17

250 15 0
                                    

Lay saat gece 3 gibi ayağa kalktı ve burnunu çekti son kez manzaraya bakıp derin bir nefes aldı ve yürümeye başladı ana caddeye gidince de taksiye binip yurda doğru gitti.

Yurda vardığında kimseye görünmeden içeri girdi ve odasına doğru gitti kapıyı yavaşça açıp banyoya gitti yüzünü yıkamak için Suho odada yoktu muhtemelen beni arıyordur diye düşündü çünkü biliyordu ne kadar düşüncesizce davrandığını...

Odaya gidip yatağına oturduktan sonra telefonunun ekranını açtı 1005 cevapsız arama ve 2000'e yakın mesaj vardı Lay önce Suho'yu aradı birkaç çalıştan sonra açtı

"Lanet olsun Lay! Nerdesin iyi misin!? Cevap ver lütfen!"

"İyiyim Suho sadece biraz kafa dinledim yurdtayım şimdi diğerlerini de arıycam şimdi merak etme" dedi ve telefonu kapattı daha fazla konuşursa yine ağlayabilirdi. Diğerlerini aradıktan 5 dakika sonra hepsi odaya doluşmuştu Luhan ve Baekhyun'un gözleri kırazmıştı ağlamaktan. İkisine de sıkıca sarılıp kokularını içine çekti Lay. Gülümsemeye çalışarak yüzlerine baktı "Çocuklar lütfen ağlamayın iyiyim ben.. Ben sadece biraz kafa dağıttım" dedi. Luhan Lay'e kızgın bi şekilde bakıp "ne kadar merak ettik haberin var mı ha neyin kafasıymış bu kim üzdü seni yine o orospu çocuğu mu? Neydi adı" "Kris" Baek tamamladı onu. "Hem işte o Piç o yaptı dimi o ağlattı seni onun ebesini sikeceğim!" dedi ve kapıya doğru gitti "Bebeğim sakin ol bir anlatsın beraber sikeriz" dedi Sehun Luhan'a sarılırken. "Anlat Lay dinliyoruz" dedi Luhan hala kızgın-kırgın- olan sesiyle. Lay derin bir nefes alıp olanları anlatmaya başladı "yurda gelirken bi çocuk konuşmak istediğini ve çok önemli olduğunu söyledi uzun boylu ve sarışındı pandaya benziyordu bende merak edip gittim bir kafede oturduk sonra Kris geldi onun sevgilisiymiş. Ben ayağa kalkınca durdurdular ama kibarca ben de oturdum geri. Kris benden özür diledi ve bütün paramı hesabına şirketi de tekrar üzerime yaptığını söyledi ben de para umurumda değil seni bana ihanet ettin ve ailemi en değerlilerimi aldın benden diye bağırdıj ve bi daha karşıma çıkmamalarını söyledim sonra bi taksiye binip uçuruma gittim ve oturdum biraz ağlamış da olabilirim" dedi hatırladıkça tekrar dolan gözleriyle. Luhan Baek Chan ve Sehun hepsi birden Lay'e sarılıp sevgi sözcükleri söyledi Lay yeni ailesiyle de mutluydu ama eski ailesini de çok özlemişti Kris hariç..

Suho daha yeni gelmişti 1-2 saat sonra yani. Kızarık gözleriyle Lay'e sıkıca sarılıp kokusunu içine çekti "beni çok korkuttun meleğim neredeydin" dedi şefkat dolu sesiyle. Lay hafif tebessüm edip burnunu çekti "özür dilerim sevgilim" dedi ve olanları anlattı Suho Lay'e sıkıca sarılıp gözlerini sildi "ağlama lütfen" dedi şefkat dolu bir şekilde. Lay gülümseyip öptü sevgilisini "uyuyalım mı çok yorgunum" dedi. Suho gülümsemeye çalışandan başıyla onayladı "uyuyalım meleğim" dedi ve yataklarına uzandılar Lay kısa surede uykuya daldı ama Suho gelmeden önceki olayı ona anlatıp anlatmaması gerektiğini düşünüyordu. Daha sonra anlatabilirim dedi ve kendini uykunun kollarına teslim etti.

❄❄❄❄❄❄👻❄❄❄❄❄❄

Sabah Lay telefonuna gelen bildirim sesiyle yatağından gözlerini ova ova kalktı Suho hala uyuyordu Lay sevgilisine bakıp gülümsedi ve telefonunu alıp ekranı açtı ki açmamayı diledi bilinmeyen numaradan gelmişti Suho ve bir kız öpüşüyordu. Lay gözleri dolmaya başlayınca ayağa kalktı ve banyoya gitti yüzünü yıkayıp yansımasına baktı bu doğru olamazdı telefonu tekrar çıkarıp baktı ekrana ama gerçekti. Lay ağlamaya başladı ve Luhan'ı aradı " *hıck* Lu-Luhan b-ben yanına gelebilir miyim, soru sorma gelince anlatırım , hayır, iyi değilim, tamam geliyorum*" telefonu kapatıp gözlerini sildi ve sessizce banyodan çıktı küçük ve titrek adımlarla Luhan'ın odasına gitti Luhan kapıyı açar açmaz ona sıkıca sarıldı. "Noldu Xing iyi misin" dedi endişeyle Lay'in gözleri tekrar dolmaya başlayınca Luhan'a sarıldı ve "Luhan sabah mesaj geldi biri fotoğraf yollamış açtığımda Suho ve bir kız öpüşüyordu" dedi ve fotoğrafı gösterdi. Luhan'ın kaşları çatılınca Sehun ikisini de içeri çekip kapıyı kapattı "sakin olun ben konuşurum onunla mantıklı bir açıklaması vardır herhalde" dedi Lay ve Luhan kaşlarını çatıp aynı anda "beni aldatıyor!" "onu aldatıyor!" diye bağırınca Sehun sıçradı ikisine de sarıldı ve saçlarını karıştırdı "tamam dediğimiz gibi olsun ama bana kızmayın" dedi ve Şirince gülümsedi. Lay burnunu çekip "beni sevdiğini sanıyordum dün beni aradığını söylerken o kızlaymış işte" dedi ve Sehun'a sarıldı. Luhan normalde kıskanç olsa da üçü hatta 5'i (Chan Baek Luhan Sehun Lay) de kardeş gibiydi o yüzden onları kıskanmıyordu.

The Only Star İn The Night [SULAY]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang