09

91 5 0
                                    

Lisa, Taehyung en Jungkook zitten in de woonkamer, en hebben allemaal een boek voor hun neus. Taehyung leert niet, maar denkt na hoe hij Jungkook kan laten zien dat Lisa van hem is, hoe hij kan laten zien dat hij niet luistert als hij 'blijf van haar af' zegt.

Bingo.

Taehyung staat op en loopt naar Lisa toe, die geconcentreerd op de bank zit te leren.

"Hey babe," begint Taehyung met een zwoele stem. Jungkook kijkt op, en hij ziet Taehyung voor Lisa staan, die niet opkijkt. Jungkooks bloed begint te koken, en hij klemt zijn kaken op elkaar terwijl hij toekijkt.
"Lisa," probeert hij opnieuw, en nu kijkt Lisa op.
"Ja?"
Taehyung gaat naast haar zitten en legt zijn hand op haar bovenbeen. Een rilling loopt over Lisa's rug, maar ze laat het niet merken. Langzaam brengt Taehyung zijn hoofd dichterbij terwijl hij zijn ogen sluit. Lisa schuift voorzichtig wat naar achter, en ze ziet Jungkook vanuit haar ooghoek kijken. Zijn wenkbrouwen zijn gefronst en hij drukt zijn tong tegen de binnenkant van zijn wang.

Hij ziet er boos, maar hot uit. denkt Lisa voordat Taehyung zijn lippen op die van Lisa drukt en haar ruw zoent. Jungkook bevriest. Hij knippert een paar keer met zijn ogen.

Taehyung laat Lisa eindelijk los, en kijkt Jungkook grijnzend aan.

Jungkook springt op.

"Taehyung! Je weet het, en toch doe je het? What the actual fuck Taehyung!?" Zijn stem slaat over.
Zijn ogen staan verdrietig, maar hij spant al zijn spieren aan en ademt zwaar.

Hij loopt maar de deur en gooit hem open. Lisa schrikt van de harde klap waarmee hij tegen de muur aankomt. Ze horen Jungkook zijn kamerdeur ook hard dichtslaan. Verdriet golft in Lisa's lichaam.
Taehyung kijkt haar even aan, en dan schrikken ze beide omdat ze een harde bonk tegen de muur horen.

Taehyung staat op en loopt naar Jungkooks kamer.

"Jungkook..." begint hij als hij Jungkooks kamer in komt. Jungkook leunt met zijn vuist op de muur. Zijn hoofd hangt omlaag, en zijn borstkas gaat hard op en neer.

"Jungkook..." zegt Taehyung weer als hij een paar stappen richting zijn vriend zet.

Jungkook gaat recht tegenover Taehyung staan, die hem vragend aankijkt.

"Je overdrijft wel een beetje, kook." Zegt Taehyung zachtjes.

Dat was de druppel.
Jungkook haalt uit, en zijn vuist raakt Taehyungs kaak met een klap. Taehyung strompelt naar achter en houd zijn wang vast. Hij voelt Jungkooks hand op zijn kaak branden.
Hij kijkt Jungkook moordlustig aan, en rent op hem af om hem ook met een vuist in zijn gezicht te raken. Taehyungs vuist stoot vol tegen Jungkooks mond. Jungkook voelt warm spul zijn mond in lopen, bloed. Zijn lip brand en er loopt een straaltje bloed maar beneden. Hij loopt op Taehyung af en grijpt hem stevig vast, Taehyung kan geen beweging maken.

"Vind Lisa jou wel leuk?" Sist Jungkook in Taehyungs oor voordat hij zijn voormalige beste vriend tegen de grond gooit. Jungkook ziet een rode waas voor zijn ogen. Alles waar hij naar verlangt is dingen stuk maken. Het zelfde geld voor Taehyung. Taehyung staat op en wrijft over zijn hoofd. Hij haalt uit en raakt Jungkooks gezicht bijna weer, maar Jungkook houd hem tegen en geeft hem een schop tegen zijn benen. Het gevecht zet zich voort, en beide jongens krijgen rake klappen.

"Jongens stop!"

The past. || jjkDove le storie prendono vita. Scoprilo ora