Luku 23 - Colinilla ei ole kaikki hyvin

757 91 41
                                    

Päätin tänään lähteä lenkille. En tee sitä kovinkaan usein, koska en ole hirveän urheilullinen ihminen. Miksi minä haluaisin urheilla jos vaihtoehtona on Netflix ja suklaa? Totta kai valitsen mieluummin tuon toisen. Kuulokkeistani pauhaa joku satunnainen soittolista, jossa ovat tämän hetken kuumimmat hitit. Soittolistassa on paljon sellaisia energisiä ja meneviä biisejä, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen. Musiikki loppuu yhtäkkiä ja tajuan, että puhelimeni soi. Kaivan puhelimeni tuulitakkini taskusta ja katson soittajaa, Colinin äiti? Miksi ihmeessä hän soittaisi minulle?

"Moi?" Vastaan kysyvällä äänensävyllä.

"Moikka, kultaseni, tässä Colinin äiti Ellen, tiedätkö sä missä Colin on? Onko se siellä sun kanssa?" Colinin äiti, Ellen kysyy huolestuneena.

"Öh, tota, ei... Meillä ei tällä hetkellä ole mitkään kovin hyvät välit", mutisen nolostuneena. Mietin, että kehtaanko kertoa hänelle, että me emme ole enää yhdessä.

"Mitä, teilläkö? Teillähän on aina kaikki hyvin?" Huolestunut ääni vaihtuu hämmentyneeseen.

"No, tota, me erottiin", mumisen hiljaa.

"MITÄ?!"

"Anteeksi... Mä tiedän, että sä olet aina halunnut, että me mennään naimisiin ja kaikkea muuta, mutta... Mä... ihastuin johonkin toiseen. Mä ymmärrän, että oot vihainen", kerron ja tajuan, että aloin itkemään.

"Voi, rakas, enhän minä ole vihainen, hämmentynyt vain. Kyllä minä ymmärrän sinua. Tunteille ei voi mitään ja sinä olet vielä niin nuori. En ikinä olettanutkaan, että olisit ikuisesti meidän Colinin kanssa. Olet minulle todella tärkeä ja minä vain haluan, että olet onnellinen", Ellen sanoo. Hänen sanat saavat minut rauhoittumaan, kun tajuan ettei hän olekkaan vihainen tai pettynyt.

"Kiitos", vastaan ja pyyhin kyyneleeni, "mitä sulla oli Colinista?"

"Colin ei ole tullut kotiin", Ellen kertoo ja se saa minun sydämeni jättämään muutaman lyönnin välistä.

"Ei ole tullut kotiin?" Toistan.

"Ei."

"Entä Jenna?" Kysyn.

"Jenna tuli eilen illalla meidän luokse itkuisena. Hän kertoi, että he olivat menneet Colinin kanssa yhdessä lentokentälle, mutta sillä välillä, kun Jenna oli mennyt vessaan Colin oli häipynyt johonkin. Jenna ajatteli, että Colin varmaan meni jo koneeseen, joten Jennakin lähti sinne. Kun hän pääsi koneeseen, Colin ei kuitenkaan ollut siellä. Eikä Jenna päässyt enää lähtemään koneesta. Nyt me emme tiedä missä Colin on", Ellen sanoo.

"Mitä? Siis, se on jäänyt Lontooseen?" Kysyn epäuskoisena.

"Kyllä... Ja, Gabriella... Sun olisi hyvä tietää yksi juttu", Ellen sanoo omituisesti.

"Mitä?"

"Colinilla ei ole kaikki hyvin."

"Mitä sä tarkoitat?" Kysyn.

"Colinilla on mielenterveysongelmia. Colin sekoaa jos hän ei saa mitä haluaa tai sitä mikä hänelle kuuluu. Hän haluaa tehdä kaikkensa, että saisi sen. Hän on valmis tekemään mitä vain. Colin on todella arvaamaton siinä mielentilassa. Colin haluaa, ja aikoo saada sut itselleen. Siinä on ilmeisesti se syy miksi hän ei ikinä lähtenyt Lontoosta", Ellen selittää ja nyt mietin onko tämä jotain sairasta pilaa.

"Sä pilailet, eikö vain?" Kysyn ja naurahdan perään.

"En pilaile", Ellen vastaa yksinkertaisesti.

"Mä olen tuntenut Colinin yli kuusi vuotta, miten mä en tiennyt tästä?!" Kysyn vihaisena ja järkyttyneenä.

"Colin voi paremmin yhdessä vaiheessa. Hän söi lääkkeensä ja kävi terapiassa. Colin ei halunnut kertoa sulle, joten kunnioitin hänen mielipidettään", Ellen sanoo katuvaisen kuuloisena.

"Ei helvetti."

"Jos sä olet nyt ulkona, mene sisälle turvaan äläkä poistu sieltä. Mä ilmoitan nyt poliisille", Ellen sanoo ja silloin minusta tulee vainoharhainen. Alan katsomaan ympärilleni koko ajan. Lähden juoksemaan aivan hemmetin nopeasti takaisin kotiin.

"Gabriella sun täytyy mennä sisälle nyt. Ole koko ajan jonkun kanssa. Sä olet oikeasti vaarassa."



Super lyhyt luku mut nyt tiiätte Colinist vähän enemmän! Myöhemmin paljastuu lisää... 😎

Could You Stay? | Zayn Malik | VALMIS Where stories live. Discover now