Chapter 27: Sila

238 19 1
                                    

Zayn's POV :

Konečne som si upravil vlasy tak, ako som to mal rád a použil som aj trocha spreju. A potom trocha viac.

Vošiel som do kúpeľne, aby som sa trochu oholil a zmiernil tak moje strnisko. Naklonil som hlavu na stranu, aby som mal lepší výhľad na svoj profil. Dnes večer som chcel vyzerať sexi a to sa mi aj podarilo. Milujem to, keď ju prichytím pri tom, ako na mňa pozerá.

Použil som moju obľúbenú vodu na holenie a začal som hľadať kefku. Keď som si umyl zuby, vrátil som sa do izby a pred zrkadlom som si zapol košeľu. Vyhrnul som si rukávy na čiernej košeli, aby som odhalil tetovania.

Nikdy som nechodieval na školské párty, no teraz je to iné, keď mám Zoe. Včera sme si to užívali a ja som sa správal ako pravý gentleman, ak to tak môžem povedať;  otvoril som jej dvere na aute a držal sa na uzde. A koniec koncov, odišli sme skôr, pretože ten film nebol príliš zaujímavý.

Inokedy by som bol vytiahol z vrecka plastický sáčok, no teraz som váhal. Poeral som a drogy, na drahý biely prášok a začalo ma to trocha napokojovať.

Viem, že by som pravdepodobne nemal, ale cítil som slabú túžbu, ktorá ma v mojom vnútri presviedčala. 

Malé množstvo ešte nikdy nikomu neublížilo.

Zo sáčika som vybral trocha bieleho prášku o trocha viacej, ako som chcel. Vdýchol som ho do seba a utrel si nos. V istom smere na mňa táto dávka veľký vplyv nemala, keďže som celkom tolerantný, no stoplo to moje chute.

Viem, že by to Zoe neschválila. Vyzerala šokovane, keď to našla.Skrčil som sa nad nepríjemnou spomienkou. Chcel som sa zahrabať do diery a zomrieť. Akoby ma prichytila pri masturbovaní alebo tak..

******

Sadol som si k baru vedľa Nialla, ktorý vyzeral úplne znudený z drinku pred ním. Očivide sa nemáme veľmi o čom baviť, takže som sa pozrel dookola snažiac nájsť tému.Zbadal som Tamaru a spomenul som si na spôsob, akým sa pozerala na Nialla, keď som sedel za stolom v jedálni. Hovorila som Zoe a s nejakými ďašími babami s kučeravými vlasmi. Na Nialla hodila pohľad cez celú izbu.

Kopol som do seba drink spokojný s tým, že je zadarmo, takže nemusím sa obávať o množstvo, ktoré vypijem. Keď som napitý, chovám sa ako úplný blbec, je to akoby som bol niekto úplne iný.Nikdy tu nebol problém s inými dievčatami, no som si istý, že jedna strana zo mňa by si živote nenahovárala dievča ako je Zoe.

Nahol som sa k Niallovi s očami stále uprenými na Tamaru. Pod mojím dotykom nadskočil ľaknutím, no ignoroval som to.

"Je do teba, vieš to?" Povedal som a kývol som smerom k blondínke.

"Samozrejme." Povedal pobaveným tónom, keď si uvedomil o kom hovorím a odpil si z pohára. Myslí si, že žartujem. Tamara sa opäť pozrela naším smerom, odtiahol som ruku z jeho ramena a chrbtom som sa oprel o bar.

"Všimol som si pohľad, akým sa na teba pozerá. Chce ťa." Blonďavý chlapec sa začervenal nad mojimi slovami a pozrel sa dole na jeho, teraz už prázdny, pohár.

"Povedal som, že som tvojím dlžníkom, keď si ma pozval na svoju párty. Teraz choď a prines jej pohár punču alebo čokoľvek." Pozrel na mňa so zdvihnutým obočím, ale poslúchol moju radu.


ZOE's POV


Nialla a Tamaru som neidela od chvíle, čo opustili párty.

Zaujímalo by ma, čo sa stalo.

Neviem, komu patrí tento dom, ale je blízko našej školy a je obrovský!

Is he really very dangerous?Où les histoires vivent. Découvrez maintenant