[18.] - @Aisha_and_Amy

96 14 0
                                    

JMÉNO: Aisha_and_Amy

POČET SLEDOVATELŮ: 34 (6. 5. 2018)

DÍLA: Deník pokusů a kouzel

A teď už rozhovor! :)

1. JAK JSTE SE DOZVĚDĚLI O WATTPADU? 

AISHA: Jednou jsem na Obchod-play hledala nějakou aplikaci na čtení a našla Wattpad.

AMY: Jednou jsem na Instagramu viděla nějaký příspěvek s Wattpadem. No... a jelikož mám ráda knihy, tak tato aplikace nemohla v mém mobilu chybět.

2. JAKÉ BYLY ZAČÁTKY?

AISHA: No... prvně jsem o knize nepřemýšlela, ale Amy mě ukecala, ať jí píšeme.

AMY: Co se týče knihy, tak to bylo celkem nervující. Nevěděli jsme, jaké na to budou ohlasy, jestli spíše negativní nebo positivní. Naštěstí máme zatím pouze pozitivní.

3. KDYBYSTE MĚLI 3 PŘÁNÍ, CO BYSTE SI PŘÁLI? 

AISHA: No tak, přála bych si žít na Floridě nebo jinde v Americe. Přála bych si být úspěšná umělkyně nebo aspoň „dizajnérka". A poslední přání si nechám pro sebe. 

AMY: Ehm... Já bych si nejspíše přála umět se teleportovat, ale ne jenom na této planetě, ale i na jiné. Zní to divně, ale věřím v Severskou Mytologii... A to je asi jediné přání... Já jsem strašně nerozhodný člověk, takže než bych se rozhodla co si dále přát, potřebovala bych opravdu hodně času.

4. MÁTE VZOR? 

AISHA: Asi ne, řídím se jenom podle sebe. 

AMY: Nemám vzor. 

5. NAPIŠTE VAŠI NEJLEPŠÍ PŘÍHODU, CO SE VÁM STALA, KDYŽ JSTE POUŽIVALI SVÁ KOUZLA? :D 

AISHA: No tak, mně se při jednom mém tréninku stalo tohle: Byla jsem se projet na prkně, a udělala jsem si pauzu na jedné louce. No a vzpomněla jsem si na to, že Blíženci mají nadání na ovládání vzduchu. No, a protože se schylovalo k dešti tak jsem to zkusila, a po asi 25 minutách mraky a vítr odfoukal pryč a svítilo sluníčko. 

AMY: Mně se úžasné příhody dějí každý den, ale je tady jedna taková opakující se příhoda, která je skvělá, ale zároveň dost děsivá. A to je to, že to, co se mi zdá či nad tím přemýšlím, tak se to v blízké době stane. Zní to fantasticky, ale je tady problém, že u nočních můr a zvláštních myšlenek (u kterých někdy přemýšlím zda jsou skutečně z mé hlavy) není žádná vyjímka... 

6. MÁTE RADOST Z OHLASŮ VAŠÍ KNÍŽKY? 

AISHA: Jo moc, ale upřímně jsem takovéhle ohlasy nečekala. 

AMY: Mám neuvěřitelnou radost. Je báječné, že se lidé zajímají o magii. 

7. CO BYSTE RADŠI? CHIPSY + COLA ČI POPCORN + 7UP? 

AISHA: Popcorn + 7 up.

AMY: Popravdě, já bych si nic z toho nevybrala. 

8. JSTE EXTROVERTKY NEBO INTROVERTKY?

AISHA: Jsem spíš extrovert. 

AMY: Já nejsem ani jedno. Nerada se zařazuji do nějakých skupin, a nemám ráda, když mě někdo zařazuje. 

9. CO ŠKOLA? UČÍTE SE NA JEDNIČKY? 

AISHA: No já se neučím vůbec, jenom na čtvrtletky a jsem spíš dvojkař – trojkař, ale jde mi přírodopis, ze kterého mám jedničky.

AMY: Já se neučím, ale stejně mám známky na jedničkách a dvojkách. Neříkám, že nemám trojky nebo čtyřky... Těch se u mě taky najde dost, ale pětku už nenajdete.

10. JAK JSTE PŘIŠLI KE KOUZLŮM?

AISHA: Na tohle už jsme jednou odpovídali, ale tak znova. Jednou se mně Amy zeptala, jestli věřím na kouzla (v té době jsme už obě měli Wattpad) a já řekla, že jo, tak mi řekla, že na Wattpadu jsou různé knihy o kouzlech a tak jsme začali.

AMY: Já jsem k nim přišla celkem zvláštní cestou. Uvědomila jsem si sama sebe. Zjistila jsem, že umím celkem nenormální věci, a tak jsem se o magii začala zajímat. Četla jsem na různých webech a trénovala. No... a pak jsem do toho zatáhla i Aishu. 

11. MÁTE NĚJAKÝ RITUÁL, KDYŽ PÍŠETE (HUDBA, TICHO,...)? 

AISHA: Rozhodně s hudbou, lépe se to potom vymýšlí.

AMY: Ticho. Někdy si prozpěvuji celkem zvláštní písničky, které sama neznám, ale pořád mi hrají v hlavě. Mají zvláštní melodii, a i jazyk. 

12. NAPIŠTE VZKAZ FANOUŠKŮM!

AISHA: Všem naším fanouškům děkuji, že čtete tuhle naši knihu. I když nejsme moc aktivní, tak vy pořad zůstáváte a toho si vážíme, i že nám píšete pěkné komentáře (každý komentář potěší!).

AMY: Takže... velice děkujeme, že čtete naší knihu. Snažíme se do ní napsat vše, co nám přijde zajímavé. Jsme rády za vaše pozitivní ohlasy, a žádné kecy o tom jak magie neexistuje. Omlouváme se, že nejsme zrovna aktivní, ale vždy vám nakonec dopovíme.

13. CO BYSTE DOPORUČILI ZAČÁTEČNÍKŮM?

AISHA: Já doporučuju, když začínáte, stanovit si termíny tréninku a dodržovat to. A hlavně se nevzdávat, když to nepůjde (žádný učení z nebe nespadl). My sami jsme si museli najít, co nám jde a nejde a trvalo to dlouho. Mně (Aisha) jde věštění z karet a knih a nejde mi telekineze. 

(POZN. AUTORA: Mělo to být na Wattpad, ale nevadí :D)

AMY: Pokud jde o magii, takmusíte věřit, a trénovat. Pokud vám něco nebude jasné, klidně napište. Musítesi toho hodně načíst, abyste přesně věděli, co dělat. Být vámi, NIKDY se nepouštějte k černé magii. Věřte mi... Není to nic hezkého. A co se knih týče. Pište, co vás baví a zajímá.

Já moc děkuji holkám za rozhovor. Já jsem sice psala, že ho vydám až v úterý, ale to víte, prostě to nejde :D Tak ahoj!

-Barbara123

[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliWo Geschichten leben. Entdecke jetzt