[2.] - @feel46

274 21 2
                                    

JMÉNO: feel46

POČET SLEDOVATELŮ: 641 (17. 2. 2018)

DÍLA: #STARTEAM, Aplikace a internetové stránky, Wattpad aneb Jak se zaručeně dostat do hrobu 1, 2, 3, 4, 5, Cozy, Věci, které děláme, ale o nich nikdo nemluví, Problémy šprtů, Suitcase [CZ], RiverDale Memes, Problems Only Books Nerds Understand, Problémy sester, Divergent Jokes | CZ

A teď rozhovor! :)

1. Na tuto otázku se ptám každého – Jak jsi se o Wattpadu dozvěděla?

Na Wattpad jsem narazila úplně náhodou v Google Play.

2. Každý nějak začínal. Jaké jsi měla začátky?

Aktivní psaní na Wattpadu jsem začala fanfikcí. Bylo to pro mě jedno z nejhezčích období tady na Wattpadu. Neměla jsem moc sledujících, ale měla jsem pár lidí, kteří můj příběh měli rádi, a díky tomu jsem byla šťastná. Uvědomila jsem si, že mě baví psát, a přestože už onu knihu na profilu nemám, protože jsem s ní nebyla spokojená, nelituji toho, že jsem s ní začala.

3. Máš hodně rozepsaných knih. Jak to všechno stíháš?

V podstatě nijak. Vždy píšu to, na co mám náladu. Píšu i pro ostatní, ale především proto, že mě to baví a nikdy se do toho nenutím.

4. Koho máš na tady na Wattpadu nejraději?

Miluji celý svůj Star Team. Jsou to skvělí lidé, kteří mě podporují, a já tu pro ně vždy budu! Ale pokud bych opravdu měla jmenovat třeba nejoblíbenější autorku, tak je to @MarryTee

5. Co bys raději? Pohádkové nebo akční dobrodružství?

Mám ráda akci, takže určitě akční.

6. Existuje spousta žánrů. Troufla by sis napsat thriller?

Obávám se, že na to můj mozek není stavěn, takže zřejmě ne. :D

7. Každý má nějaký zvyk při psaní. Někdo pije čaj, kávu, nebo poslouchá hudbu. Za jakých podmínek píšeš?

Většinou si k psaní pustím do sluchátek svoji oblíbenou hudbu a udělám si pohodlí.

8. Víme, že vedeš projekt #STARTEAM. Nechceš nám o něm říct něco víc?

Původně vznikl v takzvaném Hrobečku (Wattpad aneb Jak se zaručeně dostat do hrobu), protože mě i ostatní Wattpadery rozčilovalo, že jsou hlasy na den omezeny. Byli jsme skupina lidí, kteří nesouhlasí se stejnou věcí. To nás spojovalo. Pak už jsem jen sledovala, jak se členové této skupiny začínají navzájem sledovat a číst si knihy. Uvědomila jsem si, že jsem dokázala spojit lidi dohromady. Chtěla jsem vytvořit tu největší možnou skupinu lidí na Wattpadu, kteří budou držet při sobě. Sama jsem zvědavá na to, jak se to bude vyvíjet a jestli mi vyjdou další plány ohledně tohoto projektu. Na svém profilu jsem už i vydala informační knihu, kde se průběžně dozvíte více. :)

9. Většina lidí má rok nějaké předsevzetí. Máš nějaké i ty?

Už si je nedávám, protože jsem je nikdy nesplnila. :D

10. Uvažovala jsi o vydání knížky?

Uvažovala, ale je to spíš jen sen. Myslím, že nejsem na psaní moc velký talent a mám co zlepšovat. Budu na sobě pracovat a kdo ví? Třeba jednou knihu napíšu a vydám ji.

11. Wattpad pořádá Wattcony. Byla jsi někdy na něm?

Nebyla, protože jsem Wattpaderka teprve rok... Ale chtěla bych se na nějaký někdy dostat. Musí to být super!

12. Dávám ti možnost vzkázat něco fanouškům. Co bys vzkázala?

Nikdy jsem si netroufla říct, že mám své vlastní čtenáře. Ale všem mým sledujícím chci vzkázat, že jsem jim moc vděčná za to, že mě podporují. Změnili mi život neskutečným způsobem. Mám vás ráda. ♥

13. Co bys doporučila začátečníkům?

Pište, pište, pište, pokud vás to baví! Jen tak se zlepšíte. Žádný učený z nebe nespadl a každý nějak začínal. Jen to, prosím, nevzdejte bez boje.

Děkuji moc feel46 za rozhovor. Moc mě těší, že autoři mají nějaký zájem. A já už nevím co psát. :D Já bych pořád děkovala, protože mám za co. :)

-Barbara123

[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliDär berättelser lever. Upptäck nu