1.0: Gelecek

739 94 595
                                    

Selam :)

İyi okumalar...

-------

-------

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

-------

DailyWorldLeeds  & 8 Ocak 2059

"Dolaşan söylentilerin üstüne General Adam Edgard Darrell'in Cenova yakınlarında olan üs 487'de ortaya çıkışı Milano, Turin ve Bolonya başta olmak üzere çevre şehirlerde paniğe sebep oldu. Yerel WDA yetkililerinden bir sorun olmadığına dair açıklama gelmiş olmasına rağmen bu açıklama halkın korkusunu dindirmek konusunda yeterli olmadı."

-------

Önce sağ ayak sonra sol ayak.

Üç adım ileri, iki adım geri.

Kulağımdaki ritme ayak uydururken eleksiyomu tekrar kontrol ettim. Aslında gayet teknolojik otuz santim civarlarında kalın bir sopaydı ancak 'electio' kelimesinden türettiğimiz eleksiyo sözcüğü bunu daha havalı yapıyordu. Sonuçta insanüstü telekinetik enerji seviyelerine sahip insanlardık. Havalı olmamız gerekiyordu değil mi? Beni çok cezbetmeyen lakin acemileri etkilemek amaçlı çok güzel, süslü hikayeleri yok muydu? Anlamı seçimdi bir kere. Bu zor zamanda dünyanın sonu gelmişken büyük, dehşet saçan uzaylıya karşı biz Tanrı tarafından seçilmiş insanlar eğitilip savaşacaktık.

Seçilmişliğimizdeki seçim sembollerimiz de bu eleksiyolardı. Enerji seviyemizi ne kadar ileriye taşırsak eleksiyomuzu da silah olarak o kadar güçlendirmiş oluyorduk. Bu yüzden kişisel eşyalardı bunlar. Senin enerji rengine ve seviyene göre, sana özel...

Evet, kişiye özel sopa seçilmişliğimizin nacizane sembolüydü. Regembestia'nın getirdiği metallerden yapılma özel sopalar...

Bunlar normalde kontrolsüz olan enerji yayılımlarımızı kendinde toplayarak o gücü savaşmak için kullanmamıza yarıyordu. Genelde biz seçilmiş kişiler eleksiyosuz bu gücü tam etkin bir şekilde kullanamıyorduk.

En azından çoğu kişi kullanamıyordu. Cidden odaklanırsan ve bedenindeki enerjiyi tanırsan eleksiyo yerine bedenini de bu amaçla kullanabilirdin. Bunu bana Ege öğretmişti. Hayatımdaki birçok şey gibi... Kolumda takılı ufak ekranıma baktım. 487 numaralı üssün bir zamanlar kendi açtırdığım tünelinin dördüncü çıkışı hemen üç adım ilerideydi. Çok sevgili yeni generallerinin buradan haberdar olduğunu hiç sanmıyordum.

Bakalım meşhur Adam Edgard Darrell kendi kalesini nasıl koruyordu?

Kapağın yerine geldiğimde kolumu yana uzatıp eleksiyoma komut verdim. Alet kendi boyumda uzun ve siyah bir mızrağa dönüşürken gülümsedim. Bu kez iki elimle kavradım ve iki yöne doğru çevirdim. Böylelikle ucundaki bıçak kısımları ve güç algılayıcıları açıldı.

En sevdiğim formu buydu.

Vücudumdaki enerji uyanırken mızrağımı yere sertçe vurdum. Böylelikle o kalın demirden kapak çok rahat bir şekilde açılmıştı.

KOZANơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ