Madara

2K 135 15
                                    

          Si dupa o ora si 23 de minute Sasuke s.a plictisit sa se certe cu mine si a plecat in camera lui.Desigur ca camera lui( am observat cacofonia dar n.am chef s.o schimb) era acum si camera Sakurei.DA , oameni buni , asa e !! Dorm IMPREUNA!!!

       Si in timp ce aranjam vasele in dulap a venit uimitor de enervantul meu unchi, Madara.Parea tare nervos si eu chiar aveam chef de cearta deci de ce sa nu.l primeac in casa ?!

- Baieti, voi sunteti nebuni! Azi a venit o femeie blonda care si.a declarat fica disparuta si eu am asigurat.o ca o vom gasi ca sa aflu de la un om din sat ( de fapt era oras, dar unchiul inca nu s.a obianuit cu asta din cauza creierului minuacul) ca fata aia sta aici cu voi.Politia a rapit o fata! Ce bine suna , nu?! Deja vad titlul in ziare!!

- Calmeaza.te ! Nimeni nu mai citeste ziare :)) ( ador sa.mi bat joc de el) dar am devenit serios: Scuze ca nu te.am anuntat doar ca Sasuke a calcat.o cu masina si am incercat sa o ajutam.Oricum e duminica si maine o sa mearga la școală.  O sa spunem ca a venit in vizita la noi pentru a.l ajuta pe Sasuke sa se descurce in oras...

-Ce vizita dureaza 2 zile?! tipa brunetul cu parul lung si des cu palma deschisă in aer de parca ar vrea sa loveasca pe cineva( de parca =clar si cineva =mine) , dar s.a oprit brusc.Madara nu ma putea lovi.Nu era tatal meu si nici macar unchi nu.l puteam considera.Era un fel de veriaor nesuferit , dar eu il respectam ca pe un om mare. De obicei ( aproape mereu) sunt politicos si calm si asta ma ajuta in tpate sitiatiile dificile.Dar daca oponentul meu e un om viclean ca Madara care cred ca a absolvit cursul de Strategie cu 10+ ma simt chiar inferior.Tipul asta se pricepe la mintile umane mai bine decat mine si ca sa va dati seama cat de bine ma pricep eu :

Sasuke o iubea pe Sakura de mult pentru ca vedeam cum ii straliceac ochii, doar ca e tipul de baiat care a stat prea mult închis in el ca sa se lase descoperit acum.Inima lui era deja ranita de mine si nu sunt mândru de asta , iar inca o lovitura l.ar fi terminat( chiar daca pare foarte dur si neinteresat de nimeni , ii pasa de toti prietenii lui si pierderea unuia l.ar diatruge).

Mintea umana e tare complexa...De exemplu Madara m.a aburit ca daca merg la liceu si continui studiile inafara satului am numai de castigat.Mi.a tinut un discurs asa frumos incat puteam sa jur ca era una din reclamele alea care te fac sa cumperi orice chiar daca nu ai nevoie.Atunci eram mai mic si mai prost , recunosc asta si deși se astepta ca eu sa accept imediat , o parte din mine nu s.a lasat pacalita. Aceea parte vroia sa stea cu fratele ei mai mic , sa il vada cum se antrenează,  cum crește. ..aceea parte il iubea mai mult decat cealalta parte ...aceea parte a fost mai slaba si a pierdut razboiul ce se ducea in mine.Madara l.a parasit pe Sasuke , desi ma asigurase ca va fi mereu langa el.

           

Konoha high schoolWhere stories live. Discover now