KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

1.2K 47 4
                                    

Hát hol is kezdjem?
Hálás vagyok nektek azért, hogy végig követtétek ezt a történetet, és hogy olyan sok kedves szóval illetétek az írása során!

Bevallom számomra nagyon új volt írásilag ez a műfaj és koncepció, mert eléggé eltér a személyiségemtől, és az élethez való viszonyulásaimtól.
De itt vagyunk! A történet végén.

Leszeretném szögezni, hogy semmi rosszindulat nem volt a műben, Harryt sem szeretném rossz helyzetben feltüntetni és megsérteni vele, ugyanis egyáltalán nem ez volt a célom!
A történet TELJESEN KITALÁLT, nincs semmi valóságalapja, és nem tükrözi senki valós, belső jellemvonásait sem!
Pusztán egy lány történetét szerettem volna elmesélni, aki nem találta a helyét az életben és nem kapott elég szeretetet. És ezáltal egy olyan helyen lelt rá erre, ahol valójában nem kellett volna. Ez Carolina története, aki sok fájdalom árán szembesült tetteinek súlyával és tanult belőlük.

Rettentően hálás vagyok mindenkinek a sok biztatásért. Hihetetlen, hogy mennyi szeretetet, és biztatást tudtok nyújtani az embernek!❤️

Eszméletlenül szeretlek titeket, és nem tudom elégszer megköszönni azt, amit nap, mint nap tesztek! Mert lehet, hogy nem tűnik nagy dolognak, de nekem nagyon is sokat jelentetek!

Remélem, hogy még találkozunk, egy kövekező írásom során!
Mindenkinek csodálatos napot!❤️




2 0 1 9. 0 1. 0 6.
~ Wonnabae

KERESZTAPA ( HARRY STYLES )Where stories live. Discover now