35 časť: Uvidíme sa

239 17 2
                                    

Dnes je posledný deň školy. Už sa teším sa na víkend, aj keď sme mi zdá, že odkedy sme sa presťahovali, čas plynie rýchlejšie.

Dnes idem vlakom do Londýna, odkiaľ ma vezmú Kaylini rodičia. Prísť späť bide divné. Dúfam, že sa veci medzi mnou a Kaylou nezmenili.

Kôpku oblečenia som si skladala do veľkého kufra. Prečo som sa nezbalila včera?!

"Vieš, že je to len na pár dní?" Zasmial sa Zayn. " Koľko oblečenia potrebuješ?" Zdvihol obočie. Fajn, uznávam, možno je toho trochu veľa.

Rozhodla som sa ignorovať ho a zaškerila som sa na neho, keď sa mi konečne podarilo zavrieť kufor.

"Môžem ťa odviezť na stanicu?" Spýtal sa ma.
Chcel ma odviesť otec, ale...

"Samozrejme, ale musíme to stihnúť za pár minút. " Povedala som a hodila som sa na posteľ vedľa Zayna. Ležal tam s rukami za hlavou. Nádherne sa usmieval, vyzeral ako nejaký princ - trocha potetovaný, ale stále.

Zrazu som pocítila zvláštny pocit z toho že budeme od seba tak dlho, no potom som sa upokojila s tým, že to bude len na pár dní. Aj tak bude mať veľa práce so sťahovaním nábytku do nového domu. Prestaň nad tým premýšľať! Vynadala som si, keď som na sebe ucítila Zaynov nechápavý pohľad. Uvedomila som si, že na neho pozerám príliš dlho.

"Čo sa deje?" Spýtal sa a na čele sa mu objavili vrásky. "Vyzeráš zamyslene. "
Pretočil sa na bok a hlavu si podoprel lakťom.

"Len premýšľam....Bude t divné vrátiť sa späť." Klamala som.

"Nemyslím si, že to je ono. Premýšľaš nad tým, ako ti budem chýbať." Usmial sa s jazykom opretým o zuby.

"Chcel by si." Zasmiala som sa, aj keď mal pravdu.

Ruku si obtočil okolo môjho pása a kolená mal medzi mojimi nohami.

"Takže ty mi budeš odvrávať?" Povedal hravým tónom a ruky mi zahákol vedľa stehien.

"Vezmi to späť." Prikázal a venoval mi vyzývavý pohľad. Špičkou jazyka si oblízal vrchnú peru a zrazu som pocítila teplo na vnútornej strane stehna. Bola to jeho ruka, ktorá ich rýchlym pohybom odtrhla od seba, čo ma donútilo omotať si nohy okolo jeho pásu.

Naše ústa sa stretli a rukami som mu vošla do vlasov. Jazykom sa prerážal do úst, ale jeho žiadosť som mu zamietla.
Medzi zuby mi zakliesnil spodnú peru prosiac ma o povolenie.
Zaškerila som sa nad jeho pokusom prevziať kontrolu. Cítila som jeho teplé ruky zvierajúce moje boky v zúfalstve.

Ucítila som jeho naliehanie a konečne som ho nechala pobozkať ma spôsobom, akým chcel - akým sme obaja chceli. Nútil ma zakloniť hlavu.

Rukami som chodila hore - dole jeho chrbátom a pod končekmi prstov som cítila teplo jeho pokožky. Prerušil náš bozk, aby sa mohol nadýchnuť a odtiahol sa.

Pozrel sa na mňa s chtiačom. Ústa si presunul na jamku pod mojím krkom, čo ma nútilo zastonať. Bolo to také dobré.

Ľavú ruku som mu zamotala do vlasov a pravou som mu zablúdila pod tričko.
Ucítila som, ako mi vzdychol do ucha, keď som mu nahmatala vzrušenie v nohaviciach.
Zvuk jeho vzdychu sa mi v hlave premietal stále dookola a miesto, kde mal pred chvíľou ústa ma začínalo páliť.

Spravila som to znovu a dočkala som sa tej istej odpovede. Cítila som sa odvážne a zvedavo, a tak som na jeho prekvapenie presunula svoju ruku k jeho rozkroku.

Zaynove oči sa stretli s mojimi, boli do široka otvorené. Jeho ústa sa na chvíľu otvorili a hneď na to sa zatvorili. Videla som ho prehltnúť, kým som mu omotala prsty okolo jeho vzrušenia.

Bolo to tvrdšie a väčšie, než som čakala.

"Kurva." Zastonal a hlava mu klesla k môjmu krku. Cítila som, ako z úst vypustil teplý vzduch na moju pokožku.

Neviem presne, čo robím, no súdiac z pohybu jeho bokov a prerušovaného dychu, to asi robím dobre.

Zrazu sa jeho telo začalo triasť a z úst mu vyšiel vzdych. Ucítila som, ako sa jeho zuby zahryzli do môjho ramena a otočil sa na svoju stranu.

Bolelo to?

*********
Zayn's POV

Do riti! Teraz si myslí, že sa mi to nepáčilo! Hrešil som sa, keď som zbadal, ako jej zčerveneli líca a snažila sa vyhnúť môjmu pohľadu. Do riti! Dúfam, že si nič nevšimla!

"Mali by sme ísť ak nechceš zmeškať vlak. " Klamal som, akoby to bol te dôvod, prečo som ju zastavil. Hodil som rýchly pohľad na hodinky a našťastie pre mňa už bol čas ísť.

Viem, že to bolo kruté takto ju uzemniť, ale nemohla vedieť, akú vášeň mi vyvolala v nohaviciach. Len sa dotkla mojich boxeriek a koľko tk trvalo? Minutu alebo tak? Napriek málu skúseností to bolo absolútne ponižujúce. Ale aj tak nedokážem uveriť, že to pre mňa spravila.

"Hej," chytil som ju za bradu a donútil som ju pozrieť sa na mňa. "Radšej na mňa tie ruky použi, keď budeme mať viac času. " Uškrnul som sa a žmurkol som na ňu. Zasmiala sa a pretočila na mňa oči tak, ako som dúfal, že to spraví.

Venoval som jej rýchly bozk a vzal som jej tašku - ktorá je prekvapivo ťažká - a odišiel som dole, kým hovorila otcovi, že ju vezmem ja a lúčila sa s ním.

****

Kým príde Zoe späť, budem v dome žiť sám. Nemôžem si pomôcť, ale tá myšlienka na nás, samých, v novom byte je trochu zaujímavá.

Neviem, či tú nadržanosť vo mne vzbudzujú tie zasrané hormóny alebo fakt, že Zoe odchádza. Ani si nepamätám, kedy mi naposledy niekto chýbal.

A prečo nad tým teraz rozmýšľam, veď ešte nie je ani vo vlaku! Určite sú to hormóny, musia to byť oni. Alebo fakt, že ju milujem. Lenže ja ju nemilujem.

Mali sme šťastie, že sme našli voĺné parkovacie miesto, kedže stanica je preplnená ľudmi, ktorí sa chystajú odísť na prázdniny. Vzal som jej ťažkú tašku zo sedačiek a rozhodol som sa vziať jej ruku do mojej, kým sme našli to správne nástupište.

"Bav sa, dobre? Uvidíme sa." Toto vyznelo tak neskúsene. Naozaj to je všetko, čo môžem spraviť? Vidieť ju?

"Uvidíme sa." Odpovedala a chystala sa nastúpiť, keď prišiel vlak.

No už to povedz.

Chytil som ju za zápästie a donútil som ju otočiť sa ku mne.

"Oh a...." Koktal som. To je tak zasrane romantické. Vážne......

_____________________________

Myslíte si, že Zayn bude schopný povedať Zoe, že ju miluje? Komentujte, čo si myslíte :)

Is he really very dangerous?Where stories live. Discover now