terug aan de afgelopen nacht.

Het bed kraakt een beetje. Het geluid van een lichaam dat patst tegen een ander lichaam vult de kamer. Lisa kreunt zachtjes en slaat één arm om Jungkooks nek, en met de andere grijpt ze het dekbed vast. Jungkook stoot nog eens en Lisa gooit haar hoofd achterover en kreunt, "Ahhh, J-Jung..Jungkook...ah" 

Lisa bloost en kijkt naar haar boyfriend, die nog vredig slaapt. Ze bekijkt zijn mooie, gesloten ogen, perfecte neus en zijn zachte lippen. Ze geeft een zacht kusje op zijn neus en stapt uit bed, waarbij haar onderkant een beetje pijn doet. Ze kleed zich aan en zoekt naar een badkamer. Zodra ze die gevonden heeft doet ze even haar haar goed en loopt ze de trap (met wat pijn) af naar de keuken, ze merkt de zuigzoen onder haar oor en in haar nek niet op. Jungkook's ouders zitten al aan tafel te eten. 

"Goedemorgen lieverd!" Jiwoo glimlacht. 

"Goedemorgen," zegt Lisa terug met een lichte blos op haar wangen, zou ze kunnen zien, of heeft ze gehoord wat er gisteravond gebeurt is

"Schuif aan," Jungkook's moeder schuift een stoel erbij en Lisa gaat zitten. Auww.

"Jungkook slaapt zeker nog?" bromt Jungkook vader, die de krant leest, classic.

"Eh, ja." Lisa kijkt naar haar handen die in haar schoot liggen.

Lisa begint net met eten als de keukendeur weer open gaat, Jungkook komt binnen gelopen met een slaap-gezicht en warrig haar. 

"Goedemorgen," bromt hij op de zelfde manier als zijn vader. Hij schuift naast Lisa aan en begint met eten. Lisa kijkt even naar hem en gaat dan stilletjes verder met eten.

"Hebben jullie nog veel gedaan nadat wij gingen slapen?" vraagt Jiwoo plotseling, met een onschuldig glimlachje.

Jungkook kijkt met een ruk op, en Lisa's wangen worden vuurrood. 

"N-nee hoezo?" vraagt Jungkook wantrouwend. 


"Jullie deden het wel veilig, hè?"

Jungkook's vader kijkt op. 

Lisa trekt wit weg en verslikt zich in haar water en begint te zachtjes te hoesten. Fuck fuck fuck fuck. Waarom hebben we er nou niet aan gedacht?

"Fuck..." scheld Jungkook zachtjes.

Lisa en Jungkook kijken elkaar aan. Jungkook pakt Lisa's hand vast en staat op, "We moeten gaan." En hij trekt Lisa met zich mee naar zijn auto. Jungkooks ouders kijken ze na, "Oh god, ik hoop dat ze niet zwanger is..." Jungkooks moeder legt haar hand op haar hart. "Inderdaad," bromt haar man.


Jungkook scheurt door de straten van Seoul opzoek naar een apotheek. Lisa knijpt van spanning dat ze misschien zwanger is en van spanning dat ze bijna uit de bocht vliegen, in het leer van de auto, haar gezicht is bleek.

 Jungkook legt een hand op haar been en glimlacht even. En dàt stelt Lisa meer gerust dan alle woorden. Ze is nog steeds bang dat hij haar zou gaan verlaten als ze zwanger blijkt te zijn.

"Jungkook?" 

"Hmm?" 

"Als ik z-zwanger ben, ga je dan bij me weg?"

"Wat? Nee! Natuurlijk niet." klinkt er verontwaardigt. Jungkook kijkt haar verbaast aan. "Waarom dacht je dat?" vervolgt hij.

Lisa blaast een hoop ingehouden adem uit. "Ik had het niet van je verwacht, maar ik vroeg het me af..."


"Een paar goede zwangerschaps test graag," vraagt Lisa met een blos op haar wangen. Jungkook knijpt even in haar hand. De dame achter de balie kijkt hen afkeurend aan als ze de testen afrekent. Jungkook kijkt de balie-dame een beetje boos aan en wil wat zeggen, maar Lisa trekt hem al weer mee. 


Als ze in het studenten huis aankomen waar de 11 vrienden wonen, worden Lisa's zenuwen nog erger. Wat als ze zwanger is? Dan moet ze stoppen met studeren, werken om eten te kopen voor haar en de baby, en zit ze vast aan het kindje waardoor ze niet kan studeren, als vervolg geen goed werk kan vinden, en als gevolg daarvan niet genoeg eten kan kopen of een huis kan kopen. Lisa stopt midden in de gang met lopen en draait zich om naar Jungkook. 

"Ik durf het niet, Kook." fluistert ze benauwt. Jungkook loopt naar haar toe en pakt haar beide handen vast. 

"Lisa, je moet het doen. Als het echt zo is, dan komen we er samen uit, ja? En als het niet zo is, moeten we de volgende keer beter opletten."  Lisa kijkt naar de grond.

"Het komt goed, echt..." Jungkook duwt haar kin licht omhoog en kust haar lippen. Lisa glimlacht zwakjes. 

"Oké dan..." ze loopt de badkamer in en neemt een test.


Met een beklemt gevoel in haar borst wacht ze af. Één streepje is zwanger, twee streepjes niet.  Nog 20 seconden en dan is de minuut voorbij. Jungkook wacht buiten met zijn handen in zijn haar. Rosé en Jimin komen Jimin's kamer uit en zien Jungkook staan. 

"Wat is er, Kook?" vraagt Jimin verbaast. 

"Ik en Lisa zijn dom geweest, we hebben het--"

De badkamerdeur gaat open en Lisa kom eruit met de test in haar handen. 

Alle 3 paar ogen zijn op haar gericht. Jungkook loopt meteen naar haar toe en kijkt haar aan met een vragende blik. Lisa laat de test zien, twee streepjes staan er. 

Lisa valt Jungkook om de hals, en Jungkook trekt haar dicht tegen zich aan en legt zijn wang tegen Lisa's hoofd. Hij wrijft met een hand over haar rug.

 "Opgelucht?" vraagt hij. Lisa glimlacht.

 "Heel erg opgelucht..."

Dan ziet ze Jimin en Rosé staan, met een vragende blik in hun ogen. Lisa voelt het bloed naar haar wangen stromen. 

"We deden het onveilig." beantwoord Lisa hun ogen. "En we hebben geluk gehad!"

"Ohh, ik ben zo opgelucht voor jullie!" roept Rosé met grote ogen.

"Ja, een baby zit er op dit moment niet zo in." zegt Jimin. Rosé armt Lisa en samen lopen ze weg, giechelend. "Je hebt twee zuigzoenen in je nek, ik zou er wat foundation op doen voor dat de jongens er op gaan reageren." Lisa raakt blozend haar nek aan. 

"Dus jullie hebben het gedaan, terwijl je ouders in hetzelfde huis zaten? Link hoor!" grijnst Jimin tegen Jungkook.

Ohja, Jimin is geen fuckboy meer, maar nog steeds het-verslaaft

"Hey! Het is niet alsof ik me in kon houden bij haar?!" verontschuldigd Jungkook zich. 

"Dat snap ik wel hoor," grijnst Jimin weer. 

Jungkook geeft Jimin een deadstare.

"Grapje, grapje!!" Jimin zet een paar passen achteruit.

Jungkook lacht, "Ja, dat hoop ik maar. Blijf trouw aan Rosie."

Jimin glimlacht even bij Rosé's naam.

The past. || jjkWhere stories live. Discover now