16.

1.7K 149 6
                                    

Jimin az alsó ajkába harapott, félt ha nem teszi meg, akkor olyan hangok hagyják el az ajkait, amiknek nagyon nem kellene. Főleg, hogy beszélnie se lenne szabad, most mégis meg szenvedteti a jövőbeli mostoha bátyja.

Jackson nem is gondolkozva folytatta a fiatalabb kínzását, arról se tudva milyen lavinát indít el a tetteivel. Jimin fejét hátra vetve még többet kért, amit Jackson megadott neki. Kezeivel a hasát, mellkasát simogatta, közben vállát és nyakát csókokkal hintette be, harapdálta. Mindkettejüknek az ingerektől egy helyre száguldott a vére, amitől ködösen láttak, és semmi nem érdekelte őket.

Jackson a csípőjénél fogva maga felé fordította, és az ismert ajkakra hajolt. Vad nyelv táncuk közben egyre hátráltak, majd Jimin lába beleütközött az ágyba, és mindketten hátra zuhantak. Jackson felette támaszkodott, egyik kezével az oldalát simogatta, és ahol csak elérte. Térdével szét feszítette Jimin combjait, és közéjük térdelt. Levegő hiány végett elváltak egymástól, és mindketten fentebb másztak az ágyba, majd újra meg csókolták egymást.

Jackson egyik kezével Jimin hajába túrt, jobban ránehezedve, de a másik keze máshol járt. Jimin kezeivel a takarót markolta, de amint meg érezte ahogy kigombolta a farmerját, kipattantak a szemei. Jackson elvált tőle, mindketten szaporán vették a levegőt, egymás szemébe néztek, de egyikük se tudta éppen mihez is kezdjenek. Mindkettejük szemében ott csillogott a vágyakozás, a vágyakozás egymás iránt.

Jimin nem akarta, félt. Szemei elé villantak azok a képek, amiket nehezen elrejtett az emlékei legmélyére. Ezért se értette, hogy miért karolta át Jackson nyakát, és lentebb húzta magához ő kezdeményezve a csókot. Jackson megdöbbent, de a szíve hevesen dobogott, többet nem is gondolkozott. Vad csókjuk közben mindkét kezével lenyúlt Jimin ágyékához, és lehúzta a farmerja cipzárját.

- Ha most nem állítasz le, akkor tovább fogom csinálni. - Suttogta Jimin ajkaira. Nagyot nyelt a rekedt hangjától, és nyitotta a száját. Mély levegőt vett, majd lassan kifújta. Jackson összeráncolta a szemöldökét nézve, ahogy vívódott magában.

- Hazudtam. - Suttogta fejét elfordítva. Jackson hirtelen térdelt fel, alig hitte el amit hallott, főleg azt, hogy kitől hallotta.

- Mi..? - Lehelte maga elé. - M-Mit mondtál? - Jimin lassan a kezére támaszkodott, de nem nézett a fiúra.

- Hazudtam. - Suttogta újra.

- Te.. - Jackson sóhajtva túrt a hajába, és a sarkára ült, majd összefonta a kezeit a mellkasa előtt. - Nézz rám. - Jimin lehunyta a szemeit, de félszemmel ránézett. - Miért? Miért hazudtál erről? Én meg bíztam benned annyira, hogy elmondtam meleg vagyok. Erre te most benyögöd, hogy valójában tudsz beszélni? - Nem mondott semmit, csak aprót bólintott. - Miért? Csak erre válaszolj.

- Megerőszakoltak. - Jackson fel se fogta, hogy mik hagyták el az ajkait.

- Hogy mit csináltak? - Jimin a nyakára mutatott, amin nem volt rajta a kendő.

- Megerőszakoltak, de én segítségért kiabáltam, ezért elvágta a nyakamat, ezen a napon halt meg az apám is. - Jackson kezei lehullottak a teste mellé. - Olyan trauma ért engem, hogy többet nem mertem meg szólalni sem. Anya mégis meg értett engem, és be íratott egy süket-néma iskolába, ahol meg tanultam a jelnyelvet, ahogy anya is. De ő az én érdekemben hazudott Zerennek, és neked is. - Jackson amikor meg látta Jimin könnyeit, tarkójára simított elfordítva a fejét, de meg mozdult és a karjai közé zárta. Érezte ahogy ledermed, majd lassan felemelte a kezét, és belemarkolt a pólójába, fejét a nyakhajlatába döntötte.

- Sajnálom. - Levegővétele csiklandozta a bőrét. - Nem akartam hazudni, de ez végett már elég rossz tapasztalataim voltak.

- Jobb később mint soha. - Jimin elmosolyodott. - Apának is elakarod mondani?

- Félek. - Suttogta, és jobban bújt az ölelésébe.

- Hidd el, ha én nem akadtam ki, akkor ő sem fog. - Hátát simogatta nyugtatásképp. - Ez végett nem énekeltél már többet? - Aprót bólintott. - És még mindig félsz énekelni?

- Elsőbb szeretném elrendezni magamban, hogy meg szólaltam előtted, és Zeren előtt is.

- Rendben. - Csókot lehelt a feje búbjára, amin Jimin elmosolyodott, és felemelte a fejét. Jackson egyik kezével az arcára simított, és lentebb hajolt hozzá. Óvatosan illesztette össze ajkaikat, gyengéd csókra hívva, amit Jimin örömmel viszonzott.

~***~

Amint Jimin sikeresen újra felöltözött, mindketten lesétáltak. NamJoon amint meg látta őket, elkomorodott, de amikor meg érezte Jimin feszültségét, rájött, hogy jobb ha nem most prédikál. Jimin és Jackson besétáltak a konyhába, ahol Kyung-Mi és Zeren voltak, nevetve beszélgettek.

NamJoon és Jaebum gyors felpattantak a kanapéról, és követték őket.

- Apa. - Kérdőn nézett a fia felé, de a komor szemeit látva lelohadt a mosolya, de Kyung-Mi lehajtotta a fejét. - Jimin szeretne valamit mondani neked. - Jiminre pillantott, aki ellépett Jackson mellől, és elé állt. Mély meg hajlásán Zeren felugrott a székről. Fejét kapkodta hármuk között.

- Sajnálom. - Jiminre kapta a tekintetét, de rázkódó vállait látva elbizonytalanodott. - Sajnálom amiért hazudtam magának, sajnálom amiért anyát is belekevertem. Miattam hazudnia kellett.

- Miért magázol? - Óvatosan felpillantott rá. Zeren mosolyán összezavarodott. - Valahol sejtettem, hogy nem vagy teljesen néma. Hiszen olyat sose mondtatok, hogy sérültek a hangszálaid, csak annyit, hogy.. Nos, meg sebesítettek. - Lassan kiegyenesedett, és egyenesen a szemeibe nézett. - Örülök, hogy elmondtad. Köszönöm. - Közelebb lépet hozzá, és a karjai közé zárta a ledermedt fiút.

- Várjunk, te tudtad, hogy mi történt vele? - Jackson hitetlenkedve nézett az apjára.

- Persze, mégis a menyasszonyom fiáról van szó. - Szemeit forgatva fonta össze a kezeit. - De mivel így viselkedsz, te is tudsz már róla.

- Jimin mindent bevallott. - Kibontakozott Zeren öleléséből, és felé fordult. Apró mosolyától Jackson szíve nagyot dobbant, nagyot nyelve kapta el róla a fejét, de épp rossz emberre nézett rá. NamJoon mellkasa előtt összefont kezekkel állt, és bámult rá.

- Mondd csak Jackson. - Nagyot nyelve lépett hátrébb tőle. - Ha már úgy is ilyen bevallós idő van. Miért van harapás nyom Jimin nyakán? - Említett oda kapta a kezét, ahol valóban meg harapta Jackson. Anyjára még ránézni se mert, pedig érezte a hitetlenkedő tekintetét.

- Jackson? - Apjára nézett félszemmel, majd Jiminre, aki a fejét elfordítva állt. Ő akart meg szólalni, amikor megelőzte.

- Rám tőrt. - Jackson ajkai elnyíltak hitetlenkedésében. - De én nem állítottam le. Akartam. - Fordult az anyja, és Zeren felé. - Ne őt hibáztassátok, mert én nem állítottam le. Én vagyok a hibás.

- Istenem Jimin. - Kyung-Mi mosolyogva állt fel, és közelebb lépett hozzá, de a mosolyát mindenki értetlenül nézte. - Feldolgoztad?

- Nem mondanám feldolgozásnak, inkább..

- Pillanatnyi elfelejtés. - NamJoon szavaira bólintott. - Míg Jackson tette vele, nem arra gondolt ami a múltban történt. Bár még mindig nem tudom, hogy mi történt. - Duzzogásán Jimin elmosolyodott.

- Szóval szeretitek egymást? - Zeren kérdésére két említett rákapta a tekintetét, majd egymásra.

- Úgy tűnik. - Kínosan mosolyogva néztek a két szülőre, akik csak sóhajtottak..

🍁

És íme Jimin titkára fény derült, amitől annyira félt bevallani.


A Néma.. (JackMin ff.) [✔] {Javításra vár}Where stories live. Discover now