18. ~ KARAGÜL ~

31.3K 1.2K 451
                                    

....................................

" O p*ç seni sevdigini söylerken meyhanelerde karı kız peşinde dolaşıp her gece bir kızı yatağına aldı. Ben, seni sevdiğimi söylerken kendi helalim olan karıma  bile dokunmadım."

Duyduklarım beynimin her yerinde dolaşıyor ama bir sonuca ulaşamıyordu. "Seni sevdiğini söylerken meyhanlerde karı kız peşinde dolaşıp her gece yatağına bir kız aldı." Ne demkti bu? Böyle bir şeyin olma ihtimali bile olamazdı.  Bir insan aldatırsa sevmiyor demektir. Ama... ama emindim Yusuf'un bana olan sevgisinden. Bunu yapmazdı. Yapamazdı.

" Yalan. Hayır yalan söylüyorsun." Diyip Ömer'in omuzlarına vurdum. Sırf Yusuf'u unutmam için yapıyordu.

Ömer, ona vurmama ne engel oluyordu nede karşılık veriyirdu. Tek yaptığı donmuş gözlerle yaptıklarımı izlemekti.

" Yusuf benim için ölüme bile bile geldi. " dedim gözümden akan bir damlayla. Düşüncesi bile beni yıkmaya yeterken gerçek olma ihtimali deli ediyordu beni.

Ömer, ona vurduğum ellerimi tutup bonyodan sürüklercesine dışarı çıkarttı. " Bırak beni nereye götürüyorsun? " dedim, odadan çıkarak.

Yan odaya girdiğimizde Ömer, tekrar sürüklemeye başladı tuttuğu kolumdan beni.  Bilgisayar masasının önüne geldiğimizde kolumu bırakıp bir kasaya şifreyi girdi.

Kasanın içinden çıkan flash diski  bilgisyara takıp bir sürü klosurun içinden birini tıklayarak geri çekildi.

Karmakarışık duygular içinde sonsuzluğa erişiyordum sanki. Aklımda Ömer'in söylediği kelimler yankı yaptıkça kafayı yiyecek gibi oluyordum. Birde bu açtığı video da neydi. O söylediklerinden sonra neyin nesiydi de getirmişti beni buaraya.

Gözlerimi bilgisayar ekranına sabitledigimde yeni başlayan video karanlık ve boş bir gazinonun mekanında çekilen güvenlik kamerasına ait görüntüleri gösteriyordu.

Ömer'e baktığımda kaşlarını tek çizgi haline getirecek kadar çatıp sadece yüzüme bakıyordu. Tekrar ekrana baktığımda gazinoya bir kaç müşteri girdi. Ardından Yusuf'ta masalardan birine oturunca kalbim küt küt atmaya başladı.

Yusuf'un Part time  bir şekilde bu gazino da çalıştığını biliyordum. Sesi çok güzeldi ve geceleri gidip iki üç parça şarkı söyleyerek para kazanırdı. Bir kaç kere onu görmek için gitmek istemiştim ama bir türlü izin vermemişti Yusuf.

Tam başımı çevirip niye bana bunu izletiyorsun diye soracakken Yusuf'un yanına gelen kızlarla susup bakmaya devam ettim.

Bir kız sağ tarafina otururken diğeri de  sol tarafına geçip elleriyle Yusuf'un göğsüne daireler çizdi. Kıyafetleri o kadar açıktı ki ben bakmaya bile utanıyordum. 

Yusuf'un onları göndereceğini sanarak beklerken kızın bacağına dokunmasıyla sanki dünya başıma yıkıldı. Birde utanmadan okşayıp gülümsüyordu kızlara.

Boncuk boncuk yaşlar gözlerimi doldurmuş görüntümü  bile bozmaya başlamıştı. Video birden durup başka bir videoya geçerek devam ettiğinde göz yaşlarımın ardı arkası kesilmedi.

O kızlardan birini almış birlikte yatak odasına giriyorlardı. Kafayı yiyecek gibiydim ama izlemeye devam etti nankör gözlerim.

Yusuf, kızın kıyafetlerini çıkartıp yatağa doğru itince bir hıçkırık koptu boğazımdan. Yusuf  sen neler yapıyorsun böyle?

Birlikte yatağa geçtiklerinde  daha fazla izlemeye dayanamayıp arkamı dönerek ağlamaya başladım. Bu... bu nasıl olurdu. Beni sevdiğini söyleyen biri nasıl böyle bir şey yapardı?

YAPMA!/KARAGÜL #TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin