Luku 31 - Prinssi tulee apuun

835 91 56
                                    

Gabriellan näkökulma

Oloni on heikko. En tiedä mikä päivä on. En tiedä kuinka kauan olen ollut täällä. Colinia ei ole vieläkään näkynyt. Mitä jos hän on poistunut maasta ja jättänyt minut tänne kuolemaan?

Ovi narisee ikävästi ja kipu vihloo päässäni. Tuntuu oikeasti siltä, kun joku pieni olento olisi pääni sisällä ja löisi aivojani aivan täysillä jollain vasaralla. Jep, ajatukseni eivät ole enää tämän parempia. Olen menettänyt viimeisenkin järjenhiveneni täällä ollessani.

Kukas muukaan kuin Colin astuu sisälle. Hän näyttää edelleen yhtä kusipäältä kuin silloin kun lähti täältä. Onko hän nyt tehnyt Zaynille jotain. Onko hän "poistanut hänet pelistä"? Pelkkä ajatus saa minut voimaan pahoin. Tekisi vain mieli oksentaa.

"Heippa prinsessa. Pitkästä aikaa", Colin sanoo virnistäen samalla.

"Pitkästä aikaa nimenomaan. Meinasitko sä näännyttää mut tänne? Sekö oli sun suunnitelma? Kuinka kauan mä edes olen ollut täällä?"

"Pitihän mun antaa sun vähän odottaa. Susta tulisi paljon suostuvaisempi. Etkä sä oo ollut täällä kuin vasta viisi päivää", Colin toteaa niin kuin se olisi normaalikin asia.

"Suostuvaisempi? Mihin?" Kysyn hämmentyneenä, "Ootko sä ihan sekaisin? Viisi päivää ilman ruokaa ja vettä! Ihme, että mä olen enää edes tajuissani."

"Prinsessa, viisi päivää ei ole vielä edes paha. Ja suostuvaisempi lähtemään Losiin mun kanssa."

"Losiin? Mitä sä kuvittelet, että mä siellä tekisin?"

"Palaisit kotiin, tietenkin."

"Mä en tosiaankaa ole keskeyttämässä mun vaihtovuotta SUN takias ja toiseks mä en ole lähdössä sun kanssa yhtään minnekkään!" Töksäytän.

"Vai niin. Mun täytyy siis pitää sua täällä kauemmin", Colin sanoo ja on lähdössä pois.

"Colin, ei, odota! Anna mulle edes vettä, jooko!" Anelen.

"Ei onnistu. Ei ennen kuin sä suostut lähtemään mun mukaan", Colin sanoo kylmästi.

"Siinä tapauksessa mä mieluummin kuolen!" Karjaisen. Colin selkeästi pelästyy.

"Mitä sä muuten teit Zaynille?!" Kysyn ennen kuin hän ehtii lähtemään.

"Älä huoli. En tehnyt sun kullalles mitään", Colin kertoo ja voin huokaista helpotuksesta, "Vielä", hän jatkaa. Sydämeni alkaa taas hakkaamaan tuhatta ja sataa. Vittu.

Gabriella, ajattele positiivisesti. Ainakin tiedät, että Zayn on elossa. Kaikki on hyvin kunhan hänelle ei tapahdu mitään.

Minulla on niin huono ja heikko olo, että en pysy enää hereillä. Vaivun jälleen uneen.

Zaynin näkökulma

Gabriellasta ei ole kuulunut mitään viiteen päivään. Poliiseilla ei ole mitään tietoa missä hän on. Saimme kuitenkin selville, että Colin liittyy tähän jollain tapaa. Olisi pitänyt arvata, että se kusipää on tämän takana. Olisi viime kerralla vain pitänyt hakata se jätkä paskaksi. Vannon, että jos hän tekee minun tytölle, nimenomaan MINUN tytölle, jotain, hakkaan hänet niin pahasti ettei hänen äitinsä enää edes tunnista häntä. En ole käynyt koulussa kertaakaan tämän viiden päivän aikana. En ole pystynyt. Ei minua kiinnosta juuri nyt paskaakaan mitkään sisällissodat tai miten kolmion pinta-ala lasketaan.

Saan yhtäkkiä viestin puhelimeeni. Katson ja näen sen olevan tuntemattomasta numerosta.

Tuntematon: koulun piha puolen tunnin päästä

Could You Stay? | Zayn Malik | VALMIS Where stories live. Discover now