Centrul povestii

1.7K 109 22
                                    

Hey , hey , hey! Tocmai am venit cu cel mai lung capitol al cartii mele. Este capitolul de mijloc , capitolul cel mai important as spune eu. Am lucrat ceva la el deci asta ar fi o scuza pentru ca am postat asa tarziu :)) Oricum vreau sa va multumesc ca imi cititi povestea , chiar apreciez :) Azi va povesti Sakura. Pana data viitoare (nu stiu sigur cand) va las sa devorati acest capitol! :*

Zilele au trecut rapid. Inca aveam speranta ca Sasuke doar se joaca si ca se va reintoarce la mine. Asta (adica speranta) a durat cam 2 luni (stiu,stiu e destul de mult) pana cand am ajuns sa nu ne mai vorbim. Doar ne priveam. Ochii lui reci , intunecati ii priveau pe ai mei. Nu il uram... nu foarte mult. Eram nervoasa de fiecare data cand il vedeam cu roscata aia , dar nu îmi varsam nervii pe el. Nu puteam. In schimb faceam multe "victime". Prima persoana care aparea dupa una din privelistile alea orible cand astia doi se tineau de mana , radeau impreuna si altele , devenea o victima. Cu Hinata ma certam zilnic. Spun "ma" pentru ca ea nu se certa cu mine. Pur si simplu asculta cum tip ca o nebuna si cand imi consumam energia sau ma cuprindeau lacrimile(sunt foarte sensibila in ultimul timp) ea ma lua in brate. Pe Naruto l-am batut de cateva ori , dar e obisnuit .Si lui ii pare rau ca trec prin asta si ma consoleaza zilnic. Aincercat sa discute cu Sasuke , far el si-a schimbat total prietenii. Ino , ea nu era atat de des o victima pentru ca era prea ocupata sa iasa cu Sai pentru a-si reconstrui relatia . Victima principala era Karin. De fiecare data cand ne intalneam eu ma holbam la ei. Cand imi intorceau spatele o luam pe rosacata de brat , incheietura , par (orice apucam) si urlam la ea. Sasuke nu avea nimic in potriva(inca un lucru care ma face sa cred ca nu o iubeste). Ne mai si bateam( nu am spus "o" din cauza ca aceasta actiune era savarsita de amandoua), dar asta cand brunetul nu era de fata. Totusi el obseva ranile si nu comenta niciodata. Inca un motiv pentru care cred ca ma vrea inapoi. Adica , la naiba , de ce nu m-ar vrea?! Sunt GROZAVA!!! Ok, cred ca am stat atat de mult cu constinta mea in ultimul timp incat am devenit una si aceeasi. 

Toamna a fost ploioasa , nu am prea iesit din casa pentru ca inca eram bulversata (si nu voiam sa-mi zaresc minunatii vecini). Iarna a fost friguroasa si toate cuplurile s-au tinut in brate pentru a se incalzi (noroc ca te ma pe tine , peturica!) . Primava... ce pot sa spun despre primavara?! E anotimpul meu! Il ador. Totul reinvie. Anii trecuti ma plimbam cu orele prin parc unde sunt multi ciresi din simpla placere. Primavara asta o faceam pentru ca aveam nevoie. Aveam nevoie sa ma linistesc. Ma plimbam singura. L-am vazut de cateva ori si pe Sasuke , tot singur. Am incercat sa-l salut , dar nu mi-a raspuns. Naruto si Hinata au inceput sa dorma din ce in ce mai des unul la altul. Asta se intampla cand parintii domnisoarei Uzumaki erau plecati sau cand parintii mei erau plecati. Bine , stiu ca prima parte suna logic , dar a doua...sa ve explic. Hinata spunea ca vine sa doarma la mine , dar de fapt mergea la Naruto si asta presupunea ca parintii mei sa nu fie acasa pentru ca daca ar fi fost si-ar fi dat seama ca Hinata nu vine la mine si i-ar fi sunat parintii. Lucrurile mergeau bine. In vacanta de vara unii s-au dus pe insule tropicale , altii in Alaska. Depinde acum de preferinte. Parintii mei au insistat sa plecam si noi undeva (ei chiar aveau chef de plimbare) , dar eu am preferat sa ma feresc de lumina pe care o uram din ce in ce mai mult in ultimul timp si am stat in camera mea sumbra uitandu-ma la telenovele. Eram prea lenesa ca sa fac ceva. Viata mea devenise monotona. Era un fel de ciclu: dimineata stateam in pat , la mine in camera si mancam , la pranz ma mutam in sufragerie , pe canapea , manam , mai tarziu pe scaun , in bucatarie, mancam si apoi iar in pat pana dimineata. And again!  Vara s-a terminat repid in felul asta( le fel si mancarea din frigider) . A inceput un nou an. 

Naruto si Hinata se intelegeau super-bine. Urmau sa faca un an de relatie si el a invitat-o sa mearga impreuna in Egipt pe motiv ca Hinatei ii placeau caldura si locurile insorite , nu-i de mirare (hinata=loc insorit).

-Hinata , spune Naruto lung intr-o zi imediat ce a intrat in clasa.Hinata statea cu fundul pe catedra alaturi de mine si ii spionam (si injuram) pe Sasuke si Karin care isi tot zambeau acolo in spate.  S-a apropiat de ea cu doua bilete de avion in mana si a sarutat-o lung. Hinata i-a sarit in brate si a scos un sunet de fericire. Era foarte entuziasmata. Dupa ce s-au imbratisat si sarutat de mai multe ori Naruto a luat-o pe umeri si au inceput sa se plimbe prin clasa. A pus-o jos si s-au dus in banca.

Konoha high schoolKde žijí příběhy. Začni objevovat