XI.

879 78 4
                                    

Owl

A reggelt mindenki teljesen normálisan kezdte. Mint mindig én voltam, aki hamarabb felébredt, még ha Hochi fent tartott, és még segítettem is Leonak kipakolni. Állítása szerint nagyon tetszett neki a szobája, de még estére sem tudta megszokni az állatok jelenlétét. 

Reggeli kávémat ittam, azon gondolkozva, hogy vajon Leo lefog gurulni a lépcsőn, vagy sem. De rosszabb következett be. 

Ismerős hangú kiáltásra ledermedtem, majd a kávés bögrémet az asztalra csapva kifutottam a konyhából fel a lépcsőn. HongBin és Ravi már a szobájukból futottak ki, majd Leoé felé siettek. Először én értem oda, és az ajtón berontva megláttam őt az ágyon kuporodni. Őszintén arra számítottam, hogy megint rosszat álmodott, de ő az ágy sarkába húzódott, kezeit a teste köré kulcsolta, és egy felé nézett.

- Leo? - hangomra felém kapta a fejét, mire bentebb léptem, de ekkor láttam meg a takaróját a padlón. 

- Mi történt?! - Yoonki fején Owinnal befutott a szobába, és lihegve nézett szét, de senki se tudott válaszolni.

- Leo, mi a baj? - kérdeztem lágy hangon.

- V-Valami i-izé - összeráncolt szemöldökkel léptem közelebb hozzá. 

- Izé? - egyik kezét felemelve a takaró felé mutatott, de egész testében remegett. 

- Valami mozog - Ravi szavaira a takaró felé néztem, ami alatt valóban volt valami. 

- Nem valami, hanem valamik - Leora néztem, majd elindultam a takaró felé, de mintha szipogást hallottam volna, ami teljesen összezavart. Takaróhoz érve nagyot nyeltem, és lenyúltam érte. Őszintén semmire se tudtam gondolni, hogy mi is lehet alatta, de amikor felemeltem a takarót.. 

- Mi..? - hitetlenkedve néztem le rá. Owin csodálkozó nyávogó hangot hallatott. A kis valami a fenekén ült felpislogva rám. - Ő meg micsoda? - Néztem hátra a vállam felett, de az ajtóban már mindenki ott állt, még az állatok is. Zachy közelebb lépdelt, habár hasonlított rá, kivéve három dolgot. 

- Nos, oroszlánnak nézem, egy oroszlán kölyök - Zachy leült a lábam mellé, és félre döntött fejjel nézett le a kicsire. - Vagyis gondolom az. - Még SungOh is bizonytalan volt. 

Valójában hihetetlen aranyos volt, csak a külseje furcsa. Jég kék oroszlán kölyök test, kék szárnyak voltak az oldalán, és a farka egy jég kék kígyó volt, de a szemeik már hófehérek.

- Leo - néztem rá. Ugyan már nem remegett, de közelebb se mert jönni hozzánk. - Honnan van?

- Fogalmam sincs - hitetlenkedett. - Arra keltem fel, hogy a fejem mellett összekuporodva engem bámult. 

- És te lerúgtad? - hitetlenkedett HongBin. Elhúzta a száját, de látható volt, hogy megbánta amit tett. Visszanéztem a kicsire, aki felállt a lábaira, és engem kikerülve az ágy felé sétált. Szinte figyelembe se vett minket. Mégis az ágy előtt megállt, leült, és láttam, ahogy azon gondolkozik hogyan is tudna felmászni rá. 

- Szerintem ő Leo állata - Kanwoo szavaira mindenki ránézett, de még ő is tanácstalan volt. - Hát, a színét látva arra saccolnék. - Sóhajtva simítottam a tarkómra, majd a takarót az ágyra tettem, és már segíteni akartam neki, hogy felrakjam, de a kígyó felém kapott sziszegve, amire hátra hőköltem.

- Igen, ez Leo állata - bólintott DongGu és Kanwoo, és őszintén ezzel már én is biztos voltam. Leo felé néztem, de ő értetlenül. - Távolság tartó, ahogy te is velünk. - Végig nézett rajtunk, majd négykézláb az ágy széléhez sétált, és lenyúlt érte. Kezeibe véve felemelte magához, mire látható volt, hogy máris boldogabbak lettek tőle. 

Taekwoon

- Az enyém? - kérdeztem halkan, de mindketten hevesen bólogattak, amin elmosolyodtam, és magamhoz húztam. Valójában először főképp a kígyó miatt ijedtem meg, aki sziszegve hajolt felém. És hát, kómás fejjel nehéz gondolkozni, vagyis én alig tudok. - De miért ilyen kicsi? - Néztem fel Owlra, de ő tanácstalanul nézett rám.

- Talán mert 10 évesen kellett volna megjelennie, és Leo még nem tudja uralni az erejét - kicsit a mellkasomhoz húztam, mire dorombolni kezdett, a kígyó pedig a homlokát a kézfejemnek döntötte. - Szerintem még 10 éves. - HongBinra néztem, majd a kicsikre.

- Tehát két külön személynek kezeljem őket? - néztem vissza HongBinra.

- Véleményem szerint igen. Mert attól, hogy az oroszlán a test, a kígyó már egy másik - bólintottam, és kimásztam az ágyamból, de amint letettem a talpam a padlóra az állatok felém siettek. Kisebb mosollyal néztem, ahogy szaglászták őt, habár Owin a kígyó felé kapkodta a mancsát, aki egyébként tudomást se vett róla. Egyedül akkor, amikor az egyik alkalommal megcsapta a fejét. 

Yoonki elröhögte magát, ahogy a többiek is. Owin amint megcsapta a kígyó fejét, ő felé kapott, amitől persze Owin hátra zuhant a padlóra. 

- Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy az oroszlán szájától, egészen a nyakáig valami piros húzódik? - SungOhra néztem, majd az oroszlánra, és jobban meg nézve valóban volt rajta valami. 

- Nevet már tudsz nekik? - Kanwoo leült mellém, és mosolyogva nézett rám. 

- Hm.. - alsó ajkamat harapdálva néztem rá, majd a combjaimra tettem, mire leült a fenekére, és felnéztek rám. - Eol és Eum. - Szinte láttam a mosolyt a szájukon, majd hozzám lépdelt, és a hasamnál összebújva lehunyták a szemeiket..

🍁

Nos, ez egy rövidebb rész lett, de meg tudhattuk, hogy ki vagyis kik is lett Leo állatta.~

Jég Herceg (Jung Taekwoon ff.) [✔] {Javításra vár}Where stories live. Discover now