3

2.5K 138 10
                                    

Belenézve a tükörbe, csak hatalmas karikákat vett észre a szemei alatt. Haja csapzottan omlott vállára, arca pedig sápadt volt. Felsóhajtva lépett el a tükör elől, majd a fürdőszoba felé vette útját. Számos gondolat fordult meg a lány fejében. Mint például az is, hogy miért kell neki is részt vennie a bátyja által kreált karácsonyi hülyeségben?
Itt nem arról volt szó, hogy nem szerette Niallt, vagy a családját, vagy éppenséggel Harryéket... csak egyszerűen nem tudta felölteni magára azt az álarcot, ami nem ő volt. Az álarc amely azt fedte, hogy minden rendben van, vele és a családjával is. A maszk, mely szerint ő egy példakép a gyerekek szemében, és egy nagyon remek tanuló. Hogy egy szent angyal mindenki tudatában. Még ha kívülről ezt is sikerült mutatnia, belül teljesen romlott volt...a velejéig. Végzős volt, de nem sok figyelmet szentelt az iskolára, sem pedig a tanulásra. Nem volt szent, még ha vallásilag meg is lett pecsételve, fittyet hányt minden szabályra. Ivott, eljárt bulikba, és mindig más férfi ágyában kötött ki. Nem volt ő példakép, éppenséggel az ellenkezője volt. Pont az, amitől a szülők féltik és óvják a gyerekeiket.
Nyílt titok volt, hogy miért lett ilyen Carolina Elizabeth Tomlinson. Három éve kezdődött minden, mikor anyja beadta a válópert, majd lelépett. Carolina alig volt 15 éves, de teljesen érthetően felfogta a dolgokat. Az anyjának nem volt másra szüksége, csak pénzre. Azért ment hozzá Louishoz, és azért szült gyerekeket. Mindent csak a pénz miatt tett, és várta az alkalmat, hogy majd egyszer, mikor már úgy meggazdagszik, hogy élete végéig elél a pénzből, beadja a válási papírokat, majd elvigye Louis vagyonának felét, és meglépjen. Carolina szerint egy fiatal sráccal lépett le a perszóna.
Szóval, mint ahogy azt már mondtam, Carolina nem volt mindig ilyen. Egy élettel teli lány volt, akinek voltak álmai, tervei és legyőzhetetlen volt. Viszont ennek a lánynak az életét egyetlen ember képes volt romba dönteni...
Az anyák nem azért vannak, hogy segítsenek a gyerekeiknek? Hogy szeressék őket, és apró gyerekből erős felnőtté neveljék a vérüket? És majd már megöregedve fogják az unokáikat a kezükben, és gyönyörködjenek abban, hogy mennyire jó életük lett a gyerekeiknek? Lett családjuk, gyerekük, szerelmük? Nem erről kéne szólnia az anyaságnak?
De bizony erről, viszont Carolina ezt sosem kapta meg, ezáltal belőle sosem vált anya. De nem is akart anya lenni, nem hiányzott neki gyerek. Csak még több felelősséggel járt volna, és ő ezt nem vállalta volna be. Egy férj sem hiányzott neki. Hisz minek az? A férfiak többsége hűtlen, és csalja a feleségét. Egy papír és egy gyűrű, semmit sem jelent. Nem maradt egy embernél sosem huzamosabb ideig. Nem akart többet csalódni. Ő akarta irányítani az életét, és nem akarta, hogy más tegye.
Az apja szerette, ezt ő is jól tudta, de mégsem úgy mint Freddie-t. A fiú elsőszülöttként több figyelmet kapott, és mégis csak ő fiú volt, és nem lány. Az apja büszkesége. Carolina nem úgy nevezné magát, hogy egy csalódás volt az apja szemében, pusztán csak egy hiba. Hiba volt neki a világra jönnie, mert sosem teljesedhetett ki. Az anyja nem foglalkozott vele, a dajkák pedig nem tudták pótolni az anyai szeretet, hisz őket csak fizették azért, hogy vigyázzanak rá. Az apja még fiatal volt. Turnézott, zenéket írt, élvezte az életet, és nem ért rá a gyerekekkel foglalkozni.
Az utolsó csepp a pohárban a válás volt, s ezek után a régi Carolina már csak egy emlék volt. Életre keltette új énjét, mely teljesen gátlástalanná és felelőtlenné vált. Sosem volt ő depressziós, nem vágdosta magát, csak egy kis figyelemre vágyott, amit máshogyan nem kaphatott meg, csak ezen az úton. Az elején még teljesen szégyellte magát a dolog miatt, de ahogyan kezdett felnőni, úgy a véleménye is változott. Más ember lett. Nem akart a régi énje lenni. El akarta felejteni a múltját. Az anyjának nevezett önző nőt, és a hibáit.
Élni akart, és néha bele sem gondolt abba, hogy a tetteinek következményei lehetnek.
A fürdőszobába érve levetette a pólót, melyet bátyja adott rá, majd az alsóneműtől is megszabadulva, beállt a zuhanykabinjába, és megengedte a forró vizet. Teste azonnal libabőrbe borult, amint a víz bőréhez ért, és egy jól eső sóhaj hagyta el a száját. Kicsit felszabadultabbnak érezte a környezetét a fürdő után. Vizes haját egy törülközőbe csavarta, testére pedig puha köntöse simult. Kilépve a melegtől fűtött helyiségből, egyből az ágya felé igyekezett. Felkapta telefonját, hogy megnézze értesítéseit. Amint megpillantott egy mellékletet - melyet egyik barátnője küldött -, ajkai elnyíltak egymástól. A felvételen egy srác leüt egy nála idősebb pasit, valamilyen klubban. Ezek után pedig már érkeztek is Gigi üzenetei:

GIGI:
Hallod ez nem a bátyád? Baromira hasonlít rá lol

Carolina lehunyta a szemeit, és arcára szenvedés ült ki. Nem írt vissza a lánynak, de a további üzenetek, melyekkel őt illették eléggé kellemetlenek voltak...

* A videót 300056-ren retweetelték Twitteren *

* A videót 50110-en megosztották Facebookon *

* A videóra 780-an kommenteltek Instagarmmon *

Lilyv: Mekkora egy ribanc az a csaj, a bátyját küldi rá a pasikra!

Oliva002: Esküszöm szégyent hoz az apjára, gyalázat...

Patricku: Döngetném a kis csajt, csak a bátyus meg ne tudja! ;)

Westy: Sajnálom Louis-t, nem ezt érdemli...

– Bazdmeg Freddie! - dobta az ágyára telefonját a lány, majd hanyatt dőlt a matracon. Remek, megint én leszek a gimi tárgya. Miért kell folyton mindenbe beleavatkoznia? - gondolta magában, de próbálta elterelni a gondolatait erről az egészről. Hisz volt már ennél sokkal rosszabb helyzetben is. Legalábbis ezzel akarta nyugtatni magát.
Kezeivel megmasszírozta arcát, és igyekezett nem lemenni leüvölteni a bátyja fejét. Gondolatai ismét csak egy dolog körül jártak: Akörül, amit már jó három éve tervezgetett magában. Amint kijárja a gimit, elmegy innen. Maga mögött hagyja a város, az országot, a családjának nevezett káoszt. Egy szóval: mindent maga mögött hagy, és önálló életet fog kezdeni. Egyedül.
Felkelve ágyáról a szekrénye elé lépett.
– Most az egyszer és utoljára. - nézett a szekrényre felszerelt tükörbe. Utoljára lesz az, akinek mások akarják látni. A példamutató mintalány, akinek az ég adta világon nincs semmi gondja.
Hosszú lesz az elkövetkezendő 12 óra...

KERESZTAPA ( HARRY STYLES )Where stories live. Discover now