Noul membru

1.8K 118 39
                                    

 Hey, hey , hey! Am descris , am facut un caputol lung , n-am folosit emoticoane si am pus cratima in loc de punct peste tot (sau aproape peste tot ). Spor la citit!          

         Chapter 19

Itachi nu era si singur! Dar nici nu stiam cine era...Partea proasta e ca nu era un adolescent. Sau asta era partea buna...nu stiu. Era un copil de vreo 8 ani. Era asa micut si firav , mi-e mila de el. Statea in bratele tipului sexy si dormea. Slava cerului! Daca ar fi vazut...ASTA(nici eu nu stiu cum s-o numesc)  ar fi fost marcat pe viata.

-Ce face un copil in casa noaatra , Itachi?! tipa Sasuke indignat in timp ce se ridica de sub mine. Daca stau bine sa ma gandesc el mereu tipa cand are emotii, si clar nu stia ce sa-i zica fratelui sau.

-Pai , scuza.ma ca incerc sa fiu o persoana buna( aici Sasuke isi da ochii peste cap) si ca nu te.am anuntat ca aduc pe cineva in casa(asta a cam durut) Eu n-o sa intreb ce se intampla aici pentru ca...PENTRU CA! tipa el putin amuzat. Probabil nici el nu stia ce sa zica.

-Noi mergem sus, spune Sasuke putin mai calm in timp ce eu ma ridicam de pe jos cu ajutorul lui si Hinata il dezlega pe Naruto.

-Ok , dar grabiti-va , spune Itachi privindu-l pe fratele lui fix in ochi. Brunetul meu nu avea incredere in tipul asta sexy ( DA , DA, chiar era foarte HOT si constiinta mea il saruta acum ), dar se vedea pe chipul lui ca a inteles ca situatia e complicata. Cred ca vorbeau telepatic sau ceva. Inca nu m-am obișnuit cu puterile lor ciudate :))) Cert e ca Sasuke m-a luat de mana , s-a uitat fix si încruntat la Naruto si apoi amandoi ne-au luat in brate si au urcat cu noi sus (deci vorbeste si cu Naruto telepatic?! Eu care crdeam ca merge doar intre frati ).

Eram in camera de oaspeti si arata chiar grozav. Stateam pe canapea si băieții vorbeau ceva ( de fapt susoteau ceva) langa geam , cam la 5m de noi. Sasuke a iesit din camera.

-Unde s-a dus Sasuke ? il intreb eu pe Naruto.  Ma apropii de el si el " da cu spatele" pana ce se aseaza pe un scaun. Ii pun intrebarea de mai multe ori. Probabil se simte ca la interogatoriu pentru ca ii batea inima tare , tremura si transpirase.

-Lasa-mi sotul! !!!  tipa Hinata si ma trage de par de langa Naruto.  Ma tranteste pe podea si in acelasi timp brunteul meu intra in camera. A ramas uimit . Nu stia ce sa zica.Iar s-a uitat ciudat la Naruto si el a dat din cap ca si cum ar fi înțeles.

-Vreti sa terminati cu asta?! tip eu exasperata. Nu stiu ce super-puteri aveti dar ma super-enervati!!!!

-Sakura , linisteste-te , spune Sasuke mult mai calm si mai ingrijorat ca niciodata. Ma ia de mana si iesim amandoi din camera. Mergem incet catre camera lui. In casa era o liniste de mormant si brunetul mi-a facut semn sa tac. Ok..e chiar ciudat. Se aud pasii unui om care urca pe scari. Sasuke deschide rapid usa camerei lui si ma impinge inauntru. Eram pe podea ( am inceput sa ma obianuiesc cu asta) .

-Unde sunt fetele , Sasuke? se aude o voce groasa din hol.

-Aici nu e nimeni. Sunt doar eu. Itachi e plecat si incercam sa-mi fac temele (cat poate sa minta?!) , spune el foarte hotarat si sigur. Poti sa pleci, continua foarte rece.

-Bine , sper ca nu te vezi iar cu fata aia Haruno . Doar stii ce a fost intre familiile voastre ( o nu!! o sa-i zica).

-O mica cearta!? De ce faceti atata caz din asta? spune el total naiv.

-Probabil nu stii intreaga poveste. Nu ma mir , tu mereu ai fost ultimul informat, spune barbatul.

Era Madara! Acum inteleg. El stie despre ce s-a intamplat atunci. Sunt moarta.

-Pleaca odata, scuipa Sasuke doua cuvinte în scarba si intra in camera. Se aud pasii manipulatorului de minti cum coboara pe scari.

Sasuke ma ia de pe jos , ma ridica usor in bratele lui protectoare. Ma așează pe patul gigantic si ma pupa pe frunte. Ma gandeam ca o sa vina langa mine , dar el s-a dus la geam. A stat acolo cam 5 minute ( pareu 30 din cauza ca asteptam). Nimeni nu spunea nimic. Dintr-o data se departeaza de geam , vine langa mine si imi trage trupul catre el , la marginea patului. Stateam cu capul pe picioarele lui si ma uitam in sus. El se juca cu parul meu. In camera a intrat Itachi.

Konoha high schoolDove le storie prendono vita. Scoprilo ora