Sarut

1.8K 115 30
                                    

Hey , hey , hey ! Ce sa va zic? Azi e un moment asteptat de toata lumea :)) Vai de cei care nu citesc capitolul asta. Hai ca nu va mai tin in suspans , spor la citit :*

   ...poate nu voia sa ma sarute..dar atunci ce s-a intamplat? 

-Sakura... ma privea fix in ochi.Nu stia ce sa faca. Puteam sa vad asta pe chipul lui.Era indecis , confuz! Sa ma sarute? Sa nu ma sarute?Se plictisise sa astepte , sa gandeasca.A facut o alegere. Pe cea buna , spun eu , pentru ca m-a sarutat scurt. Mi-a zambit!!!! Va dati seama? Sasuke a zambit , lume!! Daca el a zambit , va dati seama ce se mai poate intampla in lume? Ar putea sa nu mai rasara soarele , sa plutim cu toti , poate ca daca dam drumul unei picaturi de apa , ar lua-o in sus nu in jos. Da , lume. Chiar e incredeibil ca Sasuke a zambit.

-Stii , esti atat de frumoasa, spune el din toata inima.Nu pot sa cred ca nu am observat pana acum, dar...s-a oprit pentru ca se sunase. Hai se plecam, continua el, m-am plictisit aici. L-am aprobat , desi nu mai chiulisem niciodata de la scoala. Mai erau doua ore. Amandoua de romana , cu Jiraya.

M-a luat in brate si am coborat scarile. Ma tine la piptul lui musculos.Era asa fumos cum picioarele mele pluteau deasupra pamantului. Ma simteam ca in Rai. Am ajuns la masina lui si il vad pe Naruto care astepta. Se rezema de usa soferului.

-Hinata e inauntru , spune el. La auzul acestor cuvinte Sasuke a zambit scurt (zambeste din ce in ce mai mult , ce-i cu el ?! :O ) .

-Haide sa mergem, imi sopteste el aplecandu-se usor la urechea mea. M-a pupat pe obraz si m-a lasat jos. Mi-a deschis usa de la masina, din fata.Nu e de ajuns ca Sasuke Uchiha m-a sarutat , acum mai stau si in fata?! De obicei sta Naruto , dar acum el e prea ocupat cu Hinata. Fata asta era cea mai de treaba persoana din lume. Statea pe pieptul lui Naruto si il tinea strans in brate. Parea adormita si chiar ma intrebam daca iau dat somnifere ca s-o ia de la scoala , deoarece o stiti pe prietena mea! E cea mai cuminte si mai timida fata. Nici in veci nu m-as fi gandit ca ea ar lipsi de la ore. 

-Unde meregem? il intreb eu pe Sasuke. Se uita la mine si ma i-a de mana. Nu imi mai zambeste, dar nu ma deranjeaza pentru ca un miracol nu se poate intampla de atatea ori pe zi :))

-La inceput voiam acasa la mine...*aici se aude un "duaa" de la blondul care era extaziat de idee"  dar in final m-am gandit ca mai bine mergem altundeva , din cauza lui Itachi.

-Glumesti?! tipa Naruto indignat trezind-o pe Hinata. Itachi e super! Hai la tine , frate. Asa o sa ne si acopere fratitu'. N-o sa afle nimeni ca am plecat. 

-Inafar de profesor , idiotule! ii da replica brunetul putin enervat. Si nu vreau sa mergem acolo. N-am chef de el...

-Niciodata n-ai chef de el , il intrerupe Naruto. Haideeee! O sa faca mancare si o sa ne aleaga cele mai bune filme. E oricum foarte de treaba . Nu stiu ce ai cu el.

-Poate e din cauza ca m-a lasat singur 10 ani!! Nimic special!!! tipa el disperat catre Naruto.

Aici m-am simtit putin vinovata. Bine,poate nu stie toata lumea , dar parintii lui Sasuke au murit cand el avea doar 7 ani. Atunci Itachi a fost trimis la liceu altundeva si el a ramas in grija unchiului sau. Ma rog , nu asta e ideea. Ideea e ca la operatia lor au asistat parintii mei . De fapt....ei au facut operatia , si a fost un esec. Parintii mei sunt de vina pentru moartea lor si eu stiu asta. Poate sunt singura care stie , dar stiu!!! E GROAZNIC !! Am plecat capul si mi-am tras mana din mana lui Sasuke. S-a uitat ciudat la mine si m-a intrebat ce s-a intamplat dar i-am spus ca nu am nimic. 

*casa Uchiha*

DA , pana la urma tot aici am ajuns. Dar se pare ca Itachi nu era acasa. Am intrat inauntru , am facut floricele si ne-am dus in living. Baietii au ales sa ne uitam la meci (habar n-am cine joaca) , dar eu si Hinata (foarte destepte din fire) am ales un film de groaza(va dati seama de ce :)) ). A pus filmul pe Smart TV-ul lui gigantic. Cred ca avea diagonala de 230 cm!!! N-am mai vazut asa ceva pana acum . Si nici nu avea telecomanda , se controla vocal !!!

Am pornit filmul , Sasuke m-a luat in brate si m-a strans tare la fiecare chestie infricosatoare (sau putin de speriat , important era ca ma tinea in brate) .La fel s-a intamplat si cu ceilalti doi porumbei. Pe la mijlocul filmului Naruto a venit din bucatarie cu niste bere si baietii au baut vreo 5-6 pahare. Nici noi nu ne-am lasat mai prejos. Hinata a baut 4 , iar eu 3. Prietena mea "timida" s-a aruncat in bratele lui Naruto , i-a dat camasa jos , si-a pus-o pe umar si l-a tras in bucatarie. 

-Stiu unde se va ajunge cu asta, spune Sasuke cu un suras pervers pe buze. Stii , continua el uitandu-se ciudat la mine , chiar e cald aici . Si-a dat camasa jos. E perfect !!! acum am o pijama pentru la noapte. Era abia 6 , doar nu mergeam acum sa ne culcam!!! Hinata a venit din bucatarie si il tragea pe Naruto de o mana dupa ea . Blondul avea urme de ruj pe gat , obraji si gura. Ne uitam la el mirati si amuzati , dar el nu intelegea ce se intampla. Eu si prietena mea eram in camasile lor , fara lenjerie intima dedesupt. DE fapt , aveam chiloti.

Filmul s-a terminat si noi i-am luat in brate pe baieti. Ne sarutam , radeam si am inceput sa ne batem cu floricelele care au ramas. Era mizerie si nu mai aveam floricele . Hinata a aruncat pe blondul ei niste bere , iar acesta a prins-o in brate si a inceput s-o gadile. Sasuke s-a amuzat si i-a venit o idee geniala. A inceput sa ma gadile si el pe mine!! Multumesc , Naruto! Toti radeam si dintr-o data a intrat in casa Itachi. Sasuke era la pamant si eu eram peste el , iar domnisoara Uzumaki (ador porecla asta) il legase pe blondul ei de masa din living cu o esarfa si il saruta. Itachi nu intelegea ce avem , dar toti ne-am oprit din ras cand a intrat.Partea proasta era ca Itachi nu era singur!!!

Aflati data viitoare ce s-a intamplat. Stiu ca va tin in suspans , dar chiar imi place asta.Muahaha(aici sunt eu care rade malefic). Va pup , nu uitati sa dati stelute si sa lasati pareri. Daca v-a placut anuntati si prietenii.

Konoha high schoolWhere stories live. Discover now