[32.] - @Zefrita13

46 9 7
                                    

JMÉNO: Zefrita13 (nejde mi tě označit)

POČET SLEDOVATELŮ: 514 (28. 8. 2018)

DÍLA: You forever my family, "I am" Your Queen, Krev není všechno, Dvojnice, Vlčí vtisknutí, Family is Forever, Listen to your heart, Lara Volturi, Milovat nepřítele, The Originals, I will forever Volturi, The Original Family, Love is Love, Vampire ad Werewolf, The Original Witches, The Original Witches 2, I'm Hybrid, Give us a chance, Renesmee Cullen

1. JAK SES DOZVĚDĚLA O WATTPADU? JÁ POMOCÍ JEDNOHO ČLÁNKU A VŮBEC NELITUJI, ŽE JSEM HO ČETLA :3

To byla pouhá náhoda, na Googlu jsem jako vždy, hledala nějakou knihu. Kterou bych si mohla stáhnout, když jsem tak prohlížela stránky, vyskočil na mě Wattpad. Tak jsem si řekla, že se jen mrknu, o co se jedná, hned na první pohled jsem se zamilovala.

2. JAKÉ JSI MĚLA ZAČÁTKY?

Co si budeme povídat, byly těžké tak jak pro každého z nás. Dlouho mi trvalo, než jsem našla samu sebe, a dopracovala se až sem. Bylo hodně příběhu zepsáno, tak jak vymazáno, nakonec zbyla jen tahle hrstka. Samozřejmě se nepovažuji za spisovatele, jelikož vím, že jsou lepší než já.

3. BYLA JSI NĚKDY NA WATTCONU (ČESKÝM FANOUŠKOVSKÝM NEBO ZAHRANIČNÍM)? JÁ BOHUŽEL NE, ALE POKUD SE BUDE KONAT, ROZHODNĚ POJEDU (SAMOZŽEJMĚ NA ČESKÝ, NEJSEM BLÁZEN xD).

Popravdě ne, ani jsem neměla tušení, že něco takového vůbec je. Ale jak to vypadá, brzy to musím napravit, a mrknout se tam.

4. BYLO PRO TEBE TĚŽKÝ PROSADIT SE TADY?

Dalo by se říct, že ano, bylo to pro mě neznámé místo, nevěděla jsem, jak to tady pořádně chodí. Vůbec jsem v plánu neměla psát, chtěla jsem pouze číst příběhy. Nějakou dobu mi to vydrželo, než jsem napsala první knihu, která byla katastrofa tak jak ta druhá. Až na potřetí se mi to povedlo, a že kniha zaujala. Tak jsem ráda, že jsem to nakonec nevzdala. A že jsem tady, kde teď můžu být, vděčím všem, kdo četli mé příběhy, a nevzdali to se mnou.

5. MĚLA JSI NĚKDY CHUŤ SKONČIT? JÁ NE.

Na počátku toho všeho, jsem chtěla skončit, a vykašlat se na vše. Ale to bylo, vždy takové chvilkové, po každé jsem si to rozmyslela. Když už jsi tohle téma nakousla, ještě to není oficiální. Ještě musím dokončit, svojí práci, kterou mám rozdělanou. Blízké době, mám plánu skončit jako spisovatelka, tady na Wattpadu. Na dobu neurčitou, zdali se vrátím k psaní to ještě úplně nevím. Ale chtěla bych si odpočinout od toho všeho, jelikož si myslím, že si to po třech letech zasloužím.

6. CO BYS RADŠI? PIZZA NEBO KEBAB? JÁ PIZZU

Mám ráda pizzu, hlavně když tam je hodně druhů sýrů, tu prostě miluji. Samozřejmě nepohrdnu i jinou, jen nesmí obsahovat houby, protože je nemusím.

7. ODKUD ČERPÁŠ INSPIRACI?

Sama ani nevím, prostě se mi to objeví hlavě, a já to dám dohromady. Taky to může znít zvláště, ale i ve svých snech. Obzvlášť píši fan fikcí na TVD / TO / Twilight, ale poslední dobou jsem se vrhla na Harryho Pottera. Samozřejmě tam mám příběh na upíry a vlkodlaky, a další konceptách, zdali vydám to je zatím ve hvězdách.

8. KDYBYS MĚLA 3 PŘÁNÍ, CO BY SIS PŘÁLA? JÁ ANI NEVÍM. NEJSPÍŠ, ABY CHODILA DO BRADAVIC xD

Kdybys měla tři přání, těžká otázka? První přání by bylo, nebýt taková jaká jsem teď. Druhé přání, pro někoho možná klišé, možnost poznat opravdovou lásku. A to třetí mít tu čest se setkat, Josephem Morganem.

9. JAKÝ JE TVŮJ OBLÍBENÝ FILM A OBLÍBENÁ KNÍŽKA A PROČ?

Preferuji Horory, co se týká filmů, a oblíbený mám jich dost - V zajetí démonů, Vymítač ďábla, Insidious. A proč se to líbí, bude to tím, že je to prostředí duchu a démonů. Popravdě, žádnou oblíbenou knihu nemám, myslím si, že každá kniha je svým způsobem výjimečná.

10. CO ŠKOLA? UČÍŠ SE NA JEDNIČKY?

S touhle otázkou tě musím zklamat, jelikož je to už delší doba, co už nechodím do školy. Bude to tím, že mi je už přes dvacet, tudíž musím pracovat. Tak jako každý, dospělí člověk.

11. NAPSALA SI HODNĚ KNÍŽEK. JAKÉ BYLO PSANÍ KNÍŽKY Listen to your heart?

To ano, mám za sebou docela dost příběhu. Listen to your heart je první knížka, kde se objeví spisovatel z Wattpadu. Tahle knížka mě bavila, jelikož jsem psala, byla jednou z postav. A jsem za něj ráda, byl to takový oddech od reálného života. V té době jsem se rozešla s klukem, potřebovala jsem se zaměřit na něco jiného. Nakonec vznikl tento příběh, který se bude samozřejmě přepisovat, tak jako ostatní.

12. NAPIŠ VZKAZ FANOUŠKŮM!

Moc děkuji všem, kdo čtou mé knihy, velmi si toho vážím. Jelikož jsem nikdy nepomyslela, že by se mohly líbit. A díky vám, jsem to nevzala a psala dál. Vždy komentář nebo votes, potěšil a to se nezměnilo, ani teď. Vděčím vám za vše, bez vás bych tady nebyla.

13. CO BYS DOPORUČILA ZAČÁTEČNICKÝM SPISOVATELŮM?

Hodně štěstí všem, kdo se chystá psát, začátky jsou těžké, ale vždy se dá vše zvládnout. Chce to jen čas, a hlavně to nevzdávat, každý si tím tady prošel. Nebudeš ani první, ani poslední hlavně to chce být trpělivý, nic nikomu do klína nespadne zadarmo.

Já moc děkuji jako vždy rozhovor. Já vím, já vím... mám 2 dny zpoždění. Už se to nestane... Přísahám :D Jen pro zajímavost... Máte se na co těšit! Bude a je jich hromada ;)

Ještě moc děkuji za 2K PŘEČTENÍ!!! Jste prostě boží :3 Já se s vámi loučím a ahoj!

-Barbara123

[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliWhere stories live. Discover now