Part 29: Zaslúžil si si to

200 19 1
                                    

ZAYN'S POV:


Začervenala sa, keď sa nám na chodbe stretli pohľady. Ona nemala byť ten, kto sa má hanbiť. Podišiel som k nej, keď stále pri skrinkách. Chytil som ju za ruku, nie silno, len som sa jej chcel dotknúť a uistiť sa, že sa mi neotočí chrbtom a neodíde preč.


Pod mojim dotykom sa začala mrviť a snažila sa striasť z nej moju ruku, no robila to jemne, akoby mi nechcela ublížiť, alebo sa ma nechcela ani dotknúť. Už som sa jej viackrát nedotkol a nechal som si od nej odstup 1 meter.


Nervózne si pozerala a nechty a ja som mal možnosť vidieť veľkú modrú modrinu na jej zápästí ešte predtým, ako ju rýchlo zakryla rukávom. Do riti.


"Môžeme sa porozprávať?" Opatrne som sa spýtal.

Chodba sa začínala viac a viac preplňovať študentmi, ktorý sa chceli dostať ku skrinkám. Možno nie je najlepší čas na rozhovor. Neodpovedala.


"Dostala si moju správu?" Skúsil som to opäť.

"Áno." Zamrmlala.

"Príď dnes ku mne. Som sám doma, prosím." Navrhol som a snažil som sa s ňou nadviazať očný kontakt.

"Ani sa ťa nedotknem, sľubujem, len sa chcem porozprávať." Nemohol som si pomôcť, no usmial som sa a videl som, že aj ona sa ho snaží skryť. Upokojilo ma, že môj šarm na ňu stále zaberá. Nezanevrela na mňa úplne.


Keď odišla do triedy, zbadal som Harryho tieň vedľa mňa. Vyzeral byť pekne naštvaný. Skôr, ako som mohol reagovať, jeho päsť sa stretla s mojou bradou čo spôsobilo, že sa mi hlava otočila na stranu a donútilo ma to naraziť do skrinky za mnou.


"Do riti!" Zastonal som a chytil som sa za boľavú čeľusť. Druhou rukou som si zakrýval tvár pre prípad, že ešte neskončil. Kučeravý chalan sa na mňa pozrel nahnevane a zmätene a potom bez slova odišiel.


Pozrel som sa okolo seba, každý sa na mňa pozeral. Spamätávajúc sa z bolesti som sebavedome pokrčil plecami a odišiel som do triedy. Odolal som pokušeniu vrátiť mu to alebo na neho zakričať nejaké hlúpe vyhrážky.


ZOE's POV


Dnes večer som sa rozhodla ísť za Zaynom. Aj tak na dnes nemám žiadne plány a nevidím dôvod ho aspoň nevypočuť.


Nikto neodpovedal, keď som zazvonila, no som som si istá,že je doma pretože mi napísal správu, ktorej hovorí:"Som doma celý deň v prípade, že by si so mnou chcela hovoriť."


Zvonila som niekoľkokrát predtým, ako som vyskúšala kľučku. Dvere boli otvorené. Cítila som sa trochu ako zlodej, no vošla som dnu.

Prečo som mu nenapísala, že prídem?


Teraz som pochopila, prečo neotváral dvere. Celým domom sa ozývali zvuky hlasnej hudby. Keď som vkročila do obývačky, zbadala som Zayna bez trička, ktorý práve vyšiel z kuchyne s pohárom vody. Nemal na sebe nič okrem teplákov a jeho pokožku pokrývali tetovania.

Vyzeral byť spotený a jeho čierne vlasy sa mu lepili na čelo.Predpokladám, že buď cvičil, alebo si bol zabehať.


Na chvíľu som sa opierala o stenu a obdivovala som jeho svaly na chrbte, keď sa hýbal. Nedokázala som si pomôcť. Nemal vyduté svaly, no je chudý. Vyzeral sexy.


Odkašľala som si, otočil sa s nadvihnutým obočím, no jeho výraz tváre sa zmenil na prekvapený, keď ma zbadal. Vzal do rúk nejaké diaľkové a stíšil hudbu.


"Bolo otvorené." Povedala som.


____________________________________________


Ďalšia časť ako malý darček zato, že ste ostali verní tejto poviedke :) Ďakujem ♥




Is he really very dangerous?Where stories live. Discover now