-39-

3.4K 152 10
                                    

O týden později

Alex McQueen

Už je to nějaká doba, co žijeme s Noe na chatě sami, nic neříkám. Je to tu úžasné, sice pořád nevím, co se děje u nás, ale snažíme se to moc neřešit a užívat si. Jediné naše aktivity tady jsou vaření, spaní, jízda na kole, kterou si oblíbila, pak koupání v jezeře, a málokdy se díváme na televizi. Tu opravdu nic lepšího není, teda něco mě napadá, ale to je jedno, zase ta moje představivost. Třikrát jsme museli zajet nakoupit, tak jsme to spojili s obědem v restauraci. Pokaždé jsme se hádali, kdo platí, stejně jsem ji převezl a zaplatil to. Cestu zpátky byla naštvaná, ale jen co jsme vešli do chaty, jako by se změnila a začala se zase usmívat. Stejně jako teď, když jsme přijeli z nákupu po obědě domů. ,,Mě by zajímalo, proč se vždy začneš usmívat po příjezdu domů." Pokroutil jsem pobaveně hlavou, když jsme vykládali nákup do lednice. Prošla kolem mě s vrtěním jejím úžasným zadkem a úsměvem na tváři, protože si všimla mého pohledu. ,,Ani nevím, tady se vždy tak uvolním." Mykla rameny a schovala zbytek věcí. V těch jeanech jí to slušelo, obepínalo jí ty její nádherné nohy a pozadí, musel jsem se kousnout do rtu. Už dva a půl měsíce jí trpím její oblečení a skoro dva týdny zase ty její tílka, kraťásky a tyhle jeany. Nebo ta její košile, hmm....rád bych, aby ji měla dole, jeany taky...no všechno. Ani nevíte, kolikrát jsme za ten týden byli blízko něčemu úžasnému, ale ona mě zastavila a já musel poslechnout. Víte jaké to bylo týrání?
,,Bože můj. Ty mě svlékáš pohledem." Zasmála se Noemi, čímž připoutala moji pozornost. Zvedl jsem oči k těm jejím. Chytla se pobaveně za pusu a vydala se kolem mě nahoru, ale když procházela, dala mi pusu na líčko i s tichým smíchem. Povzdechl jsem si nad mými myšlenkami a vydal se nahoru za ní.
Zase si ze mě utahovala. Vešel jsem do ložnice a zastavil se, když ji viděl jen ve spodním prádle. Rychle jsem se snažil dívat někde jinde, ale nešlo to, jsem prostě kluk...no a...sakra, páni, sluší jí to...
Jako vždycky.
Věděla to, moc dobře věděla, že ji sleduji, protože se velice pomalu oblékla, čímž mě provokovala. A já začínal mít dole problém.
Že já se vždy nechám tak provokovat. Měl bych začít taky. Ale až po studené sprše. Okamžitě jsem se otočil na patě a přešel do koupelny. Shodil jsem ze sebe tričko, mikinu, jeany, i boxerky a rychle si zalezl pod sprchu. Bylo to osvobození. Jen co jsem se zchladil, vylezl jsem, osušil se a s ručníkem kolem pasu, oblečením v ruce se vydal do vedlejší místnosti. Noe ležela na posteli v kraťasích a tom jejím tílku s mobilem v ruce, byla do něj zabraná, takže jsem se otočil zády k ní, vzal si tepláky a hodlal si je obléct. Provokuje ona? Já taky. Sundal jsem si ručník, takže jsem tam stál nahý.
Slyšel jsem, jak si zanadávala, tak jsem se pro sebe usmál a posadil se na postel. Natáhl jsem si tepláky a zády dopadl na postel, zaklonil jsem hlavu a usmál se na ni. Přimhouřila na mě oči.
,,Když ty, já taky." Poslal jsem jí vzdušnou pusu.
Nakonec jsem se zvedl, odešel z pokoje rovnou dolů do obýváku, kde jsem si sedl na sedačku a pustil si televizi. Nic moc tam nedávali, tak jsem to dal na nějaký pořád a lehl si na sedačku.
Přikryl jsem se dekou, ruku si dal pod hlavu. Musel jsem si povzdechnout. Docela mám strach o mámu, Jacoba, vlastně o všechny. Sakra, vždyť já nevěděl, co se tam děje. Ach jo.
Zakoukal jsem se do jednoho filmu, co běžel, takže jsem se lekl, když se vedle sedačky objevila Noe.
Zamrkala na mě. ,,Copak?" Zeptal jsem se jí. Smutně se na mě podívala, což mi stačilo k tomu, abych pochopil, o co jí jde. Nadzvedl jsem deku a usmál se na ni. Přicupitala ke mně, lehla si na sedačku přede mě, tak jsem ji přikryl a rukou ji objal kolem břicha. Přitulila se ke mně ještě víc a spokojeně vydechla. ,,Víš, že tě neprovokuji schválně." Řekla a pootočila ke mně hlavu. ,,Vím." Usmál jsem se a dal jí pusu na líčko.
Dívali jsme se spolu, asi hodinu, co vím. Pak jsem přestal vnímat a usl. Věděl jsem ale, že mám Noe u sebe a to mi stačilo.

Black wings✔️Where stories live. Discover now