[5.] - @SweetLevi

123 11 0
                                    

JMÉNO: @SweetLevi

POČET SLEDOVATELŮ: 988 (23. 2. 2018)

DÍLA: INFO//SL, Miraculous Rival, Rozhovory se spisovateli 1, 2, !BTS CAMP! 1, 2, Kiseki no Sedai is real 1,2, Já a Kluk?!

A teď už rozhovor! :)

1. Moje nejzákladnější otázka – Jak jsi se dozvěděla o Wattpadu?

To už si nepamatuji tak přesně, ale budu se to snažit nějakým způsobem sepsat. Začalo to, když mi jedna z mých starších kamarádek o Wattpadu sama řekla, což bylo nějakých šest let zpátky. O psaní jsem v té době ještě velký zájem neměla, ale když jsem začala psát s přáteli jedno fantasy rpg o vlkodlacích, přišlo to tak nějak samo a já si brzy na to Wattpad založila, za což jsem upřímně ráda. Je to dokonalý útěk od reality a zabíječ času! (Když si tam teda zrovna najdete nějakou opravdu dobrou knihu).

2. Jaké byly tvoje začátky?

Řekla bych, že mé začátky byly stejné asi jako u všech tady. Prostě jsem napsala svou první kapitolu, šoupla tam nějaký ''cool'' strašidelný obrázek a myslela si, jak kdo ví je to super. Prostě jsem čekala na votes a reads, co si budeme nalhávat. Taková nevinná naivita. Každopádně, jelikož jsem sama s příběhem nebyla spokojená, rozhodla jsem se ho smazat a místo toho jej nahradila fanfikcí na jedno z mých oblíbených anime - Kuroko no Basket. A jelikož to anime naprosto zbožňuji, psalo se to jedna báseň a těšilo velkému úspěchu. Takže to shrnu - mé začátky nemohly být lepší!

3. Můj oblíbený seriál je Ohnivé kuře. Jaký je zase tvůj oblíbený seriál?

Sice to asi nebude zrovna dvakrát originální odpověď, ale v poslední době jsem se neskutečně zamilovala do Riverdale. Jo, sice ti herci jsou tam neskutečně krásní a všechno, ale mě nejvíce dostala to tajemno, detektivní zápletka a to jak se tam spojují všechny osudy hlavních postav. Jinak musím přiznat, že na seriály už moc nekoukám. Zázrak je i to, když si pustím nějaký film, a nebo prostě zajdu do kina.

4. Máš hodně knížek. Jaké bylo psaní třeba knížky Miraculous Rival?

Jedním slovem - komplikované. A když se na to kouknu takhle zpětně a čtu to, neskutečně se stydím. Ne, že by mě to nebavilo psát, ale proboha... já psala tak strašně a myslela si, jak moc je to dobrý. Proto jsem se také rozhodla příběh přepsat, ale jde to pomaleji než bych si přála. Každopádně se určitě jednou dočkáme. Taky jej hodlám rozšířit o nějaké ty bonusové kapitoly.

Jinak musím říct, že k příběhu se toho váže opravdu hodně. Moje pocity, chvíle z mého života, fantazie a sny. Celý ten příběh je vlastně jedna velká hromádka mých snů. Akorát teda sepsaná na počítači a zveřejněná na Wattpadu.

5. Na tuhle otázku jsem se ptala u ----Tina----. Troufla by sis napsat historický román?

Upřímně nejspíš ne. I když se musím přiznat, že něco podobného jsem se chystala psát, nakonec jsem si to ale úspěšně rozmyslela. Každopádně, myslím, že to zas tak nerealistické není. Kdo ví? Sice to není zrovna můj šálek kávy, ale třeba se to jednou změní!

6. Jsi buď Extrovert nebo Introvert?

No, jak se to vezme. Prakticky obojí. Dříve bych se možná spíše přirovnala k extrovertovi, ale postupem času jsem se tak nějak změnila na introverta. Začala jsem mít ráda svůj klid, míň lidí v mém okolí, menší okruh přátel... Považuji se ale za emočně stabilního introverta, takže žádný stres. Každopádně dobrou společností nikdy nepohrdnu a i ve škole jsem docela v kolektivu aktivním členem. Jsem spokojená.

7. Píšeš knížku o Kouzelné berušce. Koho bys raději? Ji nebo Černého kocoura?

Abych řekla pravdu, tak vážně nevím. V tomhle se nemůžu rozhodnout. Oba mám ráda a nenávidím úplně stejně. Ty postavy jsou ale opravdu dobře vymyšlené a řekla bych, že i seriál je poutavý. (Jinak bych na to přece nepsala gender příběh, heh). Každopádně se mi neskutečně líbí zpracování seriálu a nápaditost každého z dílů. Kdybych si ale měla opravdu někoho vybrat, tak by to byl Nathaniel.

8. Máš nějakého idola, lépe vzor?

No tak to je jasné! Mým vzorem je bezpochybně jeden ze členů mé nejoblíbenější korejské skupiny GOT7 - BamBam. Je to neskutečně hodnej člověk se srdcem na správném místě a i když to možná může znít dost jako klišé, nemyslím si, že o něm je to lež.

9. Máš jakousi motivaci?

Páni. Tohle je opravdu podivná otázka, ale abych byla upřímná, tak nad tímhle jsem nikdy moc nepřemýšlela. Myslím si ale, že kdybych motivaci neměla, už bych přestala dávno psát, snažit se ve škole, práci nebo v mém osobním životě. Takže ano, motivací zřejmě oplývám!

10. Napsal ti někdo někdy vulgární komentář?

Budete se možná divit, ale snad nikdy v životě se mi nestalo, že by mi někdo doslova napsal něco takového a vulgárně se vyjadřoval. Za což jsem na jednu stranu opravdu ráda. Takový komentář bych ale s největší pravděpodobností stejně ignorovala. Daleko více si vážím inteligentních názorů na mé příběhy, pravopis, chyby a tak dále. I když mohou být i negativního rázu, vždycky mě to potěší. Ti lidi jsou ke mně upřímní a já vím, na co si dát příště pozor a v čem se mám zlepšit.

11. Plánuješ novou knížku?

Ano! A už brzy! Hned jak dokončím mou poslední rozepsanou knihu, Miraculous Rival, dám si krátkou pauzu a vrhnu se na další! Člověk taky potřebuje odpočívat. I když je pro mě svým způsobem relax i psaní. Každopádně, do budoucna mám opravdu velké plány!

12. Co bys vzkázala fanouškům?

Jsem opravdu ráda, když si někdo přečte mé příběhy a v komentářích nebo ve zprávách mi na ně zanechá nějaký názor, ať už jakéhokoliv typu. Taky si myslím, že bez lidí, kteří mě sledují a čtou mé příběhy, bych to nejspíš už dávno vzdala. Ti, co čtou mé příběhy a to co píšu, pro mě znamená neskutečně moc. Je to odměna za úsilí a čas, který do toho investuji. Děkuji!

13. Co bys doporučila začátečníkům?

Tahle otázka je dosti zapeklitá, protože si myslím, že mezi začátečníky patřím pořád i já. Ale nezoufejte. Když to jednou nevyjde, vyjde to po druhé. A když to nevyjde ani po druhé, vyjde to po třetí. Zkrátka pište, piště, piště a milujte psaní! Jen tak se někam dostanete. Bez vášně to opravdu smysl nemá.

Já jako vždy děkuji za krásně obsáhlý rozhovor. Mám docela skluz ohledně rozhovorů. Čekám na dvě uživatelky, které mi mají poslat odpovědi, já zase musím poslat otázky, no, prostě zmatek. Naštěstí mám notýsek, do kterého si všechno píšu. Jo a ještě jedna věc - MOC DĚKUJI! Tato knížka je #27 v trendy!! Boží!! Inu, do komentářů mi pište, jestli máte zájem, abych s vámi udělala rozhovor. Já se poroučím a ahoj!! :D

-Barbara123


[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliWhere stories live. Discover now