[33.] - @DamonSalvatore_S

43 6 7
                                    

JMÉNODamonSalvatore_S

POČET SLEDOVATELŮ: 52 (30. 8. 2018)

DÍLA: RPG Upíří Deníky (The Vampire Diaries), Ian Somerhalder, Problémy Fanoušků – Filmy, seriály, knihy, herci, zpěváci, NEVINNÝ, Moje RPG postavy, Who's Better (Vampire Diaries)

1. JAK SES DOZVĚDĚLA O WATTPADU? JÁ Z JEDNOHO ČLÁNKU, KDE SE ONĚM ZMIŇOVALI. A JSEM RÁDA, ŽE JSEM HO PŘEČETLA, JINAK BYCH NEPOZNALA NEJLEPŠÍ SOC. SÍŤ! :3

O Wattpadu jsem se dozvěděla přes kamarádku, když mi bylo 9 let. Napřed jsem vůbec nevěděla, co to je, ale po nějaké době jsem to zjistila a tak jsem si založila účet. Napřed mě čtení ani psaní popravdě moc nebavilo, ale postupně jsem tomu přišla na chuť a teď Wattpad zbožňuju a nedokážu si představit život bez něj.

2. JAKÉ JSI MĚLA ZAČÁTKY?

Moje začátky byly velmi těžké (nejspíš jako u všech ostatních). Napřed mé příběhy nikdo nečetl, ale postupně se pár lidí začalo objevovat a tím mě podpořili, abych psala dál a nevzdala to.

3. MÁŠ VZOR, POPŘ. JAKÝ A PROČ? POPRAVDĚ, JÁ DŘÍVĚ MĚLA, ALE TEĎ UŽ NE.

Vzor tady na Wattpadu přímo nemám, ale určitě se tu několik lidí najde, které občas beru jako něco podobného vzoru. Mými vzory jsou hodně spisovatelky normálních papírových knih, např. Erin Hunter, L. J. Smith a několik dalších.

4. CO BYS RADŠI? POPCORN NEBO CHIPSY? TEĎ MÁM CHUŤN A POPCORN :D

Určitě popcorn! Chipsy moc nemusím, ani nedokážu vysvětlit, proč...

5. JAK JSI PŘIŠLA KE SVÉ PŘEZDÍVCE?

Hmm... Těžká otázka... Dloouhá historie. Tenhle účet jsem si založila, protože miluju seriál Upíří deníky, obzvlášť hlavní postavu, Damona. Z toho vzniklo DamonSalvatore a protože tohle bylo zabrané, tak jsem tam dala začáteční písmeno mého příjmení a to je S. A už jsem tam přidala jenom _ a bylo to :D

6. PSALA SI DŘÍV, NEŽ JSI OBJEVILA WATTPAD? JÁ ANO.

Ano, psala jsem dřív. Měla jsem celý sešit, do kterého jsem psala svoje příběhy a později jsem psala svoji "knihu" na notebook nebo počítač.

7. JAKÁ JE TVOJE OBLÍBENÁ KNÍŽKA A PROČ? MOJE NOVĚ HP & OHNIVÝ POHÁR ♥

Je jich víc, takže nemohu zmínit pouze jednu. Samozřejmě všechny Upíří deníky, když seriál, tak v tomhle případě je kniha jasná a taky Zákon smečky nebo Volání sirény od jedné české spisovatelky. Také kniha Dracula patří mezi mé oblíbené, obzvlášť její původní anglická verze.

8. JAKÝ JE TVŮJ OBLÍBENÝ A NEOBLÍBENÝ ŽÁNR KNIH? MŮJ OBLÍBENÝ ŽÁNR KNIH JE FANTASY :)

Určitě fantasy a romance, občas také Sci-fi. Někteří lidé mají třeba rádi horrory, ale ty já bez urážky nesnáším.

9. ZNÁŠ NĚKOHO, KDO SE NA WATTPAD TAKY PŘIHLÁSIL?

Na Wattpadu mám hodně spolužaček, které velmi ráda podporuji a taky svoji TOP sestřenku, která mě často podporuje.

10. MÁŠ MOTIVACI, POPŘ. JAKOU?

Nemám jenom jednu motivaci, mám jich vážně hodně. Kdybych tu měla všechno popsat, všichni se z toho zblázní. Velikou motivací je pro mě už jen to, že pár lidí mé příběhy čte, ale i kdyby ne, je tu spousta dalšího, co to nahradí.

11. JSI SPÍŠ INTROVERT NEBO EXTROVERT? JÁ EXTROVERT. HODNĚ, ALE HODNĚ VELKÝ :D

Jsem skoro úplně introvert. Ráda bývám sama a čerpám energii ze svých pocitů nebo myšlenek, jsem ta tichá dívka v rohu, která se ve společnosti, kde nikoho nezná, cítí nesvá. Jsem z 90% melancholik, takže s tím také souvisí to, že si radši doma čtu, maluju nebo něco píšu, než abych šla s někým do kina nebo mezi lidi...

12. NAPIŠ VZKAZ FANOUŠKŮM!

Sice moc fanoušků nemám, ale i tak všem moc děkuji za podporu, každý hlas nebo komentář mi je velmi drahý a moc si ho cením. I kdyby žádný nebyl, nevadí mi to. Jste úžasní tak i tak, a já svoje "fanoušky" miluju, jste pro mě vzácnost a něco, čeho si musím cenit.

13. CO BYS DOPORUČILA ZAČÁTEČNICKÝM SPISOVATELŮM?

Nevzdávejte se! Nikdy! Každý začátek je velmi těžký, a pokud není, tak to není normální. I když vaše příběhy nikdo nebude číst, pište dál, časem oblíbenost vašich příběhů a vás samotných stoupne. Věřte si, že něco dokážete, protože pokud si věřit nebudete, tak se vám nic celkově v životě nepovede. Čerpejte nápady ze svého okolí a ze všeho, co je možné a potom na konci uvidíte, že to stálo za tu snahu.

Já moc děkuji za rozhovor. Jak jste si v pořadníku všimli, tak nás čeká hodně rozhovorů + ještě 2 určitě přibudou.

Co se týče toho kopírování, tak už je vše vyřešeno. Autorka mi slíbila, že už moje rozhovory kopírovat nebude. Prý toho lituje, a že se poučila, za což jsem moc ráda :) Děkuji holkám  Zefrita13 kackaaaa za názory napsané v komentářích.

Už se blíží škola... Jak se těšíte? Napište do komentů :D Popravdě, já skoro vůbec :D Nu,... Ahojky!

-Barka

[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliOnde as histórias ganham vida. Descobre agora