Luni - partea 2

1.3K 103 38
                                    

Hey, hey , hey! Ce mai faceti, micuti otaku? :* Azi am revenit cu un nou capitol ( imi cer scuze inca o data pentru întârziere si pentru ca nu am anuntat pe nimeni de cel precedent ) care sper ca va va placea. Apar in sfarsit si Deidara cu Sasori (am promis cuiva ca isi vor face aparitia ). Tot eu sunt narator , stiti deja , deci spor la citit :*

Cele doua cupluri si Itachi ( ce ciudat suna asta, mi-e mila de tine ,baietel hot ce esti ! Mrr!) erau aproape de iesirea din aeroport si valul ala de caldura care ii cuprinsese pe toti s-a risipit imediat , odata ce usile glisante s-au deschis si ei au foat cuprinsi de frig.

-Aici e inca iarna! striga Hinata si il ia pe Naruto in brate.

-Nu tipa ! ii sopteste Sasuke aspru. O s-o trezesti pe micuta.

Toti se intorc in aeroport rapid si incearca sa se incalzeasca. Priceau pe usile de geam catre zapada alba si micutele floricele albe care cadeau din cer.

-O sa alergam repede catre masina mea , spune Itachi aparand din spate cu mormanul de bagaje.

-Unde e masina ta? intreaba Naruto incercand sa para inteligent si sa-i aduca aminte ca masina lui era in clan.

-L-am sunat pe Sasori sa mi-o lase aici , aproape de intrarea aeroportului. Probabil a venit si Deidara dupa el , apoi au plecat amndoi de aici.

-Cine sunt tipii astia ? intreaba Naruto.

-I-ati cunoscut. Adica asa cred...spune Itachi ganditor. Cand ai lovit-o pe Sakura cu masina , se uita el spre Sasuke, noi veneam din oras si baietii m-au ajutat. Un blond si un roscat , incearca el sa fie mai explicit vazand ca nimeni nu intelege nimic. Of ! exclama el obosit sa explice. Unul avea o voce matura si celalat una enervanta si amandoi erai foarte grabiti!

-Aa , imi aduc acum aminte! se bucura Naruto . Cel cu fata de copil si tipul ala ciudat , ras pe o parte.

-Da , a vrut o schimbare si...

-Nu ne intereseaza , spune Sasuke nervos si plictisit de discutia lor. Cauta masina si anunta-ne cand o gasesti, spune el către Itachi. Noi stam aici cu fetele pana vii.

In scurt timp , fratele lui Sasuke s-a intors inghetat si a stat putin ca sa se incalzeasca. Zapada de pe el s-a topit si tricoul transparent ii arata toate formele.

-Trebuie sa caut cheile in bagaje , nu stiu sigur unde le-am pus , spune el spre dezamagirea tuturor. Gluneam! rade el si scoate cheile din buzunar.

Au alergat catre masina , pe Sakura au acoperit-o cu un sacou , iar pe Hinata cu o geaca de sport (singurele haine mai groase pe care le aveau la ei).

Itachi a vrut sa conduca , doar ca a fost optit de Naruto care a insistat ca nu mai suporta atata viteza mai ales după zbor(da , are rau de avion). Astefel Naruto si Hinata au stat in fata privindu-se si sarutandu-se la fiecare semafor , masina a mers cu 40 km/h , de 3 ori mai incet decat daca ar fi condus Itachi , iar cei doi frati au ramas in spate cu printesa lor.

Da , am zis printesa LOR! E adevarat ca Sasuke o iubea pe Sakura din adancul inimii si chiar isi planuia un viitor alaturi de ea , dar si Itachi tinea mult la ea.

*casa Uchiha*

Cei 5 au fost intampinati se Deidara si Sasori care au luat bagajele si s-au oferit sa ajute. Nu va ganditi ca baietii astia au inima sau ceva ,  tot ce au facut a fost sa puna bagajele in hol , apoi s-au plictisit sa faca pe politicosii si s-au trantit pe canapea. Sasuke o tinea in brate pe Sakura , iar picioarele ei atarnau usor asemenea unor crengi subtiri de copac. Itachi ii dadea parul de pe fata si ii zambea.

-Nu stiam ca impartiti aceeasi iubita , rade Deidara.

-Stii ceva?! spune Sasuke cu o privire neutra si trece de el.

Konoha high schoolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum