-23-

4K 165 0
                                    

Alex McQueen

Usl jsem, opět jsem usl u ní. Že by mi to vadilo? Ne, nevadilo, ale pořád mě tížilo to, že kvůli mě včera plakala, vždyť já po ní křičel. To jsem neměl dělat. Vyčítání jí to, jenže já se o ni vážně bál, místo abych šel do školy, já ji po celém městě hledal, snažil jsem se zachytit její vůni, ale nic se mi nedařilo. Divil jsem se, když mi napsal Jason O'Hare. Dlouho jsme se spolu nebavili, ale když mi napsal, že je u něj, tak jsem neváhal a jel. Chtěl jsem se vymanit z jejího sevření, ale ona si mě pevně chytla a nechtěla pustit. Bylo to úžasné, se probouzet vedle ní, ale dneska nějak nebylo přáno.
Zapomněl jsem, úplně mi vypadl z hlavy její otec. Paul totiž nešel do práce, ale právě otevřel dveře do pokoje, ztuhli jsme oba dva. ,,Děláš si srandu?" Zeptal se šeptem. ,,Jen dělám polštář." Odpověděl jsem potichu. Možná byl naštvaný, ale když uviděl, jak si mě Noe opět přitáhla pousmál se, jako by mu to něco připomnělo. Povzdechl si, všiml jsem si změny pocitů, která z něj náhle šla cítit. Asi si vzpomněl na svou manželku. ,,Dobře, pro tentokrát to přehlédnu, ale ať je ve škole v čas." Kývl na mě varovně a odešel z pokoje. Pousmál jsem se a jen co zavřel dveře, jsem jí dal pusu do vlasů. Bylo ještě brzo, tedy aspoň pro mě, tak jsem si ji více přitáhl k sobě a šel zase spát.

***

,,Sakra, Alexi, co tu ještě děláš?!" Zašeptala a žduchla do mě. ,,Spím." Zamumlal jsem a stáhl si ji zpátky k sobě. Tiše se zasmála, ale pak se zase posadila. ,,Co když tě najde táta?" Zeptala se potichu. ,,Ten to ví, byl tu, ale nechal to tak, když tě viděl, jak spokojeně jsi na mě spala." Odpověděl jsem jí a otevřel jedno oko. Zírala na mě s otevřenou pusou, tak jsem otevřel i to druhé, abych viděl, jak roztomilá byla, teda ona vypadala jako bohyně, i když měla neupravené vlasy a vypadala rozespale. ,,Cože?!" Vyjekla. ,,Vždyť jsem ti to řekl." Kývl jsem hlavou. ,,Ještě je brzo pojď ke mně, chybí mi teplo." Zakňučel jsem a natáhl k ní ruce. ,,Brzo?! Alexi je 7:15." Zamračila se na mě. ,,Však brzo." Protočil jsem očima. Založila si ruce na hrudi a čekala, až odejdu. Zakroutil jsem hlavou, přetočil se na břicho a objal polštář, abych mohl dál spát.
,,Chci se převléct, no tak." Dloubla do mě prstem.
,,No a? Já chci spát, včera jsem měl těžký den." Zamumlal jsem, na což si povzdechla. Věděla, na co narážím, tak se zvedla z postele a přešla ke skříni. Před ní jsem dělal, že mám zavřené oči, ale když se nedívala, tak jsem se díval. Bylo pěkné vidět její zadek, skousl jsem si ret, ale hned na to jsem musel dělat, že spím. Čekal jsem nějakou dobu a pomalu pootevřel jedno oko a pak druhé, abych ji viděl v jeanech bez trička a ještě bez podprsenky, sice zezadu, ale i tak to bylo super. Během chvilky ale byla oblečená v mikině. Zamračil jsem se a hlavu otočil na druhou stranu. Zřejmě zalezla do koupelny, protože jsem slyšel zavřít dveře a poté i její hlas, který zpíval.

Took you like a shot
Thought that I could chase you with a cold evening
Let a couple years water down how I'm feeling about you
(Feeling about you)
And every time we talked
Every single word build up to this moment
And I gotta convince myself I don't want it
Even though I do (even though I do)

You could break my heart in two
But when it heals, it beats for you
I know it's forward, but it's true

Tahle písnička mě zarazila, ale jen trochu. Přece jen, když ji zpívá ona, tak je to takové zvláštní.
Její zpěv byl nádherný, uklidňující, ale jedna věc mi začala vadit. Chuť. Měl jsem velikou chuť na krev, já zapomněl, že musím domů pro krev. Udělat si z ní srandu? Možná bych to zkusit mohl, ale nejsem si jistý, jestli by to vzala dobře. Za pokus nic nedám.
Pomalu jsem vstal z postele a vydal se ke koupelně, otevřel jsem dveře a prohlédl jsem si ji od hlavy, až k patě. Jedním slovem překrásná. ,,Copak potřebuješ?" Usmála se a dál si dávala řasenku.
,,Krev." Přeplněný jsem na svou druhou tvář a sledoval její obličej. ,,Tvojí krev." Zavrčel jsem. Přestala se malovat a dívala se na mě. Pomalu jsem se k ní rozešel, zatímco ona byla ztuhlá. Už jsem byl u ní a ona se nepokusila nějak utéct, ani když jsem sklonil hlavu k jejímu krku. Všiml jsem si toho ucuknutí, ale nic víc. Usmál jsem se a hlavu sklonil blíž ke krku, ruce jsem přemístil na její boky a přitáhl si ji blíž. Nehla se, což mě překvapilo. Zatáhl jsem špičáky a dál jí pusu na krk. ,,Ty by jsi mi dobrovolně dala krev?" Zvedl jsem hlavu s menším úsměvem. Pořád stala se zatajeným dechem. ,,To byl vtip, tobě bych nikdy krev nevzal, ani kdyby jsi mi to nabízela." Zasmál jsem se. ,,Nemohl bych to udělat." Smál jsem se jejímu výrazu v obličeji. ,,Ty jsi debil, sakra." Zavrčela a dala mi pěstí do hrudi a sundala mi ruce z jejích boků. ,,Měla ses ale vidět." Smál jsem se dál. ,,To není vtipné, Alexi, ty jsi kretén." Žduchla do mě. Začala mě strkat pryč z koupelny, zatímco já se smál. Sakra, ta holka by mi dobrovolně dala krev.
,,Padej, běž, ať už tě nevidím." Ukázala k oknu. Oblékl jsem si mikinu pořád se smíchem, dal jí pusu na čelo a vydal se k oknu. ,,Za chvíli tu jsem znovu, vezu tě do školy." Mrkl jsem pobaveně na ni. ,,Běž." Žduchla mě, ale viděl jsem, že jí cukají koutky úst.

Black wings✔️Where stories live. Discover now