Part 28:Vina

253 17 0
                                    

Zobudila som sa na zvonenie mobilu. Otvorila som oči, posadila som sa na posteľ stále prikrytá s dekou a rozhliadla som sa po izbe. Mobil prestal zvoniť.

Z alkoholu zo včerajšej noci ma trochu bolela hlava. Zívla som si a pretrela si oči. Už musí byť obed, keďže slnečné lúče prechádzali cez tenké záclony a osvetľovali tak celú miestnosť.


Načiahla som sa po telefóne, keď som si spomenula na minulú noc. Prešla som si rukou cez vlasy, keď začal opäť zvoniť mobil. Bola to Tamara.

"Zoe, čo sa stalo minulú noc? Kde si bola?" Hovorila veľmi nahlas a rýchlo a keďže som bola ešte ospalá, mala som problém jej rozumieť.


Pamätám si, ako ma Harry peši odprevadil domov. Občas sa na mňa pozrel aby sa uistil, že je všetko ok. Myslím, že vedel, že niečo nie je v poriadku, no nepýtal sa a zato som mu bola vďačná.

Možno videl, čo sa stalo? Dúfam, že nie.


"S Harrym sme šli domov skôr." Pretrela som si oči a zívla som si.

"Oh, fajn. Hovorila som s Niallom. Povedal, že Liam ho musel odviezť - skôr odniesť- domov až do postele.Asi ho našiel niekde vonku úplne mimo...Čo sa stalo?" Povzdychla som si. Naozaj nemám silu to vysvetľovať.


"Nemôžeme sa niekde stretnúť a porozprávať sa? Teraz som sa zobudila, Tam."

Ukončili sme hovor a ja som sa pozrela na hodinky. Sú 2 poobede. Mám 7 zmeškaných hovorov a z toho 4 sú od Zayna a jednu správu tiež od neho, ktorú som dostala pred 10 minútami. Mobil som si nekontrolovala odkedy som odišla z párty.


"Ahoj, uhmm." Jeho hlas bol hlboký a chrapľavý čo naznačuje, že tiež spal. "Naozaj ma to veľmi veľmi mrzí, minulú noc som sa správal ako idiot. Úprimne si toho veľa nepamätám...Uhmm...zavolaj mi späť, musím ťa vidieť."

Všimla som si, že ráno je jeho bradfordský prízvuk ešte zreteľnejší, z čoho sa mi skoro podlomili kolená.

Odolala som pokušeniu zavolať mu späť a šla som dole spraviť si nejaké raňajky.



ZAYN's POV


Rozhodne tá najhoršia opica. Hlava ma neskutočne bolí tak isto, ako všetky svaly v tele. Ležím na posteli a pozerám do stropu, pretože som príliš unavený na to, aby som robil niečo iné.

Snažím sa spomenúť si, ako som sa dostal minulú noc domov, no nedarí sa mi.

Bolesť a vyčerpanie nie je to najhoršie. Minulú noc som dostal od Harryho správu zo Zoenho mobilu, ktorá hovorila, aby som "svoje špinavé prsty držal ďalej od nej," čo hovorí samo za seba.


Vytiahol som cigaretu, vložil som si ju do úst, zapálil som ju a vdýchol som do seba dym. Pomaly som vydychoval von dym a pozeral som sa, ako stúpa hore a mieša sa so vzduchom.Opäť som potiahol a vydýchol.


Nepamätám si toho veľa zo včerajšej noci, okrem pitia, smiatia sa s kamarátmi a tú rúžovú pilulku. Taktiež si pamätám to, ako som sa bozkával so Zoe, no nemohol som v sebe nájsť silu prestať. Myslím, že som to pekne posral.

Is he really very dangerous?Where stories live. Discover now