[24.] - @DajkaD

45 5 0
                                    

JMÉNO: DajkaD

POČET SLEDOVATELŮ: 12 (1. 7. 2018)

DÍLA: Princi!!...Princezno?

A teď už rozhovor! :)

1. JAK SES DOZVĚDĚLA O WATTPADU?

No, hledala jsem Webtoon a místo toho mi našel Google prohlížeč Wattpad (zajisté já jsem dala pár znaků špatně :D). No, zaujalo mě to a bum a bác - jsem tu :)

2. JAKÉ BYLY ZAČÁTKY?

Začala jsem psát jednu knížku (fantasy), jenže pak si člověk uvědomí, jak toho je až příliš. Zjišťuje, jak čte další knížky, že se nikterak neliší. Tak jsem tu knížku smazala a začala psát věci, co se tu moc nevidí.

3. MÁŠ TADY NA WATTPADU KAMARÁDY?

Ano mám. Svět je malý. Ale stále člověk může poznat další. Wattpad je velký. :)

4. PROČ SIS WATTPAD ZALOŽILA?

Já i normálně píšu. Chodím do klubu autorů (ve svém městě Turnov. Soutěžím se svýma povídkami (v šesté třídě jsem vyhrála 2. a 3. místo ve státní soutěži - a vyhrávám stále i po několika letech. :)). A v září mám vystoupení se svým dílem na festivalu Kulturnov (pokud se něco nestane :)) Wattpad mám spíše jako takovou pokusnou stanici. Zkouším na ní různé styly a zjišťuji, jak na to lidi reagují.

5. JAKÁ JE TVOJE OBLÍBENÁ KNÍŽKA A PROČ?

Miluji Děvče z lesů od Zane Greye. Četla jsem tu knížku milionkrát a pořád ji miluji. Mám moc ráda western, a dle mého, Grey je v tom jednička. Zvlášť v popisu krajiny a charakterové neměnitelnosti svých postav.

6. CO BYS RADŠI? PIZZA NEBO KEBAB?

Hmm. To je těžký. Něco sladkého by tam nebylo :D ?

(Pozn. autora: Ne :D)

7. TROUFLA BY SIS NAPSAT HISTORICKÝ ROMÁN?

Ano. Popravdě, už na tom teď pracuji. A až dokončím nynější knihu. Ukážu světlu světa Wattpadu i to, co si píšu do šuplíku.

8. CO PRO TEBE PSANÍ ZNAMENÁ?

Je to jeden z mých snů, který si krůček po krůčku plním. Stejně jako stání se zdravotní sestrou. Chci být spisovatelkou a zdravotní sestrou - kdo říká, že to nejde? Ať se podívá na mne a já mu ukážu, jak moc to jde. :)

9. ZA JAKÝCH PODMÍNEK PÍŠEŠ, POPŘ. MÁŠ NĚJAKÝ ZVYK?

Miluju psaní v posteli a o školních hodinách. A bez čaje a sladkého ani ránu...pardon, ani čárku.

10. JAKÝ JE TVŮJ OBLÍBENÝ A NEOBLÍBENÝ ŽÁNR?

Oblíbený: Jak jsem říkala dřív - Western, Dobrodružný to moc ráda čtu. (Pokud je to nějak originální) Neoblíbený: Až moc zaláskované, přemarrysueované, přefantazírované příběhy v jakémkoliv žánru.

11. JSI NA WATTPADU ZÁVISLÁ (jako já)? :D

Mám to pod kontrolou...i když to říká každý závislák. :D

12. NAPIŠ VZKAZ ČTENÁŘŮM

11) Drazí čtenáři. Ehm, ehm, :) Sem moc ráda, že se vám to, co píšu líbí. Jsem ráda, že v tom nacházíte pobavení a napětí. Děkuji vám za vaše názory, za vaše hvězdičky a kdo ví co ještě. :) Pro mne bude vždy však nejdůležitější, že si najdete u mých knížek odpočinutí a úsměv. Protože to je dobré pro vaše zdraví. - (vážně nekecám! Si to můžete vygooglit :D ) S láskou pro vás DajkaD.

13. CO BYS DOPORUČILA ZAČÁTEČNÍKŮM TADY NA WATTPADU?

Zkuste se zaměřit na originál. Je hezké, když se snažíte sami sebe vtělit do příběhu, jenže postava pak ztrácí všechny své slabiny. Kdo by chtěl být sám za sebe ošklivý, drzý frajírek. Nedávejte stereotypy o holce, kterou nikdo nemá rád a pak musí zastavit svět. Jo čtou to lidi, je to hezké (já sama si to někdy přečtu - když to zaujme), ale je toho mnoho. A hlavně pište, když vás to baví. Nežeňte do toho, když musíte. Váš příběh je zábavný, protože vy jste se u jeho psaní bavili. :)

Já moc děkuji za rozhovor. Tak, druhý rozhovor, jak už jsem psala v minulém. Děkuji za 1,3K přečtení! To je úžasný. A také za 188 hvězdiček :3. To zahřeje u srdce. Btw. - Taková menší propagace: Asi 1 měsíc mám na svém kontě (účtě :D) novou knížku (Tohle není hra!), takže se na ni můžete mrknout :). Já se poroučím a Sajonara!

-Barbara123

[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliWhere stories live. Discover now