Part 30:Zostaň

230 19 1
                                    

ZOE's POV:


Som v jeho izbe a snažím sa nepozerať sa na jeho nahú hornú časť tela.Cítim jeho vônu, aj keď sedím na jeho posteli a on sa opiera chrbtom o dvere. Je to zmes vody po holení a ešte niečoho, čo neviem presne určiť.


Tepláky má stiahnuté nebezpečne nízko na jeho bokoch, odhaľujúc jeho krivky do písmena V pod bruchom.Už zo zvyku som sa hrala s prstami a kúsala si spodnú peru a v duchu som si nadávala za to, že som sa na neho pozerala.


Zatiaľ nič nepovedal, len tam stál a vyzeral, akoby hľadal tie správne slová. Ani ja neviem, čo povedať, no myslím, že on by mal začať hovoriť prvý, pretože ja som sem prišla kvôli jeho dobru, aby sa mi mohol ospravedlniť.


Povzdychol si, vytiahol si zo zásuvky tričko a obliekol si ho na seba.Nemôžem si pomôcť, no cítim sa trochu sklamane a uvoľnene.

Sadol si ku mne na posteľ a dával si pozor, aby sa ma nedotkol.


"Čokoľvek si o mne teraz myslíš, ver mi, nikdy by som ťa triezvy... sexuálne nezneužil ani nič podobné." Jeho hlas bol tichý a opatrný, nie ako zvyčajne, roztiahnutý a sebavedomý s náznakom arogancie.


Hral sa s prstami, všimla som si, že to robí, keď sa cíti nepohodlne alebo keď je nervózny.

Pozrel sa dole na jeho ruky, akoby nebol zvyknutý sa za nič ospravedlňovať.

"Skutočne si z toho veľa nepamätám.Bol som dosť sfetovaný, ale to nie je ospravedlnenie, ja viem." Odmlčal sa stále sa hrajúc s jeho prstami."Naozaj mi je to veľmi ľúto, Zoe, pokašľal som to." Tentokrát sa mi pozrel do očí. S jeho hnedými očarujúcimi očami."Nechcem, aby si sa ma bála. Záleží mi na tebe."


Stále sa na mňa pozeral čakajúc, čo mu odpoviem. V nádeji trochu zdvihol

obočie.


"Čo sa ti stalo s čelusťou?" Všimla som si rúžový fľak na jeho čelusti. Akoby ho niekto udrel. Zdvihol ruku, aby sa toho mohol dotknúť a uškrnul sa.


"Dostal som od tvojho priateľa Harryho." Od prekvapenia mi skoro padla sánka, no Zayn sa na mňa pokojne pozeral.

"ČO?! On ťa udrel?"


"To je v poriadku, zaslúžil som si to."Povedal a mykol plecami. "Spravil by som to isté, no nemôžem sa udrieť." Zasmial sa, no bol jediný, pretože ja som ešte stále spracovávala fakt, že ten kučeravý chalan, Harry, udrel Zayna. A prečo mi Harry nič nepovedal, ani sa ma nespýtal, čo sa vlastne stalo. Mal na to kopec času,keďže sme mali skoro rovnaké hodiny.


"Takže...myslíš si, že mi budeš schopná odpustiť?Opäť.." Pozrel na mňa zahanbeným pohľadom, ktorý ma donútil zasmiať sa. "Ak ti sľúbim, že už v tom nebudú žiadne drogy?" Dodal.

"Sľubuješ? Ani keď budeš s kamarátmi?"

"Sľubujem."

****


Skôr ako som sa nazdala, bola som opäť v jeho náručí a cítila som jeho jemné pery na mojich. Bozkával ma jemne a váhavo, akoby nechcel byť násilný.

Is he really very dangerous?Where stories live. Discover now