12.

1.8K 150 8
                                    

Levegő hiány miatt elváltak egymástól. Mindketten szaporán vették a levegőjüket, nem hajoltak el egymástól, de még a szemeiket se nyitották ki. Egyikük sem értette, hogy mi történt, egyáltalán miért tették, de azt tudták és érezték, hogy még egyszer meg akarták tenni.

Végül Jimin volt, aki kinyitotta a szemeit, de amint rájött, hogy mit is tett a kezeit Jackson mellkasára illesztette és próbálta eltolni magától. De Jackson jobban szorította magához, és homlokát Jiminének döntötte, aki ettől ledermedt. Lassan kinyitotta a szemeit, egymás szemébe néztek, egyikük sem szólalt meg.

- Én.. - Suttogta Jackson maguk közé, de befejezni nem tudta. Nem tudta mit is mondhatna, hiszen ő már egyszer meg csókolta, igaz akkor aludt még. De meg tette, ami bűn.

NamJoon ezt a pillanatot választotta és bekopogott az ajtón. Úgy rebbentek szét mintha meg égették volna egymást, mégis a mosolyát látva egyre vörösödött az arcuk. Jimin azért mert attól félt látta őket, Jackson azért mert ő biztos benne, hogy látta őket. Felváltva nézett rájuk, majd közelebb lépdelt Jacksonhoz, egy kezét a vállára tette és mélyen a szemeibe nézett.

- Nem szép dolog kukkolni. - Szűrte a fogai közt, Jackson szavaitól Jimin körül forgott a világ.

- Mostoha öcséddel sem szép dolog smárolni. - Jackson vissza akart vágni, de most igazat kellett adnia a barátjának.

- Ezt nem tehetitek. - JB komor hangja vágott közbe. - Rokonok lesztek, nem tehetitek ezt. - Felváltva nézett kettejük közt, de ami érzelmeket látott Jackson szemeiben, sajnálatot érzett irántuk. Hiszen tisztán ki olvasta a vágyakozást a szemeiből. Jimin szemeit lesütve rogyott le az ágyára.

- Hadd beszélgessek Jiminnel. - Említett erre felkapta a fejét egyenesen az idősebb szemeibe nézve. NamJoon és Jackson döbbenten néztek össze, de bólintottak és kisétáltak a szobából, de Jackson még vissza nézett a válla felett. Találkozott a tekintetük, majd halványan elmosolyodott, amit Jimin viszonzott neki. Mégis Jimin arcáról eltűnt, amint Jaebum leült mellé az ágyra. Akadozva nyúlt a füzetért és a tollért, de nem nézett az idősebbre, pedig érezte a tekintetét. - Jimin, láttunk mindent. Nem lökted el magadtól, de a végén mégis elakartad tolni. Miért? - Gondolkozás nélkül mozdult a keze.

- Mert bűn.

- Miért gondolod bűnnek?

- Mostoha testvérek leszünk, egy család.

- És ezért már bűn? - Nem írt, csak bólintott. - Jimin, te meleg vagy? - Próbálta elkapni a fiatalabb tekintetét, de ő csak a padlót bámulta.

- Nem.

~***~

Jackson számára a jelenet túl ismerős volt reggelről. Büfében ültek, előtte NamJoon, kezükben egy-egy pohár kávéval. Egyet kivéve, vagyis kettőt. Mark és Bambam NamJoon mellett ültek.

- Ti mit kerestek itt? - Felváltva nézett rájuk.

- Mert a mostoha öcséd, és mi is aggódunk érte. - Rántott vállat Mark.

- Meg kíváncsiak voltunk, hogy hogyan van. - Kettejük válaszára csak bólintott.

- Bevallottam apámnak. - Ami kávét ittak vissza köpték a poharukba. Elnyílt ajkakkal néztek a legjobb barátjukra. - Azért haragudott, mert nem mondtam el hamarabb. - NamJoon amint meg látta Jackson vigyorát megkönnyebbült. Amióta ismerte, nem látott még nála olyan boldog vigyort.

~***~

Kyung-Mi aggódva nézte a nappaliban ülő párját. Amióta haza jöttek a kórházból, azóta a kanapén ült maga elé bámulva, ami kezdte aggasztani. Közelebb sétált hozzá, és leült mellé mire ránézett.

- Mi a baj Zeren? - Közelebb ült hozzá, és összefűzte az ujjaikat.

- Aggódóm.

- Miért? - Értetlenül nézett rá. - Azért ami reggel történt? - Amiért nem reagált tudta, hogy eltalálta. - Tudom, hogy most értetlen lehetsz, ahogy én is így állok előtte. - Félszemmel ránézett. - De biztos van rá magyarázat, hogy miért tette.

- Meleg.

- Mi? - Pislogva nézett rá.

- Jackson, meleg. - Ijedten nézte, ahogy Kyung-Mi elvette a kezét az övéről, sápadt arcát látva még ijedtebb lett. - Kyung-Mi én se tudtam. Csak ma tudtam meg.

- Jackson a fiúkat szereti? - Lehelte maga elé, és elvette tekintetét a szerelméről. - De hát..

- Kyung-Mi. Nem fog meg történni az, ami akkor volt. - Zerenre kapta a tekintetét. - Jackson nem olyan.

- Tudom, tudom nagyon jól, hogy nem olyan. De Jimin.. Ha Jimin meg tudja, félek, hogy magába fog fordulni.. - Zeren a vállainál fogva magához húzta, és a hátát simogatta nyugtatásképp. Ettől félt Zeren is. Hogy ha Jimin meg tudja a fia meleg, akkor elveszíti azt a nőt, kit szeret, kit feleségül akart venni. Hiszen, ha a szerelme a fiát választja, nem haragudhat, ő is ugyan azt tenné.. De nem akarta elveszíteni se a szerelmét, se Jimint, akire a második fiaként tekintett.

🍁


A Néma.. (JackMin ff.) [✔] {Javításra vár}حيث تعيش القصص. اكتشف الآن