Chapter 25: Debata

290 17 0
                                    

Tamara a ja sme zaplatili za cappuccino a šli sme si sadnúť k malému stolíku pri okne s parkom oproti. Zhlboka som sa nadýchla silnej vône kávy, ktorú som vždy obľubovala. Auto jej rodičov parkovalo na druhej strane cesty.

Jazda bola pomalá a trochu stresujúca, pretože Tamara má 18 a pred chvíľou dostala vodičák. Keď som sa jej začala pýtať o jej jazdení, spýtala sa ma, či by sme po škole nemohli zájsť do Starbucku. Povedala, že sem vždy chodieva po škole so svojou sestrou - no minulú jar sa presťahovala aj so svojím priateľom do Londýna.

Myslím, že obe potrebujeme kamarátku, pretože väčšinou chodíme von len s chalanmi.

"Tak čo ty a Zayn, huh? Už ste niečo robili?" Spýtala sa a usrkla si z jej kávy. Ja by som sa asi na jej mieste obarila horúcim nápojom.

"Ja..Čo tým presne myslíš?" Koktala som.

"Spala si s ním?" Pokrčila plecami a opäť si usrkla, no jej oči sa stále vpíjali do mojich.

"Nie." Cítila som, ako sa začínam červenať. Prečo sa správam ako malé decko?

"Si ešte panna, však?"Prikývla som a ona pokračovala. "Rozprávali ste sa o tom?"

"Ani nie." Odpila som si z kávy a nosom sa nadýchla pary.

Tamara vyzerala, akoby sa na chvíľu stratila vo svojich myšlienkach.

"A chceš? Myslím spať s ním." Jej modré oči kontrastovali s jej bledou pokožkou a blonďavými vlasmi.

Ak by bola niekto, koho nepoznám, pravdepodobne by som si myslela, že ju zaujímajú iba veci takéhoto typu.

Jej otázka ma prekvapila asi tak, ako fakt, že na ňu nepoznám odpoveď. Myslím tým že viem, že Zayn to chce, dokazuje to každým bozkom a dotykom- a to je chalan.

Premýšľala som nad tým dňom v Zaynovom byte. Čo by sa stalo, ak by neprišiel jeho brat?

"No..Asi hej." Odpovedala som, no vyznelo to skôr ako otázka než odpoveď.

"Len ho nenechaj tlačiť ťa do ničoho. Naozaj Zoe, ak nie si pripravená, mala by si počkať." Mykla ramenami a opäť si usrkla. "Chalani sú ako psi, Zoe.Ak sú nadržaný, čo je skoro stále, proste ich odmietni, ok? A ak na teba neprestane tlačiť, nie je to chalan pre teba." Samozrejme poukázala na Zayna.

Pozrela som na ňu a jemne privrela  oči. Jej líca boli červené tak, ako moje pred pár sekundami.

"Ok, spravila som to len raz. Je to dlhý príbeh, no na začiatku tohto roka som zbadala chalana, ktorého poznal môj brat a bla bla bla. Bol tak sexi a všetko s tým. no ukázalo sa, že to bol úplný idiot. " Venovala som jej súcitný pohľad. Ona len pretočila očami hovoriac, že už to je za ňou. " No a pointa je, že sme spolu spali, no ak by som to mohla vrátiť späť, spravila by som tak-."

Prikývla som.

"Takže buď opatrná a nelákaj ho, ak ešte nie si pripravená. Ja len že Zayn nepôsobí ako niekto, komu povedali predtým ´nie´." Povedala a opäť si uskrkla z nápoja.

______________________

Mrzí ma, že som nepridala ďalšiu časť skôr, no mala som na to svoje dôvody. Budem rada, ak sa nájde ešte niekto, kto túto poviedku číta. :)

 

Is he really very dangerous?Where stories live. Discover now