Prima zi

1.3K 103 56
                                    

Hey , hey , hey! Tocmai m-am hotarat sa pun un nou capitol pentru ca unii din voi m-ati luat la intrebari , iar altii erau in stare sa ma bata (va tin eu minte!). In fine , nu va mai retin , cititi si nu mai cereti next in fiecare comentariu!

Sakura a disparut din peisaj total azi noapte. Se pare ca micutul Kibo a aranja o intalnire surpriză pentru ea si Sasuke. Da , normal ca stiam , dar nu i-am zis pentru ca nu s-ar mai fi dus !!Si plus , aveam alte probleme mai importante in seara aia...

Maine e ziua Hinatei. Prima ei zi de nastere pe care o petrem impreuna. Ziua pe care o astept inca de cand am venit in concediu. Parca asta ar fi prima zi a vacantei, umpluta cu cele mai sincer entuziasm si cele mai multe emotii. Dar nu va fi o zi prea bunaȘ Sakura sta cu Sasuke in aceeasi camera s-ar putea sa uite , Ino e ocupata cu Sai toata ziua deci va uita si parintii ei nu stunt aici. Bine , ultima parte nu ma deranjeaza , dar trebuie sa fac ceva cu cele doua uituce. Poate sa le trimit niste masaje? Da, mesajele sunt idei bune , le citesti cand ai chef si sigur le vezi din moment ce le primesti pe telefon de cel putin 4 ori (da, eu trimit mesajele de mai multe ori pentru ca lumea le ignora de obicei).

Plus ca in fiecare seara se dau petreceri si eu trebuie sa organizez fumosul moment in care o voi cere pe Hinata in casatorie. DA , ati auzit bine , o cer! Abia astept prima zi cand vom fi casatoriti. Am cumparat deja inelul cu banii care mi-au ramas dupa ce am vandut masina , deci nu mai pot da inapoi. Bine , de fapt nu vreau sa dau inapoi. O vreau pe Hinata langa mine in fiecare zi a vietii mele sa-mi faca de mancare , sa ma sarute , sa-mi spele hainele , sa-mi faca un copil... Doar mie mi se pare ca asta suna ca si cum as profita de ea? Ma ganeam eu...

Ok! Acum hai sa trimit mesajele ca e 6 dimineata. Terminat! Sa imi pregatesc haine frumoase. Terminat! Sa-mi calc camasa... nu pot face asta!

-Hinata, spun eu in soapta incercand sa o scol. Imi dau o palma peste frunte! Doamne ! Nu o pot trezi sa-mi calce camasa cu care ma voi imbraca cand o voi cere! Nu ca ar deveni suspicioasa sau ceva , ea are mare incredere in mine , doar ca e 6 dimineatan si mai e si ziua ei...Ma duc la Ino!

Bat la usa , Ino bate in mine. Ii dau camsa , ea imi da un pumn si pana la urma dupa multe tipete o calca si ma da afara cu un sut. Camasa , terminat! Parfum , terminat! Parul , aranjat! Sa iau inelul si sa plec rapid din camera. Incep sa caut si intre timp ma gandesc :daca o las singura de ziua ei sunt o persoana rea? Sau poate nu sunt... Sau poate da. O sa ma gandesc la asta mai tarziu! Acum am o problema! Nu gasesc inelul!!

Cum o sa o cer in casatorie fara inel?! E deja 7 si eu nu am inel! Planuiam sa o cer la prnaz cand se scoala toata lumea. Dar fara inel...Trebuie sa caut in celelalte camere!

Ies pe hol , caut sub toatre canapelele , in bucatarie , in jacuzi , peste tot , dar nimic! E 8.30! Sa ma ajute cineva!!!

-Naruto!! aud un tipat din spatele meu. Ma intorc si vad o silueta care ma doboara la pamant cu un picior in spate.

-Esti un idiot! tipa ea (da , e o ea!) Si cine altcineva ma putea lovi asa de dimineata? Desigur , ati ghicit!

-Sakura , despre ce vorbesti?

-Nu e clar? Se vede din lift ca ai pierdut inelul! Sa nu-mi spui ca l-ai pierdut aici , in camera de zi! Locul asta e imens!!

-Sakura linisteste-te , se aude alta vice misterioasa. Ce aveti azi , oameni buni? Toti ma luati prinn surprindere! Cine mai era de data asta? Ma intorc si il vad pe Sasuke cum o ia pe Sakura de mana si schiteaza unul din zambetele alea fine. Lui i se par super-zambete , dar in realitate abia ca misca putin din colturile gurii!

-Voi doi ati facut ceva ieri seara? intreaba Ino care iese din camera ei.

-Ce ?! tipa Sakura putin emotionata! Nuuuu! N-am facut nimic!

Konoha high schoolWhere stories live. Discover now