Prima zi

1.8K 120 17
                                    

Azi va povesti Sakura. Sper ca ati observat ca nu am mai pus " hey , hey , hey" si sunt cam trista din cauza asta. .. asa ca....Hey , Hey , hey. Totul va fi mai interesant azi. Momentan va povesti Sakura,  dupa cum am mai spus si asta va dura destul de mult. Poate chiar încă 3 capitole :oo Asa ca bucurati.va de ea si constiinta ei ( fata asta are personalitate puternica , nu gluma :)) )

Era ora de biologie. Totul bine si frumos... de fapt nu.i asa! Nimeni nu sta in banca cu cine trebuie. O sa schimbam asta!

-Azi vom da un test, spune profesorul dand nastere unor neplaceri profunde in toata clasa.

Acum chiar trebuie sa ne mutam. Sasuke si Naruto nu se pricep la biologie ( sau la altceva , ca doar au lipsit 2 ani de la scoala). Deci hai sa concepem planul ala de mutare pe care il asteapta toata lumea.

-Domnule profesor, pot sa impart eu testele? spun eu zambitoare. Of , bietul om! nu stie ce.l așteaptă...

-Sigur , scumpo ( proful ma iubeste) , dar vezi ca sunt pe randuri, spune el dezamagindu.i pe toti. Apropo,  voi aia din spate (Temari si Shikamaru), aveti timp si in pauza pentru..achh (aici tuseste).DA , toti am inteles ce a vrut sa zică.

Am luat testele de pe catedra. Da, am observat ca EL se holba la mine si ce pot sa zic?! Imi placeaaaa!! Arrr (constinta mea nebuna)In fine! Dintr.o data " mi s.a facut sete" și am pus testele pe banca mea. Si din " greseala" sticla mea cu apa le.a sarutat pe toate.Un sarut lung si zemos.

-Nuuu!! striga profu' de parca  multimea de teste era sotia lui si tocmai a sarutat pe altcineva.

-Nu.i nimic, spun Sasuke putin cam calm pentru situatia de fata.Asta l.a cam enervat pe Yamato ( profesorul) si chiar daca si.a dat seama , brunetul a continuat: Puteti sa mergeti la secretara scolii , Shizune si sa faceti niște copii, spune el la fel de dezinteresat.

Profu' nu avea ce face. A acceptat ideea lui si imediat ce a iesit din clasa toti ne.am ridicat din banci in acelasi timp. Am facut un salt , Sasuke m.a prins si m.a asezat langa el. In timpul asta Naruto a alergat pana la Hinata , iar Ino a fost aruncata de Kiba in locul lui Shino. Acum sa va explic cum stam:

-prima banca, la geam: Naruto stanga(adica langa geam), Hinata dreapta

-a doua banca: Kiba la geam...stai asa! unde e Shino?! A! gata a aparut :))

-a treia banca :Sasuke geam, eu in dreapta ( in dreapta ta , in dreapt ta , in dreapta ta ooooo - am innebunit si urasc melodia asta:)) )

- a parta : Shikamaru geam , Temari dreapta

- prima banca , randul de la perete : Neji stanga , Lee dreapta

-a doua: Sai stanga si langa Ino

-a treia banca : Karin stanga ( adica sta langa mine ?! :o - #$$# - aici constiinta mea diabolica o injura) si langa sta Suigetsu ( un ciudat care si.a facut suvite albastre )

- a patra banca: Choji si Ten-Ten. Stai asa! De ce sta Choji cu ea? Doar fata asta e cu Neji.

- Hey , voi! tip eu către ultima banca. Ce faceti?! spun eu indignara ca si cum ar fi comis vreo crima sau ceva.Se uitau ciudat la mine. Erau speriati. De obicei dau ordine si tip o gramada, nu stiu ce ii surprinde atat de mult.Continui: Haide , fată , muta.te langa Neji al tău!

Neji a scapat pixul din mana si a inceput sa vorbeasca mai tare decat de obicei. Se preface ca nu m.a auzit , dar spre ghinionul lui Lee se intelege foarte bine cu mine si nu.i place sa ma ignore lumea.

- Neji, n.ai auzit?! Trebuie sa plec ca sa stai cu Ten-Ten. Paa! spune sprânceana-stufoasa lasandu.l foarte nervos pe geniul clasei.

Acum totul era rezolvat. Chiar la timp pentru ca fata aceea care se pricepe la toate armele folosite in război in zilele noastre( le cunoaste pe toate , tatal ei e comandant si ea a crescut pe campul de lupta) era in picioare cand a intrat domnul Yamato. Ma rog, profu' n.a bagat.o in seama si a lasat testele pe catedra. M.a rugat sa le impart si asa am facut.

Abia acum incepe prima zi de scoala!Acum sa vedem. Avem 3 subiecte cu cate 10 intrebari. Primul grila , al doilea A si F , iar ultimul: intrebari cu raspunsuri complete. Au trecut 10 min. Am terminat. Ii intind foaia lui Sasuke si el imi sopteste :" nu sunt subiecte diferite?" , iar eu raspund : "erau". Toti au observat ca au aceleasi subiecte. De ce? ! Pentru ca sefa clasei nu.i putea lasa asa . Stiam ca nu a invatat aproape nimeni asa ca "testele pe randuri" , chiar au fost pe randuri. Primul rand a primit testul 1 si al doilea tot 1 , iar următoarele doua rânduri au primit testul 2. Oportunitate pentru a copia de la colegul de banca !! Sunt foarte tare, ce mai? :))) -constiinta mea nu e foarte modesta, sa stiti.

După test toti au venit sa.mi mulțumească. Fetele m.au luat in brate, unii aveau lacrimi in ochi pentru că niciodata nu au completat tot testul la biologie, baietii m.au ridicat pe umeri si au inceput sa aclame. Asta n.a durat prea mult pentru ca Sasuke m.a luat inapoi pe pamant. Si.a pus tandru mainile pe spatele meu si m.a tras langa el. Ma privea fix in ochi. M.a luat de mana si am iesit pe hol. M.a tras pana pe coridorul alaturat , m.a trantit la perete, si.a pus mainile pe langa mine si s.a apropiat incet. Ii simteam respiratia!! Imi incalzea buzele reci. Aproape ca ii simteam buzele , dar s.a oprit.

-Sasuke...il priveam in ochi.Asta facea si el. Poate nu voia sa ma sarute ( ba sigur ca voia , sunt grozava-constinta "modesta"). Dar atunci...ce s.a intamplat?

Ce se va intampla data viitoare?! Muuulte!! Ca tot sunt aici, vreau sa anunt ca am pus poze sugestive fiecarui capitol si poate vreti sa le vedeti. Cu ocazia asta puteti verifica daca ati daruit fiecarui capitol o steluta :)) Cititi manga si vizionati animeuri! Si orice ati face, nu ratati urmatorul capitol!

Konoha high schoolWhere stories live. Discover now