[25.] - @KahlenK

47 6 0
                                    

JMÉNO: KahlenK

POČET SLEDOVATELŮ: 231 (1. 7. 2018)

DÍLA: Koňské legendy I, Koňské legendy II, Koňské legendy III, Informace pro vás,Neslyšela tě křičet, Nečistá: Světlonoška z Niberu.

A teď už rozhovor! :)

1. JAK SES DOZVĚDĚLA O WATTPADU?

O Wattpadu jsem se dozvěděla díky kamarádce @vendyf5. Ta mi o Wattpadu řekla a já konečně mohla psát jinam než na papír.

2. JAKÉ BYLY ZAČÁTKY?

Začátky byly opravdu těžké, jsem ráda, že to mám za sebou. Nechtěla bych znovu začínat od začátku :D

3. JAK MOC TI ZÁLEŽÍ NA ČÍSLECH (HLASOVÁNÍ, SLEDOVÁNÍ,...)?

Záleží. Samozřejmě že ne tolik abych počítala každé přečtení či hlas, ale jsem ráda, když se to někomu líbí

4. CO BYS RADŠI? BYLA BYS ZÁPORÁK NEBO DOBRÁK? (Já záporák :D)

Samozřejmě že záporák! Mám ráda temnotu, takže jednoznačně záporák. Mám je raději, ale někdy udělám výjimku.

5. JAKÝ JE TVŮJ OBLÍBENÝ DÍL STAR WARS A PROČ?

Můj oblíbený díl Star Wars? Ehh, tak to je těžké. Zapeklitá otázka. Mám ráda všechny, takže je těžké vybrat jeden. Ale když musím vybrat jeden, tak to je Impérium vrací úder. Byl to první díl, který jsem viděla, takže se okamžitě stal mojí srdcobou záležitostí.

6. JAKÁ JE TVOJE NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KNÍŽKA JAKÉ BYLO JEJÍ PSANÍ?

Mou nejúspěšnější knihou jsou Koňské Legendy I. Její psaní vlastně vzniklo náhodně, neboť to měl být jeden příběh a nakonec se z něho vyklubalo hned několik. Psaní mě velmi bavilo, protože jsem mohla ostatním představit známé i neznámé koně, a mohla jsem se tak podělit o jejich kariéru a život. A poté vznikly ještě dvě, které nesou název Koňské Legendy II a III. Bohužel fanoušky zklamu tím, že Koňské Legendy III jsou poslední...

7. PLÁNUJEŠ NOVOU KNÍŽKU?

Plánuji, a to hned šest. Jedna z nich je už na světě, a to kniha Nečistá: Svetlonoška Niberu. Všechny plánované knihy budou patřit k této sérii, a už teď mohu říct, že už pomalu vznikají.

8. JAKÝ TVŮJ OBLÍBENÝ SPISOVATEL NA WATTPADU I NORMÁLNĚ (např. Rowlingová)?

Tady na Wattpadu mám hned několik, například TnaKenov, tynkaa19, radobyspisovatelka či verunka162. Jsem velmi ráda, že jsem je tady poznala, vlastně ještě dřív, než jsem je poznala, jsem četla jejich knihy. A poté mi hned padli do oka. Jinak normálně patří mezi mé oblíbené autory Sarah J. Maasová, Barbara Wood, Jody Jaffeová, Edgar Allan Poe ale můj nejoblíbenější je a navždy bude Dick Francis. Díky němu jsem začala milovat knihy, neboť styl jakým psa, mě doslova pohltil.

9. MÁŠ DOMÁCÍHO MAZLÍČKA, POPŘ. JAKÉHO? JÁ MÁM PEJSKA SEBÍČKA :3

Ano mám, a to hned několik. Dospělé kočky Ahsoku Tano, Micinku a Nýmu. Dále koťátka Luka Skywalkera, Sisi Merble, Zulejku a Tomíka... Morčata Padmé Amidalu, Sindi, Vendulku. A v neposlední řadě křečka Čika, kterého jsem dostala jako dárek od kamarádky.

10. CO PRO TEBE PSANÍ ZNAMENÁ?

Psaní je pro mne útěk z kruté reality. Mohu být ve světě, který je vymyšlený mnou, a nikdo mi v něm neříká, co mám a nemám dělat. Psát jsem začla chvíli poté, co přešlo období jménem šikana, kterou jsem si bohužel přešla... Je to osvobozující a nádherné, když můžete tvořit - psát podle svých představ.

11. ODKUD BEREŠ INSPIRACI? JÁ HLAVNĚ Z FILMŮ.

Beru ji z filmů, knih, písniček, obrázků a mého okolí. Je opravdu pestrá škála toho, kde ji mohu brát, takže jsi vždy peru tužku a jdu tvořit. Někdy se stane, že se inspirace dostaví tehdy, když ji vůbec nečekám. Takže od té doby vždy sebou nosím notýsek na psaní.

12. NAPIŠ VZKAZ FANOUŠKŮM!

Fanouškům, nebo i těm, kteří mi kdy napsali komentář, dali follow, děkuji. Děkuji za vše, protože tak kde jsem teď, vděčím i vám. Přežili jste mé začátky, nepřestali číst i když se dostavili ty chvíle, kdy mě nic nebavilo, nebo se dostavily deprese. Byly jste skvělí a stále jste. Děkuji za podporu všem.

13. CO BYS DOPORUČILA ZAČÁTEČNÍKŮM TADY NA WATTPADU?

Nevzdávejte se! Vím, že začátky jsou strmé, pořád padáte, ale věřte, že jsou tu vždy lidé, kteří vám podají pomocnou ruku a zvednou vás. Kašlete na odporné komentáře, které vás uráží, shazují a tak dále. Važte si těch, kteří vás podporují, dávají rady. Ty, kteří vám radí jak něco upravit, neberte, jako že vás kritizují. Pouze vám ukazují jak knihu vylepšit, berte si jejich rady k srdci a zlepšíte se. A když vše zvládnete, tak zdoláte i ten nejtěžší kopec či nejvyšší horu. Výš a ještě výš, jednou se dotknete i samotné oblohy...

Já moc děkuji za rozhovor.

Tak, další rozhovor za námi. Další školní rok za námi. Toto letí jako blázen. Už je to pře půl roku, kdy jsem si založila tento účet. Je to neuvěřitelné! 

P.S.: Díky za 40 sledovatelů :3 ❤ 

-Barbara123

[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliWhere stories live. Discover now