Propunerea

2.4K 157 16
                                    

        Hey , am revenit! stiu ca nu am primit destule stelute la ultimul capitol , dar am primit cateva cereri si nu vreau sa le ignor, asa ca pun ch.5.Sper sa va placa si va multumesc ca imi cititi povestea(dar mai dati si voi un like ca nu muriti :P ) :*                                 

                                             Chapter 5

     Dar innainte sa.si termmine propozitia a fost intrerupt de o asiatenta ce a intrat grabita si ingrijorata pe usa si l-a chemat pe hol.Cand a venit înapoi a continuat:

-Deci...sunt cateva fisuri care se pot repara , dar se pare ca aveti organismul foarte slabit si lipsa de calciu.Astea fiind spuse, osul se va repara mai greu daca nu luati măsuri.Ar trebui sa va bucurati ca aveti un sot asa grijuliu care a promis ca vă va supraveghea.A zis...

L-as fi intrerupt , dar ideea ca unul din baietii aia se va ocupa de mine pur si simplu ma innebunea.Tot din motivul asta nu am auzit tot ce a zis doctorul pana la final.

       Dar...cadere de calciu?! Ce e asa grav in asta....pe bune acum!DA , recunoac ca am foat atat de emoționată ca baietii mei (Naruto si Sasuke) urmau sa vina inapoi dupa 2 ani incat nu prea am mai mancat. Si doctorul iar mi-a intrerupt sirul gandurilor cu :

-Doamna , ma auziti?   

       De fapt chair va aud doar ca nu va ascult pentru ca ma ultra plictisiți. Dar desigur ca nu i-am zis asta , ca doar sunt o domnișoară educata.

-Da domnule doctor , chiar va ascult.Imi pare rau , sunt putin ametita.

Itachi a intrat pe uşa aia alba si incredibil de demodata , privindu-ma. Wooooaa (asta e partea in care rosesc și ii arunc o privire absenta , foarte expresivă si atragatoare).Cat de tare ar fi ca eu si băiatul asta sa stam impreuna asa cum a zis doctorul pana imi revin.Ne-am uita la filme, am manca pop-corn, am rade si eu as fi atat de obosită incat as adormi pe super-pectoralii lui ( de fapt m.as preface obosită ) .Daca ar fi asa n-as mai manca chestii cu calciu hm....NICIODATA.

      Acum, revenind la realitate, observ ca doctorul a disparut si Itachi ma privea îndelung.

      In scurt timp au aparut Sasuke si Naruto care ma priveau si vorbeau cu mine ca si cum as fi fost bolnava de vreo boala incurabila......asta ma pune pe gânduri. Băieții astia ini ascuns ceva! Si o sa aflu ce!

-Sakura, cred ca ar trebui sa vii la mine ca sa am grija de tine , ce zici?

Ma uitam cu ochii mari la .....

      Cine i.a propus Sakurei sa il insoteasca acasă. Grijuliul Itachi? Prietenosul Naruto? Orgoliosul Sasuke? Aflati data viitoare in "Casa strainului" când Sakura ii va accepta oferta si ii va descrie casa.

Konoha high schoolWhere stories live. Discover now