19.

1.5K 132 11
                                    

Zeren és Kyung-Mi boldogan mentek haza Zeren autójával. Meg beszéltek egy időpontot, hogy hol találkozzanak, de arra egyikük se számított, hogy mindketten a fiúk nélkül lesznek.

- Mégis hova mentek ezek? - Morogta Zeren a házuk felé vezetve.

- Ugyan már, biztos unták az egészet. NamJoon meg is mondta, hogy Jackson hívta el Jimint. - Kuncogott.

- Számomra még mindig hihetetlen, hogy ők ketten egymásba szerettek.

- Miért? - Kyung-Mi kérdőn fordult felé. - Lehet egymásban találták meg az igazit. - Zeren a fejét rázta.

- Attól félek, hogy Jackson részéről, csak egy fellángolás. - Motyogta, de megdöbbenésére erre még Kyung-Mi is gondolt. De míg ő próbálta elrejteni a rossz érzéseit, Zeren annál inkább azokra gondolt. De a legrosszabb a ház bejárati ajtajában állt.

Kyung-Mi befeszülő izmokkal nézte az ismert nőt, akiről nagyon jól tudta, hogy kicsoda. De nem értette, hogy mit keres ott, amikor már rég elváltak az útjaik.

Zeren idegesen állította le az autót, és kiszállva belőle segített Kyung-Mi-nek a pakolásban, de még ránézni se tudott a volt feleségére.

- Zeren, ne játszd az eszedet. - Sziszegte követve a férfit, nem vett tudomást Kyung-Mi-ről.

- Mit akarsz itt? - Idegesen fordult felé, de Hayun gúnyosan mosolygott rá.

- Nem hittem, hogy ilyen hamar találsz valakit a helyemre. - Itt ránézett Kyung-Mi-ra, de ő fel se vette magára. Nem fog azért idegeskedni, mert a szerelme volt felesége gúnyos vele.

- Azt mondjad, hogy mit akarsz itt. - Sziszegte Zeren közelebb lépve hozzá.

- Találkoztam Jacksonnal. - Kyung-Mi és Zeren ledermedtek a szavaira. - És el se hiszitek, hogy kit láttam mellette. - Sóhajtva fonta össze a kezeit, de újra gúnyos mosoly volt az ajkain. - A kicsi Park Jimin internetsztárt. - Kyung-Mi kezei ökölbe szorultak.

- Hayun, nem kérdezem meg még egyszer. Mit akarsz itt? - Lelohadt a mosolya, és csak düh volt bennük.

- Szégyent hoz rám. - Összeráncolt szemöldökkel néztek egymásra, majd a nőre. - Jacksonból buzit tett az a kis senki, szégyent hoz rám.

- Na álljunk meg egy pillanatra. - Kyung-Mi közelebb lépdelt. - Az, hogy Jackson kit szeret és kit nem az nem a te dolgod, mivel eldobtad magadtól a fiadat. Vagyis semmi közöd nincsen már a fiadhoz, e végett szégyent se tud rád hozni. - Hayun nyitotta a száját, de Kyung-Mi még nem fejezte be. - Inkább te vagy, aki szégyent hoz Jacksonra. Eldobtad őt egy másik férfi miatt.

- Te ne szólj bele, semmit se tudsz erről a féregről!

- Épp eleget tudok ahhoz, hogy szeressem őt, és hozzá menjek. Most pedig távozz a lakásomból, mert ez már az enyém is, és nem a tied, hogy csak úgy be gyere ide. - Hayun arca megrándult, de a haját hátra dobva kisétált az ajtón. Amint becsukódott mögötte mindkettejükből hatalmas sóhaj szabadult ki.

- Alig hiszem el, hogy én valamikor szerettem ezt a nőt. - Zeren ingerülten sétált fel a lépcsőn, de Kyung-Mi csüggedten nézett utána, majd a nyíló bejárati ajtó felé nézett.

- Öh.. - Jackson dermedten nézett rá, majd a háta mögé mutatott. - Mit keresett itt az anyám? - Kyung-Mi sóhajtva a fejét rázta, és besétált a konyhába.

Két fiú egymásra nézett, és mindketten a saját szülőjéhez ment kifaggatni.

~***~

- Anya.. - Jimin besétált a konyhába, és felült a konyhapultra figyelve, ahogy az anyja főz. - Mi a baj?

- Semmi.

- Anya! - Sóhajtva tette le a kést az deszkára. - Mi volt?

- Ismer téged. - Jimin tüdejében rekedt a levegője. - Mondta, hogy találkozott veletek és, hogy te meleggé tetted Jackson ezért szégyent hoz rá. - Rántott vállat. - Én meg meg mondtam neki a magamét, ennyi.

- És ezért van ekkora feszültség?

- Zeren, - Kyung-Mi újra a zöldségekkel foglalkozott. - nem viseli jól, ha a volt felesége felbukkan. Még mindig benne van, hogy a legjobb barátjával csalta meg őt. - Jimin aprót bólintott. - Figyelj csak.

- Hm? - Kíváncsian nézett az anyjára, közben megtámaszkodott a térde mellett.

- Valóban szereted Jacksont? - Hirtelen nyílt kérdéstől forrósodni kezdett az arca, Kyung-Mi ezt meglátva kuncogni kezdett. - Ne válaszolj, már látom az arcodon.

- Ne már anya. - Leugrott a konyhapultról és felsietett a szobájába, de még tisztán hallotta az anyja jó ízű nevetését, amivel az ő ajkaira is mosolyt csalt.

~***~

Jackson bekopogott az apja szobájába, de válasz nem érkezett, így erőt véve benyitott hozzá. Meg se lepődött, hogy nem kapott választ, amikor bent sincs. Becsukta maga előtt az ajtót, és a hálószobájukhoz sétált, ahonnan már hangokat hallott. Kopogással se törődve benyitott, az apját az ágyon ülve találta meg.

- Jackson? - Aprót bólintott bentebb lépdelve, és leült mellé.

- Mit akart?

- Elmondta, hogy találkoztál vele.

- Igen. Kiment a fejemből, hogy mindig bent szokott lenni a kávézóban. - Zeren bólintott.

- Ismeri Jimint, és hogy meleget csinált belőled ezért szégyenbe hozod őt. - Jackson hitetlenkedve kapta rá a tekintetét, de az apja ábrázatát látva tudta, hogy nem hazudott. - Kyung-Mi kiállt értetek. - Mosolygott a fiára.

- Akkor mi bajod van?

- Jackson, válaszolj nekem őszintén. - Értetlenül, de bólintott. - Valóban szereted Jimint? - Ugyan az történt mint Jiminnel, egyre pirosodott az arca, amin az apja elmosolyodott. - Valójában, én azt hittem csak fellángolás a te részedről.

- Én is gondoltam már erre, de amikor Jimin helyett anyával foglalkoztam.. - Zeren félszemmel a fiát nézte, de Jackson a térdein könyökölve az ujjait tördelte. - Akkor Jimin elment.. De meg is értettem, hiszen én hívtam el, erre az anyámmal foglalkoztam, aki elhagyott engem. Mégis amikor nem tudtam elérni a telefonján, nem találtam sehol kétségbeestem. Féltem, hogy valami történt vele. Megsérült? Eltévedt? Gondolni se mertem, hogy miattam valami baja lett, de ő a temetőben volt az apjánál.

- És? - Zeren kíváncsian nézte.

- Elmeséltem neki.. - Motyogta, de az apjában az ütő is megállt a szavaitól. - Elmeséltem neki, hogy mit tett velem az anyám, és ezek után jöttem rá, hogy nem akarom elveszíteni őt. Mellette akarok lenni, magam mellett akarom őt tudni. Szeretem őt apa. - Fakadt ki Zeren felé fordulva, de az említett halvány mosollyal nézett rá.

- Ezt örömmel hallom. - Összeborzolta a fia haját, majd felállt és kisétált a szobából, hogy bocsánatot kérhessen a menyasszonyától a viselkedése miatt.

🍁

Hát kissé összedobott lett, de remélem tetszett nektek.^^


A Néma.. (JackMin ff.) [✔] {Javításra vár}Where stories live. Discover now