[34.] - @Nixxies95

36 4 2
                                    

JMÉNONixxies95

POČET SLEDOVATELŮ: 14 (5. 9. 2018)

DÍLA: Prostor(y) pro psy

1. JAK SES DOZVĚDĚLA O WATTPADU?

Vzpomínám si, že to bylo tak kolem roku 2013, tehdy mi bylo 12. Kamarádka se zmínila, že používá právě Wattpad a mě to zaujalo. Hned jsem si ho doma nainstalovala a používala ho snad pořád.

2. JAKÉ JSI MĚLA ZAČÁTKY?

Tehdy v toce 2013 jsem si založila svůj první účet. Jmenovala jsem se nějak NikyR5er (no jo moje tehdy oblíbená kapela musela být všude). Hodně jsem v tu dobu četla fanfikce o R5 a knihy o psech. Má první kniha byla o mém vysněném psovy. Ale tenkrát jsem ji smazala, i když měla docela úspěch. Pak jsem napsala celkem tři ff na výše zmiňované R5. U jedné bylo dokonce něco kolem 7K přečtení a 1K hvězdiček. Ovšem pak jsem šla na střední a Wattpad upadl v zapomění na jeden rok. Po roce jsem ho znovu otevřela a za tu dobu jsem celkem dospěla. Rozhodla jsem se ho tedy zrušit a založit si tento "dospělejší" účet. Zatím se rozjíždím, ale začátky jsou těžký. S tím jsem do toho šla.

3. JAK JSI PŘIŠLA KE SVÉ PŘEZDÍVCE?

Křestním jménem se jmenuji Nikol. Přemýšlela jsem tedy tak, aby to mělo nějakou spojitost dost dlouho. Už jsem nechtěla mít ve jméně nějakou kapelu nebo tak. Teď mi to přijde dětské. Postupem času jsem došla na jméno Nixxies. Osobně jsem žádné takové jméno na Wattpadu nenašla a přišlo mi tak nějak originální. Číslo 95 znázorňuje rok 1995, který pro mě má určitý význam.

4. TROUFLA BY SIS NAPSAT HISTORICKÝ ROMÁN?

Historický román říkáš? To nevím.... Historie není zrovna můj šálek kávy, ale vše se má zkusit. Samotnou by mě to ani nenapadlo, ale ve spolupráci s někým....proč ne.

5. CO BYS RADŠI? BYLA HLAVNÍM ZÁPORÁKEM NEBO HLAVNÍM DOBRÁKEM? JÁ HLAVNÍM ZÁPORÁKEM.

Já ti nevím. Jsem hodný a milý člověk (alespoň myslím). Takže bych možná jednou za život mohla být zlá. No, nebo mám kompromis. Budu zlá ale nakonec někoho zachráním.

6. NAPSAL TI NĚKDO NĚKDY HATE KOMENTÁŘ?

Ano, s tím se asi setkal každý. Ale vybavuji si vtipnou příhodu. Začínala jsem ještě na starém profilu s knihou "Můj nejlepší přítel". Vydala jsem první kapitolu a po pár dnech se tam objevil mnou považovaný "hate". Nevím jistě, ale myslím, že mi dotyčný opravil chybné slovo. No a já že mu to vpálím, jsem napsala něco jako, že je to nějaký ÚCHIL (s měkkým i). Samozřejmě se mi vysmál, ale neodradilo mě to. Psala jsem dál. Hateři jsou a budou. Někdy jsou potřeba.

7. MÁŠ NĚJAKÝ ZVYK PŘI PSANÍ, POPŘ. JAKÝ?

Nevím, jestli to je zvyk, ale mám u sebe malý bloček. Vždy když někde jsem a vymyslím nebo mě spíš napadne nějaký pokračování na příběh, zapíšu si to. Pak si to večer vždy zesumíruju do kapitol a je hotovo. Taky si při psaní ráda pouštím hudbu a zalezu si do klidu. Uklidním se, vžiju se do děje a jedu.

8. JSI SPÍŠE EXTROVERT NEBO INTROVERT? JÁ VELIKÝ EXTROVERT!

Spíše introvert. Hodně uvažuji nad věcmi a vše promýšlím předem. Miluju své soukromí a klid.

9. JAKÁ JE TVOJE OBLÍBENÁ KNÍŽKA NA WATTPADU I V REÁLU?

- Moje srdcovka je Černá ovce od  Mia_Moon. Je to starší knížka. Spíše fanfikcí, ale je to zároveň první kniha, co jsem na Wattpadu četla. Mám k ní určitý vztah. - A momentálně to asi bude Sladká válka (1,2,3) od  Terectioncandy. - Přiznám se,  reálné knihy nečtu. Maximálně povinnou četbu a to prostě musím.

10. KOHO TADY NA WATTPADU MÁŠ NEJRADĚJI?

To je těžký. Nemám vyloženě oblíbence. Mám ráda všechny, co sleduju, protože na mě mají určitý vliv a nějak na mě zapůsobili. Vyloženě favorita nemám.

11. MÁŠ NĚJAKÁ PŘEDSEVZETÍ NA TENTO ROK? JÁ NA TO KAŠLU! :D

Přestat si kousat nehty! :-D Také píšu příběh, který chci tento rok dopilovat a zveřejnit.

12. NAPIŠ VZKAZ FANOUŠKŮM!

Milý fanoušci, každý z nás si prošel začátky, které jsou někdy náročné. Já si jimi také procházím znovu. Nevzdávejte se a věřte sami v sebe. I když váš příběh zrovna nemá velké ohlasy, vše příjde časem. Musíte jen dát lidem čas, aby váš příběh objevily společně s vaším charismatem.

13. CO BYS DOPORUČILA ZAČÁTEČNICKÝM SPISOVATELŮM?

Pište hlavně kvůli sobě. Jestli vás to baví, nepotřebujete kvanta přečtení a votes. Vím, dobře to motivuje pokračovat, ale to se časem dostaví. Věřte si a všechno dokážete. I tu mega velkou propast neznáma překonáte. Vím, o čem mluvím. Přeji hodně štěstí všem!

Autorka připsala slovo na závěr:

Chci moc poděkovat Barbaras124 za rozhovor. Snad se o mně čtenáři něco dozvěděli. Díky tedy za tu možnost. S radostí jsem zodpověděla tvé otázky. Přeji ti mnoho úspěchů zde na Wattpadu.

(Pozn. Autora: To i já tobě. :))

Takže.. já opět děkuji za rozhovor. Já vím. Vyšel pozdě... (nebudu se k tomu vyjadřovat :D) Mega děkuji za ohromné hlasování a přečtení ♥ Já vás „lavískuju!" :D Sayonara!

-Barka

[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliWhere stories live. Discover now