[15.] - @horan_tomlinson_18

78 9 4
                                    

JMÉNO: horan_tomlinson_18

POČET SLEDOVATELŮ: 771 (21. 4. 2018)

DÍLA: Bozk v daždi, Cheated [Harry Styles], Láska si nevyberá [Zayn Malik], Vazenie lásky ||HP||, I choose you [Dramione] ||HP||, Zákerná hra [Zayn Malik], Dreamology: a love story [Louis Tomlinson], Texting with Liam Payne  [Liam Payne], Let me bend you

A teď už rozhovor! :)

1. Jak jsi se dozvěděla o Wattpadu?

Wattpad som uvidela na Google play, keďže som hľadala appku, kde sa dá čítať knihy. Hneď na to ako som prezerala aplikácie, všimla som si Wattpad. Tak odvtedy milujem túto aplikáciu a nevymenila by som ju za inú appku.

2. Jaké pak byly začátky?

Začiatky boli hrozné. Najprv som nejaké príbehy čítala a potom som chcela napísať svoj príbeh. Len nevedela som aký. Tak prvý môj príbeh bol katastrofa, preto o pár mesiacov som ho zmazala a teraz pracujem na terajších príbehoch.

3. Napsal ti někdo vulgární komentář? Mně naštětí ne... :P

Nepamätám si aby som taký mala. Ale asi nie. Skôr sa týkalo príbehov, že som prepísovala knihy alebo som mala zlú gramatiku. Ale žiadne nadávky tam neboli. :D

4. Co bys radši? Byla slavný Youtuber nebo slavný Wattpader? =

Slávny Youtuber není zlý, len nerada sa kamerujem :DD. Takže určite by som vybrala slávny Wattpaďák.

5. Jak moc ti záleží na číslech? (sledování, hlasování),...

Je to úplne jedno či mám viac hlasovaní alebo sledovaní. Rada iba píšem pre ostatných aj pre seba. Takže nezáleží na tom. Treba si to zaslúžiť a mať kvality príbeh :)).

6. Co pro tebe psaní znamená?

Písanie pre mňa znamená, že sa môžem uvoľniť po dlhom týždni alebo dni strávenom v škole. :D Na začiatku keď som spoznala Wattpad, tak by som o písaní povedala, že je to hovadina a nikto by to nečítal. Ale naopak je pravdou. Začalo ma to baviť. :))

7. Máš nějakou motivaci?

Áno mám. Niekedy nemám, ale teraz určite mám motiváciu :D.

8. Jsi Extrovert či Introvert? Já jsem od každého něco :D

Som z obidvoch niečo trošku :D

9. Jaký je tvůj nejoblíbenější film?

Harry Potter. Ten u mňa je na prvom mieste :DD

(Pozn. Autora – Můj taky ♥)

10.Jak jsi se k němu dostala (souvisí s 9. otázkou)?

Ani neviem. Asi som sa k nemu dostala keď išiel v telke a ja som prepla presne vtedy, keď išiel na jednom kanály. Je to dobre načasované. :D

11, Tak co škola? Učíš se na jedničky?

Ako-tak sa učím. Na jednotky by som nepovedala, že sa učím. Ale určite nejakú dostanem. :)) skôr som typ mať len 2, 3 a niekedy aj horšie známky :D.

12. Bojovala bys spíše s Voldemortem nebo s Fredíkem z noční můrky (Ach moje zdrobněliny,... xD)

Radšej bojovať s Voldemortom. Horory nemám v láske. :D a Freedyho už som pozerala takže by som ho nechcela vidieť oproti sebe z tými svojimi pazúrmi a zabijackým pohľadom. :D

13. Co bys doporučila začátečníkům?

Doporúčam začiatočníkom,aby sa nevzdávala, keď niekto im začne kritizovať príbeh aký je to hrozný atď.Skúste z neho spraviť nejaké ponaučenie. Akoby ste vy boli žiaci a vaši kriticiučitelia. Začnite na to pozerať inak a neberte kritiku k srdcu. Skúste príbehvylepšiť a postaviť sa na nohy. Každý robiť chyby tak isto ako ja. Aj ja musímveľa sa učiť. Ale mám motto: ,,Nevzdávam sa. Robím to kvôli sebe a nie kvôlinim." Píšte, píšte a ešte raz píšte! Ale nezabudnite aj veľa čítať. To je najdôležitejšie na príbehu, keď máte dobrú slovesnosť a mimoriadne dobrú gramatiku. :)) a to je všetko odo mňa :D. Dúfam, že som vám pomohla. :))

Takže opět moc děkuji za rozhovor. Mám pro vás připravený s carlie15, takže se máte na co těšit :) Sajonara! xD

-Barbara123

[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliKde žijí příběhy. Začni objevovat