O noapte lunga

1.2K 93 28
                                    

Hey , hey , hey! Azi povesteste Itachi !! Savurati acest capitol lung:*

Din capitolul anterior: Itachi s-a dus la o petrecere unde erau Sasori , Ino si Deidara. Sakura si Sasuke au vizionat un film si urma sa plece catre parcul de diatractii , iar Hinata si Naruto s-au  facut stapani pe casa Uchiha.

*la petrecere*

-Itachi! ! se aude o voce foarte entuziasmata din spate si apoi cineva se agata de mine.

-Deci ai venit pana la urma , surade Sasori care imi apare in fata si incearca sa il traga pe Deidara de pe mine.

Nu am zis nimic din cauza ca asta era ceva obianuit, pur si simplu am zambit putin si am facut un grup de fete aflat in apropiere sa lesine.

-Ai venit doar ca sa furi toate tipele , nu-i asa?! se smiorcaie Deidara.

-Nu te mai comporta ca un copil , pramatie! trage Sasori un fum din a 3a tigara pe care o fumeaza de cand am venit.

-Nu exagerezi putin? spun eu total uimit de viteza lui Sasori.

Si inainte fuma mult , dar pe bune , 3 tigari in 40 de secunde. Incep sa imi fac griji...

Roscatul a vrut sa dea o replica inteligenta dar imediat ce a deschis gura , alta voce s-a auzit. Era Deidara care credea ca intrebarea a fost pusa pentru el:

-Nu , nu exagerez! Ai venit si in geaca de piele ca sa pari mai smecher , desi afara ninge! Daca mai vrei sa vii la petreceri iti sugerez sa urmezi modelul lui Kakashi si sa porti o masca. Sau mai bine doua!

Eu si Sasori am inceput sa radem. O masca nu era o idee chiar asa proasta , daca stau sa ma gandesc mai bine... Adica fiul lui Colt Alb purta una de mult si arata chiar si mai sexy in ea... Si cu geaca de piele...hm , nu stiu sigur ce e cu ea , de fapt. Am luat-o rapid si nici nu am observat ca era prea subtire pentru vremea de afara.

Am mai stat putin prin apropiere pana cand fetele lesinate si-au revenit si l-am lasat pe Deidara singur cu ele. Aceata deschisese a 10-a doza de bere si s-a apropiat de domnisoare cu un aer de domn.

-Sunt singur , bogat si frumos , dar niciodata nu am vazut femei atat de elegante ! exclama el facandu-le sa roseasca. Parintii vostri ar trebuie sa faca cat mai multe fete . Sper ca aveti surori , altfel genele lor s-ar irosi degeaba, continua el si le face sa rada putin.

-Deci, ce faci dupa petrecere? spune o fata inalta cu o silueta de invidiat.

-Pai , nu am trea...

-Deidara ! tipa Ino care ii sare in carca si il pupa pe obraz foarte pasional si vesel. Mi-a fost dot de tine , se face ea comoda pe spatele ei si il indeamna sa fie un magarus , dandu-i una pe fund.

-Ino, cred ca ai baut cam mult , spune el ingrijorat.

-Cine e asta? intreaba una mai cu tupeu din gasca de fete.

-O prietena pe care am cunoscut-o azi...

-Si ce ai de gand sa faci?! O sa dadacesti copilul *Ino ii facea cu limba si il gadila* sau o sa stai cu noi? intreaba alta dandu-si ochii peate cap la vederea gesturilor blondei.

Deidara nici nu a stat pe ganduri. A lasat-o pe Ino jos , iar aceasta a facut ochi de catel , s-a indreptat catre fete si le-a spus fara sa ezite:

-O sa am grija de copil.

Apoi o ia sus in  brate  foarte protector si o pupa pe nasuc. M-am linistit la vederea aceatei scene , dar i-am urmarit toata seara din umbra pentru ca stiam ca Ino e logodita.

-Cat laptic a baut pisicuta? intreaba el pe una din vocile alea pe care le folosim cand vorbim cu cei mici (stiu ca suntem penibili cand facem asta , dar nu ne putem opri!)

Konoha high schoolWo Geschichten leben. Entdecke jetzt