[40.] - @KatkaThePizzaLover

50 5 10
                                    

JMÉNOKatkaThePizzaLover

POČET SLEDOVATELŮ: 119 (30. 9. 2018)

DÍLA: Ve stínu Bradavic, Posbírej světla, Katiiny rakovinotvorné jednodílovky, Se zeleným pláštěm, Věřím mi?, Zlatá parta zasahuje, Co znamená láska?

A teď už rozhovor! :)

1. MOJE KLASICKÁ OTÁZKA: JAK SES DOZVĚDĚLA O WATTPADU?

O Wattpadu jsem se dozvěděla úplnou náhodou. Chtěla jsem prostě něco, kde se budou dát číst fanfikce a tak... Nejdřív jsem si na to nemohla zvyknout, ale teď jsem s Wattpadem a komunitou tady naprosto spokojená.

2. JAKÉ BYLY TVOJE ZAČÁTKY TADY NA WATTPADU?

Začátky nebyly nejlehčí... Popravdě, nejdřív moje knížky nikdo nečetl, protože byly naprosto otřesné. No, v té době mi připadaly geniální. :D Pak si mě všimla nějaká holčina a začala mi to hvězdičkovat, tak jsem byla nadšená.

3. JAK JSI PŘIŠLA NA SVOU PŘEZDÍVKU, KTERÁ TĚ TADY REPREZENTUJE?

Tak to bylo opravdu snadné. Původní znění mojí přezdívky bylo KatkaTheChicaLover, přičemž Chica byla postava ze hry Five nights at Freddy's. Potom jsem tu hru už neměla tak ráda, tak jsem to trošku pozměnila do dnešní podoby. Proč? Protože miluju pizzu!

4. KDYBYS MĚLA 3 PŘÁNÍ, CO BY SIS PŘÁLA? JÁ BYCH NEVĚDĚLA :D

Uffff. Tak to není tak jednoduché. Asi čokoládu, která nikdy neskončí, chodit do Bradavic a abych někdy mohla vydat knížku.

5. CO BYS RADŠI? BOJOVALA S PENNYWISEM NEBO S VOLDEMORTEM? JÁ S VOLDYM.

S Voldym, samozřejmě. Prosím tě, vždyť ani nemá nos.

6. JSI FANOUŠKEM NĚJAKÉ SÁGY, POPŘ. JAKÉ A PROČ? JÁ JSEM FANOUŠKEM SÁGY HARRYHO POTTERA A SHERLOCKA <3.

Hmm... Přemýšlím, jak to myslíš... Asi ne...

7. JSI EXTROVERT NEBO INTROVERT? JÁ TAK NAPŮL.

Jednoznačně něco mezi! I když mě lidi občas neskutečně vytáčí, potřebuju je k životu. A navíc... Jsem v pubertě, což znamená, že se mi nálady mění asi tak často, jako kdybych snad ani neměla vlastní povahu. :D

8. JSI NA WATTPADU SPOKOJENÁ A CHTĚLA BYS NECO ZMĚNIT? JÁ BYCH ZRUŠILA VIDEOREKLAMY NA MOBILNÍM WATTPADU >:( A CHTĚLA BYCH NEOMEZENÝ POČET HVĚZDIČEK! #STARTEAM 

Jsem naprosto spokojená! Jediné, co bych trochu předělala, je omezený počet hvězdiček.

9. A CO ŠKOLA? UČÍŠ SE NA JEDNIČKY?

Nooooo... Jak se to vezme... Občas ano, občas ne... Tak asi spíš na dvojky.

10. CO PRO TEBE WATTPAD ZNAMENÁ?

Hodně! Wattpad mi toho dal strašně moc. Mám díky němu spoustu nových kamarádů, naučila jsem se pořádně psát... A navíc, zbožňuju fanfikce!

11. JAKÁ JE TVOJE OBLÍBENÁ KNÍŽKA A PROČ?

Poslední dobou jsem se zamilovala do něčeho, co se jmenuje Magonie. Není to tak známé, má to originální děj, úžasné postavy a autorka má skvělý styl psaní. Pak mám ještě ráda Grišu, sérii Sedmý smyl a samozřejmě všechny díly Harryho Pottera. Je toho hodně.

12. NAPIŠ VZKAZ FANOUŠKŮM!

Děkuju, že tady jste! Nemám vás hodně, ale strašně pro mě znamená, když zanecháte na příběhu hvězdičku nebo hezký komentář. Jste pro mě neskutečnou motivací!

13. CO BYS DOPORUČILA ZAČÁTEČNICKÝM SPISOVATELŮM?

Rozhodně se nevzdávat! Nikdo váš příběh nečte? Nic si z toho nedělejte. Pokud se kniha dobrá, fanoušci si jí najdou sami. Stačí jen vytrvat a psát dál. Přijde mi zvláštní tady psát tyhle věci, když sama nemám zase tolik přečtení.

Já moc děkuji za rozhovor. Ty jo... Už to má tolik kapitol. To není možné. A tolik hlasování a přečtení! Moc Vám děkuji, lidi! Mimochodem... Jste fanouškem nějaké ságy (Harry Potter) nebo komiksů (Marvel, DC)? Napište mi do komentářů ;)

-Barka

[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliWhere stories live. Discover now