[50.] - @Popcorn_Nicoll

83 18 6
                                    

JMÉNOPopcorn_Nicoll

POČET SLEDOVATELŮ: 1896 (16. 12. 2018)

DÍLA: Coffee Girl, Ice, Hope Dies Lies, Simple Joke, Quotes

A teď už rozhovor! :)

1. JAK SES DOZVĚDĚLA O WATTPADU?

Mám dvě verze, které vždy píšu, ovšem netuším, která je přesně správná. Každopádně... buď jsem Wattpad našla přes reklamu na Facebooku a nebo jsem hledala knížku v PDF a mrsklo mě to na Wattpad, kde jsem jí stejně nenašla :D

2. JAKÉ BYLY TVOJE ZAČÁTKY?

Hodně slabý... psala jsem snad cokoliv, co mě v daný moment napadlo a ani jsem nevěděla, kam daný děj bude směřovat. Knížku jsem vždycky smazala a začala nanovo. A pořád dokola...

3. PROČ SIS WATTPAD ZALOŽILA?

Jsem taková, že když objevím nějakou novou sociální síť, tak si automaticky vytvořím účet :D A navíc mě štvalo to, že pokud chci vůbec začít číst knížky, tak si stejně ten účet založit musím.

4. TROUFLA BY SIS NAPSAT THRILLER?

Určitě ne, nikdy jsem to nezkoušela a nemám dostatek zkušeností s psaním takového žánru.

5. TVOJE KNÍŽKA "Coffee Girl" MÁ 678K ZHLÉDNUTÍ. JAKÝ MÁŠ Z TOHO POCIT?

Je to... neuvěřitelný, že se některá z mých knížek dostala tak nahoru k hodně známým a čteným. I když je knížka už přes rok dokončená, tak mi dodnes chodí upozornění o přidání do seznamu čtení, hvězdičky nebo komentáře. A celkově ohlasy. Dost mě to povzbuzuje, že se lidem líbí, co píšu a vytvářím.

6. NAPSAL TI NĚKDO VULGÁRNÍ KOMENTÁŘ?

Ano, a určitě nebyl první ani poslední. Už si to pořádně ani nepamatuju, na ten komentář jsem se snažila zapomenout, co nejdřív to šlo. Plno vulgarismů, gramatika na hodně špatné úrovni, ale dané osobě to nejspíš nevadilo. Hlavně, že mě urazila a zvýšila si tím ego.

7. JAKÝ MÁŠ NÁZOR NA DĚTI, KTEŘÍ SEM NA WATTPAD PÍŠÍ FANFIKCE O YOUTUBERECH? VŠEOBECNĚ TEDY DĚTI POD 13 LET NA WATTPADU?

Abych byla upřímná, všechno bych to hodila do jednoho žánru a pak jen klikla na tlačítko "trvale odstranit z povrchu Země". Sice poslední dobou tady těch fanfikcí tolik nevidím, protože youtubeři už netočí reakce na ty knížky, ale i tak bych to prostě smazala. Špatný to je, všechny ty příběhy jsou na jedno brdo a pořád to má víc přečtení než jakákoliv dobře napsaná knížka, která by si to zasloužila víc.

8. CO BYS RADŠI? BYLA HLAVNÍM ZÁPOREK (KRÁSNÝM A VELMI MOCNÝM), ALE PROHRÁLA BYS, ANEBO BYS RADŠI BYLA TÍM HLAVNÍM HRDINOU, KTERÝ VŽDY VYHRAJE? (já rozhodně záporákem, jelikož já prostě záporáky zbožňuji :_D :3)

Pokud bych mohla být krásná a mocná v jednom, tak si určitě v tomhle případu vyberu záporáka :D Všichni milují přece záporné postavy, no ne?

9. JAK SES VŮBEC KE PSANÍ DOSTALA?

Vždycky mě to nějakým způsobem lákalo. Psala jsem i dřív (když mi bylo asi deset/jedenáct) a ráda jsem si vymýšlela představy, které se nikdy nestanou. Jednoho dne mně napadlo, proč bych ty svoje představy nepřenesla na papír? Poté, když jsem objevila Wattpad, tak jsem ty svoje rádoby koncepty našla a přenesla je do elektronické podoby a vydala.

10. JSI NA WATTPADU ZÁVISLÁ? (já ano xD)

Nemám skoro žádný volný čas, takže ne. Dřív jsem byla, trávila jsem na Wattpadu veškerý svůj čas a nechtěla jít spát ani po větě "Ještě jedna kapitola".

11. VYBER SI JEDNU KNÍŽKU ZE SVÉHO "KONTA" A POPIŠ NÁM JEJÍ PSANÍ!

No, vzhledem k tomu, že mám na svém profilu momentálně rozepsány jenom Ledík (Ice), tak bych se vyjádřila spíš k němu. Tuhle knížku píšu už rok a půl a pořád není dokončená! Ale už se blíží opravdu do konce a nebudu tam dělat zbytečně další zápletky. Vždycky se těším, když mám psát novou kapitolu... ale jsem prostě líná :D A teď... jak příběh vůbec vznikl? Dobrá otázka, co? Protože já sama nevím :D Vždycky mě fascinovalo krasobruslení a milovala jsem sama bruslit. A co se týká hokeje, tak jsem tím až příliš posedlá :D Netuším, jak jsem dala celý příběh do kupy, prostě mě to napadlo a už jsem psala jako o život. Chtěla jsem změnu od Coffee Girl, takže když tyhle dva příběhy srovnáte, tak je to úplně jiný šálek kávy. S příběhem jsem maximálně spokojená, ale věřím tomu, že má i své nedostatky, které následně po dokončení opravím.

12. NAPIŠ VZKAZ FANOUŠKŮM!

Nějaké klišé se tady objevit musí! Takže vám prostě vzkazuji, že vás všechny do jednoho miluju, obdivuju vás, že čtěte mé knížky a děláte mi lepší den vašimi krásnými komentáři. Opravdu si vás vážím a nedokážu pochopit, proč mou tvorbu vůbec podporujete, když to není až tak úžasný. Pokud budu mít někdy možnost se s vámi setkat, tak nakoupím plno popcornů a pořádně vás umačkám láskou. Děkuju za všechno.

13. CO BYS DOPORUČILA ZAČÁTEČNICKÝM SPISOVATELŮM?

Shrnula bych to do pár bodů, pokud můžu.

a) Pište pro radost a pro sebe. Nevydávejte kapitoly z nutnosti, že musíte a dlouho nic nevyšlo. Vrhněte se do toho, když máte čas a chuť. I kdyby jste napsali jen pár slov za den/týden. Je to vaše rozhodnutí, kdy něco vydáte a čtenáři to musí respektovat.

b) Nemějte naivní představy. Nikdo na Wattpad nepřišel a hned měl statisíce přečtení, chce to čas a trpělivost. Nic nepřijde lusknutím prstu, nejsme v pohádce, jasný?

c) Zkoušejte vymýšlet originální nápady na knížky. Můžete se inspirovat, ale rozhodně nikomu nekraďte příběh. Není to hezký, dostanete od ostatních akorát tak nadáno a ostatní si na vás neudělají hezký obrázek.

Já moc děkuji za rozhovor. Všimli jste si toho čísla? To už je 50. ROZHOVOR! 

-Barbaras124

[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliOnde as histórias ganham vida. Descobre agora