26.

1.2K 120 5
                                    

Zeren és Kyung-Mi egy nagy csattanásra összerezzentek. Először nem foglalkoztak vele, de amikor második is hallatszott Zeren már felugrott az ágyból, de a párja elkapta a kezét.

- Hagyd, hadd tombolja ki magát.

- De hát.. - Kyung-Mi a fejét rázta. Újabb csattanásra Zeren az ajtó felé fordította a fejét, majd akadozva leült az ágy szélére. - Miért engedted el vele?

- Nem tilthatom meg neki, hogy kivel megy el és kivel nem. És.. - Sóhajtva nézett ki az ablakon. - Jimin szemeiben élet volt.

- De ezzel árt Jacksonnak.

- Tisztába vagyok vele! - Fakadt ki Kyung-Mi, amin Zeren ledöbbent, majd elszégyellte magát. - Én is tudom, hogy Jackson szenved, de Jimin is. Szeretik egymást, mégis Jimin fél.

- Hogy érted? - Egy lábát maga elé húzva fordult a kedvese felé. - Mitől fél?

- Már az első napján bántalmazták őt, Jackson miatt.

- Youngjae. - Kyung-Mi rákapta a tekintetét. Zeren felállt az ágyról, és az ablak elé állt. - Innen néztem végig, ahogy Jimin beszállt az autóba. Ismerem Jung Hae-t.

- Honnan?

- Choi rendőrkapitány egy barátom, és ő bevallotta nekem, hogy a fia szerelmes valakibe, ahogy nagyon jól tudja, hogy egy fiúba.

- Vagyis a fiú azért akarta megölni Jimint, mert féltékeny volt?! - Kyung-Mi felpattant az ágyról, és az ajtó felé sétált, Zeren túl későn reagált. Kedvese már Jackson szobája felé lépdelt, és berontott az ajtón. Zűrzavarral nem foglalkozva közelebb lépet a fiúhoz, és pofon verte könnyes szemekkel.

- Kyung-Mi!

- Megérdemled! - Kiabálta sírva. - Miattad és a taknyos barátod miatt majdnem elvesztettem az utolsó családtagomat, a fiamat! - Jackson nem válaszolt, csak bámult maga elé, de a kezei ökölbe szorultak. Míg az apja szerelme nem hozta szóba, addig ő nem is akart gondolni arra, ami végig az orra előtt volt. Az ő hibájából majdnem elvesztette azt, akit szeret. Majdnem végig nézhette, ahogy a nő keservesen zokog a fia koporsója mellett.

- Hiába mentették meg, ha elvesztettem.. - Kyung-Mi a szavai után újabb pofont adott az arcára.

- Hiába?!

- Jackson.. - Zeren elhűlten nézte a fiát, ki teljesen összezuhant.

- Hiába mentették meg? Jól hallom amit mondasz? - Jackson a fejét ingatta. - Zeren, menj ki.

- De..

- Menj ki! - Nagyot nyelve kintebb lépet, és becsukta maga előtt az ajtót.

- Kyung-Mi ehhez most nincs kedvem.. - Felnézett a nőre, de ő komor arccal nézett le rá. Fejét ingatva sétált el mellette és rendbe tette az ágyát, amit összedúlt. Képeket újra vissza tette a szekrényekre, ruháit összehajtogatva rakosgatta a ruhás szekrénybe. Könyveket a könyves szekrény polcaira.

- Ide figyelj Jackson. Elhiszem, hogy rosszul érzed magad, de értsd meg Jimint. Rengeteg rosszon ment át, ahogy a mai napig küzd a démonjaival. - Hátra nézett a válla felett a ledöbbent fiúra. - Még csak gyerek, de már több halálhoz közeli pillanata volt. Élve felakarták gyújtani, lelökték a lépcsőn, sebeket ejtettek a testén, wc-be dugták a fejét. És az utolsótól már egyszer újra élesztették. - Jackson falfehér arccal hajtotta le a fejét. Soha nem hitte, hogy a fiúnak olyan sok rossz emléke volt, ha tudja..

- Ha tudod, akkor se tudtál volna változtatni rajta. - Felkapta a fejét. Kyung-Mi felé fordulva állt mellkasa előtt összefont kezekkel. - Ugyan úgy megtörtént volna ez vele, maximum máskor, de akkor nem biztos, hogy megmentették volna.

- De.. Elvesztettem őt.. Szeretem Jimint. - Jackson sírva döntötte fejét a kezeire, mire Kyung-Mi hozzá sétált.

- Jimin is szeret téged, de éreznie kell, hogy szeretik őt. Hogy érzelmeket táplálsz iránta. Hogy megvéded.

- De hiszen-

- Nem voltál ott Jackson, de az a férfi igen. Téged szeret, a férfi számára csak egy menedék. Ha valóban szereted őt, akkor kitartasz, és megvéded. - Szipogva bólintott. - Sajnálom a pofont.

- Megérdemeltem. - Válaszolta rekedten.

- Gyere, csinálok neked egy nyugtató teát. - Aprót bólintva felállt, és követte a halványan mosolygó nőt.

Jackson eldöntötte Kyung-Mi szavai után, hogy kifog tartani, és vissza fogja szerezni azt, akit szeret. Nem fogja érdekelni, ha más szíveket tőr össze, ő csak a szerelmével akart lenni, maga mellett tudni.

Ha ezért egy rendőrrel kell megküzdenem, ám legyen..

🍁

Mm.. Remélem tetszett.


A Néma.. (JackMin ff.) [✔] {Javításra vár}Where stories live. Discover now