[7.] - @SayuAn-chan

102 13 2
                                    

JMÉNO: @SayuAn-chan

POČET SLEDOVATELŮ: 1 451 (10. 3. 2018)

DÍLA: Cursed, Boku no Niinii, Haelios, Edrest: Začátek Hry, Edrest 2: Tohle už není hra, Edrest: Bonusy, My D.Diary, Oracle, Black&White, Něco o mně, My Art, Our Little World

A teď už rozhovor! :)

1. Jak jsi se dozvěděla o Wattpadu?

O WT jsem se dozvěděla díky jedné dívčině, která mi poslala odkaz na svůj příběh, na který chtěla znát můj názor.

2. Každý nějak začínal. Jaké byly tvoje začátky?

Mno, úplně na začátku jsem pouze četla pár příběhů, než mě napadlo tu publikovat i některý ze svých. Prvních pár dní jsem si kousala nehty a dodala, že alespoň někdo si moje výmysly přečte =D

3. Mně se nejlépe píše Fantasy. Jaký žánr se ti píše nejlépe a nejhůře?

Nejlíp se mi píše Fantasy, kde se mohu nechat unést svoji fantazii... a nejhůř romance. Nejsem zrovna fanda přeslazených románů pro holky, takže je celkem pochopitelné, že mi to nejde psát.

4. Když píšu, udělám si čaj, pustím hudbu (především Harryho Pottera :D). Za jakých podmínek píšeš ty?

Hmm... hmmm... o žádném zvyku nevím. Většinou píšu, když mám čas a inspiraci. I když ani jednoho se mi v poslední době nedostávalo.

5. Byla jsi někdy na Wattconu? A co to vlastně je?

Ne a ne. Nejsem zrovna společenský typ...

6. Máš nějakou motivaci?

No, zpočátku to byl příště můj koníček, moje zábava a taky způsob, jak oživit všechny ty příběhy odehrávající se v mojí hlavě, ale teď mě baví psát i díky milým čtenářům a přátelům.

7. Psala jsi dřív, než jsi si založila účet tady na Wattpadu?

Ano psala, dokonce jsem vedla s kamarádkou blog. Ale ty první příběhy >_> XD Sama nevěřím tomu, co za nesmysly jsem psala.

8. Máš nějakého idola, popř. vzor?

Mno, dřív ani tak ne. Ano, byli by autorky, jejichž způsob psaní mě určitě ovlivnil (tak to bývá u všech, než si najdou svůj osobitý styl paní), ale nebrala jsem je za vzor. Teprve až po přečtení knih od švédského autora de la Motteho jsem začala mít chuť psát tak poutavě, že to čtenáře vtáhne dovnitř příběhu (což nevím, zda se mi daří).

9. Co bys radši? Čaj nebo káva?

Ehm, zajímavá otázka =D Černý čaj s mlékem.

10. Moje nejoblíbenější knížka je Harry Potter a Fénixův Řád. Jaká je tvoje nejoblíbenější?

Tak tohle je snad ta nejtěžší otázka na světě. Mám toho přečteno tolik, že si neumím vybrat... mám ráda všechny knihy, co jsem četla, u některých bych našla nedostatky a nejmíň dvě knihy jsem málem zahodila hned na začátku, ale vytrvala jsem a četla dál, což se vyplatilo. Zde na WT už bych do vůbec nevybrala... XD. Ale, kdybych si měla vybrat Grimnoirské kroniky, které mám teď rozečtené... asi.

11. Máš předsevzetí?

Nezničit si tablet ani počítač XD.

12. Kdybys měla 3 přání, co by sis přála?

Tři přání??? Asi vést klidný život, vydat knihu a přečíst ještě více knih ^_^

13. A na závěr - Co bys doporučila začátečníkům?

Ať se nevdávají, když jejich příběhy nejsou čtené. Pokud je psaní opravdu babí, tak psát, psát a psát. Učit se svými chybami a nechat do poradit od někoho zkušenějšího.

Já moc jako vždy děkuji za rozhovor. Teďka dlouho žádný nebyl, jelikož se mi nechtělo XD... Ale někdy v příštím týdnu vyjde další, takže se máte na co těšit:) Ahojky a já se poroučím!

-Barbara123

[UZAVŘENO] Rozhovory se SpisovateliМесто, где живут истории. Откройте их для себя