Luku 17 - Vaikea päätös

840 82 33
                                    

Olen jo monta viikkoa jankuttanut putkeen, että haluan vain Colinin. Haluan rakastaa häntä. Enkä vain halua. Nyt ei ole pelkästään halumisesta kyse. Minä rakastan häntä. Rakastan Colinia, mutta rakastanko häntä enää pelkästään ystävänä? Olenkohan muutenkin ollut hänen kanssaan yhdessä vain koska hän on tuttu ja turvallinen? En ole koskaan ajatellut, että olisin edes kenenkään muun kanssa kuin Colinin. Mutta sitten tuli Zayn ja se jotenkin vain . . . Iski minuun. En jaksa enää jauhaa siitä ettenkö pitäisi Zaynista, koska totuushan on, että todellakin pidän. Olen niin ihastunut häneen. En vain tiedä onko tunne molemminpuolista. Tuskinpa on. Miksi Zayn koskaan pitäisi minun kaltaisestani? Emme ole ollenkaan samanlaisia eikä meillä varmaan ole mitään yhteistäkään. Samalla muistan, että koulussa kun tapahtui se todella nolo juttu . . . Zayn tuli sanomaan minulle, että hän oikeasti tykkää minusta . . . Mutta entä jos se on oikeasti vain jotain peliä? Mitä jos Zayn on lyönyt vetoa jonkun Ethanin kanssa? En voi ikinä tietää mitä sen päässä liikkuu sillä hän on kuitenkin Zayn Malik. Ota hänestä nyt sitten jotain selvää.

"Oletko sä nyt valmis kertomaan?" Colin kysyy lempeästi. Olemme siis edelleen heidän hotellihuoneessa. Colin sai minut rauhoittumaan, jälleen. Hän on aina osannut rauhoittaa minut. Olemmehan kuitenkin tunteneet niin monta vuotta.

"Öm, tota", änkytän ja katson Jennaa anovasti. Hän kuitenkin tietää mihin tämä asia liittyy, mutta ei ilmeisesti taida ymmärtää sitä. Joskus Jenna on vain niin hemmetin tyhmä ja se ärsyttää minua.

"Colin, voisitko sä millään käydä kaupassa?" Jenna kysyy Colinilta, kun on viimein tajunnut ilmeeni.

"Ootko tosissas? Eikö me voitaisiin mennä sinne tämän jälkeen?" Colin kysyy turhautuneena. Tiedän kuitenkin hänen olevan sen verran kiltti, että aikoo suostua.

"Mulla taitaa alkaa menkat eikä mulla oo tamppooneita mukana. Ja mä tarvitsen NYT suklaata. Sä tiedät minkälainen musta tulee jos en saa suklaata kun mulla on menkat", Jenna sanoo. Colin mutisee nolostuneena jotain epäselvää. Hän ottaa takkinsa tuolilta, pussaa minua nopeasti poskelle, jonka jälkeen hän lähtee ulos.

"No niin, mistä tässä nyt on kyse?" Jenna kysyy ja istuu viereeni sängylle.

"Zaynista", huokaisen syvään, "meidän juttu ei jäänyt pelkästään siihen yhteen pusuun."

"MITÄ? Ette kai te vaan mennyt sänkyyn?!" Jenna kysyy järkyttyneenä.

"Mitä? No herranjumala, ei tietenkään! Mitä sä oikein kuvittelet musta? Mä vaan tarkoitin, että me ollaan pussattu enemmän kuin kerran", kerron.

"No, hyvä ettette sänkyyn sentään mennyt... Mutta mitä ihmettä sä nyt säädät?"

"Miten niin?"

"No, jos sä tykkäät Zaynista, niin herranjumala ole sen kanssa, mutta kunhan et leiki Colinin kanssa. Se on kuitenkin munkin kaveri", Jenna muistuttaa.

"Ei tää ole noin yksinkertaista."

"Miksei?"

"No, koska musta ja Zaynista ei voisi ikinä tulla mitään. Me ollaan ihan erilaisia ja meillä ei ole oikeasti MITÄÄN yhteistä. Zayn on sellainen paha poika, joka panee jokaista vastaantulevaa muijaa, se juo, polttaa ja käyttää huumeita. Se on kunnon ongelmanuori ja mitä mä olen? Tyttö Los Angelesista joka on käynyt vain yhden kerran bileissä, seurustellut aina saman ihmisen kanssa ja jolle tärkein asia on koulu. Ja kaikenlisäksi mä annoin sille pakit jo kerran", kerron kaiken mahdollisen joka päähäni nyt vain sattuu tulemaan.

"Erilaiset ihmiset ovat yleensä täydellisiä toisilleen. Jos nyt vaikka mietitään sua ja Colinia. Te olette ihan samanlaisia ja huomaatko kuinka tylsä teidän suhde on. Mä rakastan teitä molempia enkä tietenkään toivo, että te eroatte, mutta sun täytyy edes kerran elämässäs miettiä itseäsi. Sä ajattelet aina vain sitä miltä Colinista tuntuu. Mietitkö sä oikeasti koskaan, miltä susta tuntuu?" Jenna kysyy. Alan miettiä hänen kysymystä ja tajuan, että en oikeastaan koskaan mieti itseäni tai, että miltä minusta tuntuu. Mietin vain aina kaikkien muiden tunteita. En halua, että Colin joutuu tuntemaan pahaa oloa. En halua, että hän särkyy. Mutta entäs minä? Tunnenko minä itseni onnelliseksi? No, jos totta puhutaan niin viime päivinä en kyllä ole ollut hirveän onnellinen. Olen huomannut sen itsekin. Suurimmaksi osaksi olen ollut omassa huoneessani, maannut sängyllä, katsonut Netflixiä ja syönyt suklaata. Kaikenlisäksi suutun todella helposti nykyään. Enkä minä suutu melkein ikinä kenellekkään. En mitenkään hirveän helposti.

"Emmä oikeastaan. Mutta emmä halua loukata Colinia!"

"Kai sä tiedät, että sä loukkaat sitä enemmän tällä tavalla?"

"Niin kai", vastaan hiljaa.

"Sun täytyy tehdä mikä on sulle itsellesi hyväksi. Sä et ole täällä maailmassa muita varten. Sä olet itseäsi varten."

Silloin tiesin heti mitä minun täytyy tehdä. Minun täytyy jättää Colin. Ihan sama kuinka paljon se satuttaisi häntä. Minun täytyy tehdä se. Se on ainoa oikea ratkaisu. Ja sen jälkeen, aion saada Zaynin itselleni. Hinnalla millä hyvänsä.


Sellasta tänään🤷🏼‍♀️ Toivottavasti tykkäsitte ja sillee

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sellasta tänään🤷🏼‍♀️
Toivottavasti tykkäsitte ja sillee

Could You Stay? | Zayn Malik | VALMIS Where stories live. Discover now