[20.] - @Snk_lovers

55 3 4
                                    

JMÉNO: Snk_lovers

POČET SLEDOVATELŮ: 87 (17. 5. 2018)

DÍLA: Problémy K-poperov/BTS, Neznáma-fanfiction kuroshisuji, imagine with BTS, Please, don't cry, Texting with BTS, Otvor srdce netvora, Zaklínač, Ja, ghoul, krivý muž

 A teď už rozhovor! :)

1. JAK SES DOZVĚDĚLA O WATTPADU?

O Wattpade som sa dozvedela od svojich dvoch najlepších kamarátok, ktoré ho jeden čas omielali, a ponúkali mi možnosť, že by som mohla niečo napísať aj ja, a mne to prišiel ako fajn nápad, pretože knihy/príbehy píšem veľmi rada, a tiež to bolo pre mňa aj výhodnejšie, pretože tu môžem čítať aj ostatné dobré a zaujímavé príbehy.

2. JAKÉ BYLY ZAČÁTKY? 

No, prvú knihu ktorú som napísala je krivý muž, a keď to čítam spätočne, bol to fakt trošku canser, ale myslím si že na prvú zverejnenú knihu to bolo ešte fajn, a tiež ma podporovali opäť moje kamarátky, a som im za to vďačná, aj keď to možno niekedy tak nevyzerá XDDD

3. JAKÝ MÁŠ NÁZOR NA DĚTI -13, KTERÉ SEM NA WATTPAD PÍŠÍ?

Ak nieje príbeh proti pravidlám, má dobrú gramatiku, a rozvíjanie príbehu, určite som za.

4. MÁŠ VZOR, POPŘ. JAKÝ?

Môj vzor je určite Stephen King, myslím si, že je to najlepší spisovateľ za dobu môjho čítania, a tiež mám rada Leigh Bardugo a Michaelu Bordovú, je ich viac, a boli by sme tu nadlho :D 

5. JAK MOC TĚ POTĚŠÍ KAŽDÝ SLEDOVATEL?

Som veľmi, veľmi rada za svojich nasledovateľov, lebo oni mi dávajú nádej písať knihy, ktoré sa im páčia, a som za to veľmi, veľmi rada, a ajtak by som si nemyslela, že niektoré moje knihy by mali až takú popularitu. Aj keď ma niekedy nasledujú ľudia, ktorý chcú odber za odber, ale to moc nepodporujem, lebo ak človek píše dobrú knihu, kladné reakcie prídu sami.

6. KDY NEJRADĚJI PÍŠEŠ? JÁ POZDĚ VEČER :D

Väčšinou v noci, alebo popri zotmievaní sa vonku v prírode, pretože vtedy mám najväčší pokoj a oddych, a lepšie sa mi v hlave premýšľa dej. 

7. JAK JSI SE DOSTALA KE PSANÍ?

Keď som bola menšia, len som si čmárala všelijaké príbehy bez deju, ale postupne sa to začalo rozvíjať,až som sa dostala sem, ale určite je čo vylepšovať. 

8. JAKÝ JE TVŮJ OBLÍBENÝ FILM A PROČ? 

Rada pozerám horory, a to bude asi the Conjuring 1,2,- páčil sa mi celkový dej, Insidious celá séria -veľmi premakaný film, s pekným dejom, a zmyslom, ale mám ešte zopár hororov ktoré sa mi páčili, ale opäť by sme boli na dlho. A tiež mám rada niektoré dobré katastrofické filmy. 

9. CO BYS RADŠI? CHIPSY NEBO POPCORN? 

Eee, asi obidve ? Som pažravec, nooo XDDD ale rada jem aj zdravé jedlá. 

10. NEJOBLÍBENĚJŠÍ SPISOVATEL TADY NA WATTPADU?

03Miniwa, MinHyungieJoon, Yukki- moon, Flusinka, shymetic, mabey_maknae, KHOEEZZ, KristineBlax, BobbyAckerman.

11. JAKÝ JE TVOJE OBLÍBENÉ POČASÍ, ROČNÍ OBDOBÍ A ČÁST DNE?

Mám rada dážď, búrky a keď sneží, obdobie je asi zima, aj jar a jeseň, ale leto nikdy, nenávidím ho XDd a mám rada poobedia, keď sa blíži večer, noc, a ráno, vlastne celý deň XDD ale najradšej zo všetkých asi noc.

12. NAPIŠ VZKAZ FANOUŠKŮM! 

Ďakujem tebe, môjmu nasledovateľovi, za to, že má posúvaš ďalej, a podporuješ ma v mojom písaní, cením si to, a možno ani nevieš ako moc. Som rada za všetky komentáre, hviezdičky, nasledovania, všetko mám vás rada.

13. CO BYS DOPORUČILA ZAČÁTEČNÍKŮM NA WATTPADU?

Určite sa nevzdávať. Možno prísť hates, ale tie dobré ktoré sa snažia poradiť si zober k srdcu, a snažím sa napraviť chyby, a tie zlé jednoducho ignnoruj, lebo človek ktorý ťa hatuje má sám pravdepodobne problém. A nečakaj, že všetko príde hneď. Buď trpezlivý, a ver v to, že to dokážeš. A vtedy sa začnú diať veci ktoré chceš dosiahnuť.

Já moc děkuji za rozhovor. A Vám, čtenářům děkuji za hrozně veliké ohlasy. Je to neuvěřitelné. A taková anketa do komentářů: Jaký je Váš oblíbený spisovatel tady na Wattpadu? Amigos a já se poroučím!

-Barbara123

[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliWhere stories live. Discover now