[39.] - @DaisySilentVoice

63 15 4
                                    

JMÉNODaisySilentVoice

POČET SLEDOVATELŮ: 354 (23. 9. 2018)

DÍLA: Book Covers II, Trailer Book, Deník Bláznivé Daisy, Another Vampire, Skye and Tyler, Trailers Tutorial, Případy jednoho oddělení, Book Covers, Magic Book, Lovci – Rodinné Prokletí, Vlčí Pouto – Příchod Alfy

A teď už rozhovor! :)

1. JAK SES DOZVĚDĚLA O WATTPADU?

No, spíš jsem do něj spadla přes můj první trailer. Jedna holčina mi napsala na FB, že mě doporučila holka z YT. Ani nevím, do čeho jsem šla, ale kývla jsem na to. Vlastně v té době jsem ani WP vůbec neznala. Pak se u toho traileru začali ptát, jestli mám WP kanál. Tak jsem se ho rozhodla vytvořit. Ani nevím proč, ale chtěla jsem i hlasovat a komentovat, když jsem si našla pár knížek, které se mi líbili. A rozhodně jsem nechtěla psát. Protože mi bylo jasné, že budu spíše patřit k tomu odpadu WP, jak někdy lidi říkají, ale i to mě začalo bavit.

2. JAKÉ BYLY TVOJE ZAČÁTKY?

Jelikož jsem myslela, že budu mít jen trailer knihu a to jsem myslela, že ani nebude zájem, takže skončím jen u jednoho traileru, tak jsem si zjistila rozměry obálek a začala trénovat ty. Tak jsem měla pocit, že začátek je rychlý a teď se to zastavilo :D

3. JAK MOC TI ZÁLEŽÍ NA ČÍSLECH (SLEDOVÁNÍ, VOTES,...)?

Upřímně, ten co tvrdí že mu je to jedno, lže. Mám radost, když vím, že věc co dělám, není zbytečná, ale zároveň jsem zvyklá, že nic nemám tak vysoké, tak jsem momentálně spokojená jak to jde. A opravdu za každý komentář a votes a i sledování jsem vděčná, i když to znamená, že to ten člověk jen otevřel a nemusel ani číst, ale to že už to otevřel, že ho to zajímalo, je pro mě úspěch.

4. CO JSI OD WATTPADU OČEKÁVALA, KDYŽ SES SEM ZAREGISTROVALA?

Žádný zázrak. Jen další web, co spojuje lidi se stejným zájmem a to psaní, ale nejen to. Něco jako YT. A i tady se najdou lidi, co z toho dělají, kdo ví co. A prostě né vždy všechno pochopím, proč jsou třeba tak oškliví a tak.

5. JAK JSI PŘIŠLA KE SVOJÍ PŘEZDÍVCE?

SilentVoice - tak se jmenuji na YT a mám grafickou stránku na FB , ale když jsem to napsala na WP, nechtělo mi to uložit, takže jsem přidala Daisy. Nejen že mám ráda kopretiny, ale i taky hlavní postavu Agents of S. H. I. E. L. D. seriálu. Tak to bylo jasné.

6. KAM BY SES CHTĚLA PODÍVAT? DO JAKÉ ZEMĚ?

Na Hawai.

7. JAK SIS UŽILA PRÁDNINY 2018?

Já jsem už pracující, takže prázdniny jsem neměla, ale byla jsem na dovolená v Chorvatsku a teď jsem byla v Řecku, takže super.

8. NAŠLA SIS TU NA WATTPADU NĚJAKÉ KAMARÁDY?

Ano a jsou to moje zlatíčka.

9. CO BYS RADŠI? POPCORN + 7UP NEBO CHIPSY + COCA-COLA?

Tohle piji jen, když mám jednou do roka chuť, ale když už tak volím Coca – Cola.

10. JSI SPÍŠE EXTROVERT NEBO INTROVERT?

Asi víc jsem Introvert, ale když se z někým seznámím, tak dokážu být i Extrovert. Ale to musí být čas :D

11. JAKÁ JE TVOJE NEJSLAVNĚJŠÍ KNÍŽKA?

Momentálně kniha obálek (Book Covers) první, ale to co píšu, tak Skye and Tyler, ale bez korekce bych žádnou knihu nevydala.

12. NAPIŠ VZKAZ FANOUŠKŮM!

Já moc děkuji svým věrným, kteří čtou ty děsivé knihy, co vydám ( ani nevíte, jak si toho vážím). A koukají na trailery a občas i objednají jednu či dvě obálky. Jsem fakt moc ráda. Ani jsem nečekala, že tady i najdu tak úžasné lidi.

13. CO BYS DOPORUČILA ZAČÁTEČNICKÝM SPISOVATELŮM?

Každý má jiný vkus a rád jiné knihy, takže fakt doporučuji vydržet. V téhle vodě se určitě najde další ryba se stejným zájmem, jen tady to trvá déle.

Já moc děkuji za rozhovor. :) Také moc děkuji za všechna hlasování i přečtení, jelikož je to neskutečné! :) Moc děkuji :3

-Barka

[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliOn viuen les histories. Descobreix ara