[30.] - @Sissinka08

33 4 3
                                    

JMÉNOSissinka08

POČET SLEDOVATELŮ: 78 (18. 8. 2018)

DÍLA: No tak prostě miluju, Moje divné myšlenky, Dívka, co mluví s kopretinami, Only my teacher, Její Papírová města, Můj kluk z dovolené, Brzy budu u tebe, Silvestr girl

A teď už rozhovor! :)

1. JAK SES DOZVĚDĚLA O WATTPADU?

V páté třídě od kamarádky, která na Wattpadu psala.

2. JAKÉ BYLY ZAČÁTKY?

No, v podstatě, jelikož mi nebylo třináct, tak jsem knihy nechtěla vydávat. Moje první kniha byla Upírka Krisý, ale ta byla hodně dětská (jako psaná dětsky), tak jsem jí radši smazala. Moje další kniha byla Můj kluk z dovolené. Nejsem na ní nějak moc hrdá, ale považuji jí jako svojí první knihu a pokud jí budu chtít zrušit, zruším max. publikaci. Ale knihy jsem začala vydávat, až když mi bylo třináct. V podstatě do třinácti jsem psala jen tuhle :)

3. JAKÝ JE TVŮJ OBLÍBENÝ SERIÁL A PROČ? MŮJ DVA A PŮL CHLAPA :D

Noo, asi Upíří deníky. Mám tam takový dva lidi, které mám ráda, protože se jim trochu podobám. Je to Katherine a Damon XD Ale dál mám třeba ráda PLL a občas mrknu na anime :)

4. CO BYS RADŠI? BYLA ZÁPORÁKEM NEBO TAKOVÝ KLASICKÝ DOBRÁK, KTERÝ VŠECHNY PORAZÍ? JÁ ZÁPORÁK :D

Jednoznačně záporák. Nechápu, jak ty dobrý, hezcí, (kteří jsou prý týraný) vždycky musí vyhrát. Je mi třeba líto Marfušky. Ta byla fakt top ;)

5. JAKÝ MÁŠ NÁZOR NA DĚTI, KTEŘÍ SEM NA WATTPAD PÍŠÍ (-13)?

Ať jsou klidně na Wattpadu, ale nevydávají zbytečnou aktivitu. Je sice sranda potom číst ty dětské komentáře, ale to není normální, když desetileté dítě se hádá o něčem, čemu vůbec nerozumí. Ať si píše svojí knihu, kterou vydá, až si bude jistý, že v sobě nemá tolik chyb (TO ŮPLNĚ NESNÁŠÝM, KDIŽ V JEDNÉ VJETĚ JE MYLYJON CHIB), má to děj, a je svým způsobem, zábavná, či zajímavá :)

6. KOHO MÁŠ NA WATTPADU NEJRADŠI?

Má nejoblíbenější spisovatelka na Wattpadu je , píše báječné příběhy (kdo by neznal "Vsadíš se?" Pokud neznáte, doporučuji. Nebo si přečtěte "Purgo").

7. VYBER SI JEDNU SVOJI KNÍŽKU A POPIŠ NÁM, JAKÉ BYLO JEJÍ PSANÍ!

Only my teacher- Kniha ještě není dopsaná, ale užívám si při ní hodně zábavy. Vzpomínám si, jak mi jí moje spolužačka četla přes rameno a šíleně se smála. No, teď přemýšlím, co budu dělat, až skončí, protože podle mě tahle kniha se mi povedla asi nejvíc ;)

8. TROUFLA BY SIS NAPSAT HOROR? NO, JÁ HO PÍŠU, ALE NENÍ ZATÍM NIC MOC xD

Jednu dobu jsem o tom přemýšlela a přemýšlím do teď. Ale... Horory jako filmy mi šíleně vadí. Knihy ne, ale přiznávám se, mě stačí vidět česká Kráska a netvor (nebo jak se to jmenuje) a jsem podělaná strachy :)

9. MÁŠ IDOLA A POPŘ. JAKÉHO? JÁ NEMÁM.

Mám jich víc. Většina je (nečekaně) z knížek. Na prvním místě je Margo Roth Spiegleman z Paper Towns, dál je Alaska Young z Looking for Alaska a Aza z Turtles all the way down . Celkově miluji Johna Greena. Další můj idol je kdo jiný než Shawn Mendes :) Ale třeba z PLL (všichni se tomu diví) je Spencer. Té si taky hodně váží.

10. CO PREFERUJEŠ? PSANÍ NA WATTPAD NA MOBILU NEBO NOTEBOOKU? JÁ URČITĚ NA NOTEBOOKU.

Mobil. Ten tahám skoro úplně vždy s sebou, takže můžu psát třeba ve vlaku. Sice je pravda, že v příběhu možná bude více chyb, ale počítač mi přijde nepraktický ;)

11. JAK JSI SE DOSTALA KE PSANÍ?

No, to bylo asi ve třetí třídě, když mi paní učitelka pochválila sloh. Začala jsem psát do notýsku (do teď ho mám). Jmenovalo se to Já, Kristý. A ano, zase Kristý, protože se v tu dobu měla narodit Kristý (moje sestřenice). Doteď to jméno miluji. A tomu příběhu, co jsem tam načmárala, se směju :-D

12. JAKÝ JE TVŮJ OBLÍBENÝ A NEOBLÍBENÝ ŽÁNR A PROČ?

Uh, to je těžké. No, nejvíc mám ráda Teen Fikci a Romanci. Vyhýbám se Klasice a Hororům, protože tam píšou většinou ty malé děti, které majý vžude chibi.

13. CO BYS DOPORUČILA ZAČÁTEČNÍKŮM TADY NA WATTPADU?

Doporučila bych jim asi Vsadíš se, protože podle mě to baví všechny. Pak bych jim asi doporučila nějákou Fan Fikci, podle toho, co mají rádi, aby věděli, jaká je na Wattu volnost. No, a pak bych jim nastrkala všechny knížky, co úplně miluji ;) :) ❤

Ahoj! Já moc děkuji za rozhovor. Moc, ale moc bych vám chtěla poděkovat za ohromné ohlasy (už se cítím jako Youtuber :D). Nuže, doufám, že se těšíte na další rozhovor! :) A nezapomeňte se podělit do komentářů, s kým byste chtěli, abych udělala rozhovor :)

-Barbara123

[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliWhere stories live. Discover now