28.

1.3K 122 7
                                    

+18

- Jackson.. - Félszemmel felnézett rá. Enyhe pír volt az arcán, levegőjét szaporán vette, szemeiben a vágy csillogott.

- Abba hagyjam? - Suttogta a bőrére. Egymás szemébe néztek, de Jimin a fejét rázta, amin elmosolyodott. Vissza hajolt hozzá újra az ajkaira hajolva..

Jimin a kezét felemelve Jackson tarkójára simította ujjaival a szőke fürtökbe túrt, belemarkolt és meghúzta, amitől Jackson felmordult lökve a csípőjével. Jackson elvált a fiatalabbtól, és kiegyenesedve levette magáról az ingét, közben Jimin ujjai a farmerja övével voltak elfoglalva. Mindketten egymás szemébe néztek, majd a fiatalabb kigombolta a nadrágját, és lehúzta a cipzárt. Jackson is ugyan azt megtette vele, mire Jimin megemelte a csípőjét, hogy könnyebben lehúzhassa lábairól a farmert, és az alsót. Jackson felállva saját magáról is lehúzta, majd vissza térdelt Jimin combjai közé.

Ajkai a fiatalabb mellkasán vándoroltak, csókokkal hintette be, harapdálta, amitől piros foltok keletkeztek fehér bőrén. Jimin nem tudott mást tenni, csak sóhajtozni a csípőjét ringatva. Jacksonnak vissza kellett fognia magát, ha nem akart fájdalmat okozni annak akit szeret, de nehéz volt számára.

Vissza hajolva Jimin ajkaira a kezeivel az oldalát, combját simogatta néha-néha belemarkolva. Mégis elválva a fiatalabb ajkaitól, három ujját a szájába dugta, és amint elég nyálasnak érezte kihúzta őket. Jimin nagyot nyelt, amikor Jackson keze a fenekéhez simult, egy ujja körözött a lyuk körül, majd hirtelen nyomta fel. Sziszegve markolta a kanapé szélét.

Hogy a fájdalma enyhüljön Jackson a másik kezével marokra fogta Jimin merev tagját, és az ujjával egyetemben mozgatta a kezét, ami hatással volt a fiatalabbra. Jimin az élvezettől sóhajtozott, mégis amint két ujj mozgott benne egy halk kiáltás szökött ki az ajkai közül.

- Abba hagyjam? - Suttogta rekedten, de Jimin a fejét rázta.

- Most már abba ne merd hagyni.. - Sziszegte, amin Jackson elmosolyodott.

- Rendben. - Lentebb hajolt hozzá, és az ajkaira hajolt. Csókjuk közben Jackson ollózni kezdett, amire Jimin nagyobb reakciót nem tett, így a két ujjához csatlakoztatta a harmadikat is. Jimin a fájdalomtól Jackson nyelvére harapott, de az idősebb nem bánta, csak elmosolyodott, és újabb vad nyelvtáncra hívta, amit rögtön viszonzott.

Amint elég tágnak gondolta kihúzta az ujjait, és egyenesen Jimin szemeibe nézett. Bólintott, mire Jackson kiegyenesedett köpött a tenyerébe, nyálát elkenve a farkán behelyezkedett. Jimin csípőjére fogott, egymás szemébe néztek, és Jackson egyre bentebb nyomult. Fiatalabb összezárt szemekkel sziszegett a fájdalomtól, de az istenért se kérte volna, hogy abba hagyja. Ő is akarta, hogy végre megtegyék, amit már rég akart. Tudta nagyon jól, hogy miért bizonytalan Hae-val. Hiszen ő a mostoha bátyját szerette, és nem lenne boldog mással, egyedül vele.

Szemeit kinyitva egyenesen a vágyakkal teli íriszekbe nézett, lihegett, már-már látta a kifújt levegővételét. Jackson testén izzadság cseppek csillogtak, haja a homlokára tapadt, amitől csak még vonzóbb lett Jimin számára.

Amint Jackson tövig volt benne megállt, hogy a fiatalabb megtudja szokni a méretét, de ami könnycseppeket látott a szeméből folyni szidta magát. Jimin amint megszokta megmozdította a csípőjét, mire Jackson lassan elkezdett mozogni.

Fájdalmas nyögéseitől a szíve szakadt meg, mégis túl jó volt neki, hogy benne lehetett a fiúban. És ugyan ezt érezte Jimin is. Fájdalmas volt neki, majd szétszakította, de hihetetlen érzés volt számára, hogy Jackson kitöltötte őt..

Jimin ajkai közül egyre csak nyögések szöktek ki az élvezettől, amitől Jackson lehajolt hozzá, félkönyökre támaszkodott és a fejét a fiatalabb nyakhajlatába döntötte. Egyre gyorsított a tempóján, Jimin kezei átölelték a hátát, karmolták, amitől még jobban feltüzelte. Mindkettejük számára fokozó élvezet volt, ahogy hallották fülük mellett a sóhajaikat, nyögéseiket.

Jackson felemelve a fejét Jimin ajkaira hajolt, csókjuk közben érte el őket az euforikus érzet..

~***~

Jimin és Jackson a kanapén feküdtek. Jackson a testükre egy plédet terített, és élvezte, hogy a fiatalabb a mellkasán pihentette a fejét. Jimin pedig élvezte, hogy az idősebb ujjai a fej bőrét cirógatták.

- Jackson..

- Hm? - Félszemmel Jiminre nézett, de ő egyik kezét felemelve a hasára simította, amin Jackson összerezzent, de a jó érzéstől.

- Mi lesz ezek után? - Újra a plafon felé fordította a tekintetét.

- Nos először az, hogy nem fogsz tudni ülni. - Jimin a hasára ütött, mire Jackson elnevette magát, de a fiatalabb arcán is mosoly volt.

- Komolyan Jackson.

- Mit szeretnél mi legyen? - Jimin felemelte a fejét, állát a fiú mellkasára fektette nézve az arcát. - Ha ezek után is azt mondod, hogy inkább a rendőrrel akarsz lenni, akkor.. - Mély levegőt vett, de még úgy is nehéz volt kimondani a szavakat. - Akkor nem fogok az utatokba állni. - Jimin csak nézett rá, majd újra vissza fektette a fejét, hallgatva Jackson vad szívdobogását.

- Szeretlek. - Suttogta, közben ujjaival a hasát cirógatta. Jackson ledermedt, még pislogni se pislogott, majd elvigyorodott. Jimin halk kiáltással nézett fel a barna szemekbe, amikben újra megcsillant a vágy. Jackson a fiatalabb feje mellett támaszkodott, és lentebb hajolt hozzá.

- Tehát elfogadsz engem, és végre páromként viselkedhetek veled? - Még lentebb hajolva Jimin ajkaira suttogta a szavait. - Végre szabadon foghatom a kezed? Átölelhetlek? Csókot adhatok? - Jimin arca egyre vörösödött a kérdésektől. - Veled aludhatok? - Nem tudott válaszolni, így csak bólintott. - Én is szeretlek. - És a fiatalabb ajkaira hajolt..

🍁

Remélem tetszett nektek.^^


A Néma.. (JackMin ff.) [✔] {Javításra vár}Where stories live. Discover now