Inta..REUNIUNE

2.4K 145 24
  • Dedicated to Andreea Popa
                                    

 Hey scuze ca nu am mai postat povestea doar ca sunt a 8a si cred ca stiti ce inseamna asta : examene , simulari , banchet , festivitati si desigur examenul de bilingv (eu l-am dat acum 2 zile).Ma gandeam sa facem ceva nou asa ca: Capitolul de azi va fi despre o situatie dificila.

Itrebarea de azi :Care a fost cel mai dificil moment prin care ai trecut? Astept raspunsuri , fara teama:*

Raspunsul meu : ora 7 e mereu dificila pentru ca incep sa-mi fac temele :(((

            Sasuke povesteste:

Trebuia sa fac ceva... nu o puteam lasa singura si cred ca o iesire cu colegii i-ar face bine.Dar nu vreau sa vina cu mine.Pur si simplu nu suport ! Eu,Sasuke Uchiha, sa fiu dragut cu ea si sa o invit in oras si sa mai si am grija de ea!!!?? Asta mi-ar distruge reputatia de baiat rau si neinteresat de nimeni.Dar ce pot face?! S-o las sus , sa se sufoce si apoi sa moara in chinuri?! Stiti asta ar fi o optiune,dar nu sunt un nesimtit asa mare.Plus ca Itahi o va incatusa de mine chiar daca vreau , chiar daca nu pentru ca nu si-a folosit tehnica degeba...Atunci hai la "vecina"!

Am avut o discutie interesanta (ca toate discutiile noastre) imediat ce am intrat pe camera ei.As vrea sa v-o zic (de fapt nu vreau) dar e prea mult de povestit . Asa ca o sa rezum totul si o sa evidentiez esentialul : se uita cu ochii aia mari, verzi la mine imediat ce am incurcat , dinnou, cuvantul "reuniune" cu "intalnire".Ma rog, cand a auzit ca nu vom fi singuri pupila micsorata i-a revenit la forma initiala foarte rapid.Si uite asa suntem acum amandoi in BMV-ul meu (am vrut sa iau Ferrariil lui Itachi , dar nu m-a lasat ) mergand spre mall.

     * la un fast-food*

      Toti colegii se bucurau ca ne revad pe mine si Naruto.Se pare ca fata aia blonda cu care se certa Sakura mereu , Ino parca, are un prieten pe nume Sai....nu-mi amintesc sa-l mai fi vazut pana acum.Sau poate nu tin minte....ma rog , nu-mi consum energia cu asta.Shikamaru a venit cu Temari,Kiba cu Shino si Choji(deci cred ca nu au prietene) , iar Neji cu Hinata si Ten-Ten(asta se credea mai tare si a luat doua).Si desigur ca am vorbit putin despre calatoria mea si a lui Naruto.De fapt el a vorbit mai mult (prea mult) si eu am povestit doar esentialul (ca de obicei).Incet , incet fiecare cuplu a plecat pentru ca "aveau treaba"(cred ca stiu ce inseamna asta) ,dar puteau sa ne spuna direct ca nu mai au chef de noi, si in scurt timp am ramas doar noi 3 , cei din Team 7.Ne-am amintit toate momentele frumoase petrecute impreuna si fiecare minut parca ne aducea tot mai aproape de trecutul nostru.Atmosfera aia draguta , pe care nu o suport, a fost stricata de un nesimtit (eu) care ,desi nu a vrut, a jignit-o pe Sakura.

-Si chiar daca erai asa atenta si niciodata nu lasai garda jos, uite! Te-a calcat o masina!Esti tare aiurita , sa stii.

-Eu?!Aiurita? Mai bine spui ca tu esti un sofer groaznic!Orice chior m-ar fi vazut! Si daca erai orb ma puteai ocoli mai bine decat ai facut-o! Fata cu parul roz era foarte furioasa si s-a sculat de pe scaun, insa a fost calmata de Naruto:

-Stai linistita Sakura(aici se aseaza) , tu ai fost mereu aiurita (si aici se ridica dinnou).Si parca n-ar fi fost de ajuns "ajutorul" pe care mi l-a oferit Naruto, idiotul a tinut sa mai adauge si :"De fapt noi semanam foarte bine , chiar avem si pectoralii la fel ;) " Ce IDIOT!!!!!

Sakura s-a ridicat si a plecat la fel de nervoasa ca atunci cand am calcat-o cu masina.De fapt atunci a fost mai bine pentru ca nu a putut sa fuga prea departe , insa acum am pierdut-o.Dar de ce imi fac griji?! Cat de departe poate sa ajunga cu sangele meu care se usuca din ce in ce mai mult in venele ei odata ce se indeparteaza de mine ? M-am mai linistit.Chiar ma gandesc sa pun un afis cu " daca o vedeti pe tipa asta aproape lesinata (si aici o poza cu ea) si mov la fata , cu venele negre, aduceti-o tipului asta (aici o poza cu mine).Daca e aproape moarta nu va mai chinuiti, o declar eu disparuta , ii gasesc trupul si un loc frumos, insorit unde sa il ingrop ;) ".

Ma rog , "visul" meu a fost intrerupt de Naruto , care tinea neaparat sa o gasim chiar daca nu intelegea ce a spus gresit (e idiot , v-am spus).Am plecat in directia in care ultima suvita roz ii flutura prin vant.E interesant ca ne uitam la ea cum fuge si niciunul nu a urmarit-o , nu ? Deci e clar pierduta , sau era clar pierduta daca Naruto nu l-ar fi vazut pe Kiba cu Neji si tipele alea doua care umblau cu el.L-a rugat pe ala cu pete rosii pe fata sa-si puna javra sa o caute pe Sakura.Si asa ne-am apropiat de trupul ei uscat....era ingrozitor!

Fata ii era alba si foarte slabita , la fel ca restul trupului.Venele ii erau negre si parea mai batrana cu cel putin 50 de ani .Arata ca o adevarata stafida: inchisa la culoare si uscata.Toti ne-am ingrozit , nu neaparat ca era pe moarte , dar pe bune arata oribil!Intr-un final mi-a venit putina mila in inima si am ridicat-o de pe jos.Am dus-o la spital in timp ce ceilalti priveau neincrezatori si Naruto tipa la tipa cu parul mov , Hinata , cred : 

- Chiar nu poti face nimic?! Doar ai zis acum vreo 2-3 ore ca faci cursuri de medicina cu Sakura! Asa de proaste au fost cursurile?! Totusi nu am stat prea mult si am auzit doar putin din chestia aia pe care nu o puteam numi o voce adevarata , deoarece era ca o adiere de vant si foarte balbaitoare(exista cuvantul asta? Daca nu , sa fie clar, eu l-am inventat):

-Im...Imi ...imi pa....imi pare rau, N...Nar...Naruto-kun! (in sfarsit a terminat propozitia !!! Da-ti-i un premiu fetei cu parul mov!!).Probabil a mai zis ceva , desi nu cred pentru ca ar fi durat cel putin 30 min ca sa termine ideea , dar eu am plecat cu masina spre spital.La radio era muzica vesela ,stelele straluceau, pe bancheta din spate era un cadavru , absolut normal pentru mine.Si dintr-o data peisajul linistit a fost spulberat de tusea sau innecul cu propia saliva (chiar nu-mi dau seama) a Sakurei care parca si-ar fi dat viata.De fapt , lucrurile stau altfel , acum isi revine pentru ca se afla aproape de mine , deci nu trebuie sa mai bat drumul pana la spital.O duc acasa , stau aproape de ea si inima ei va continua sa pompeze sangele meu.Doar o mica mare problema : Itachi 

Konoha high schoolWhere stories live. Discover now